FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 18 dec 2019, 18:56

NorthN01 je napisao/la:
18 dec 2019, 17:22
RajaBa1983 je napisao/la:
18 dec 2019, 17:12
izgleda da na ovom forum nije mjesto za navijace koji dolaze sa sjevera
Ma nije k****, ko ce nam zabranit? neki tamo denchi i zip? jasta ce :urnebes:
:lol:

Sta mene spominjes bez razloga?

To sto se ja ne slazem sa vama ne znaci da mozes moj nik spominjate u kontekstu nekog i necijeg zabranjivanja. ..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 19:06

par pitanja u vezi ovog:
Vatreni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokrenuli su u Viber grupu, koja bi se u budućnosti trebala širiti, a kako nam je rečeno, nadaju se da će to biti pravo mjesto, gdje će dijeliti ono što je važno za voljeni klub.

- Dosta navijača Sarajeva tražilo je u prijašnjem periodu da neko oformi Viber grupu. Smatram da se na toj mreži može normalno razgovarati, imati svoje mišljenje, a da nema neke stege ili limita bilo koga. U kratkom periodu smo premašili brojku od 200 navijača. Planiramo se širiti i ovo je poziv svima kojima je bordo boja u srcu, da nas podrže i da budu dio ove priče - kaže jedan od osnivača grupe koja se nalazi na sljedećem linku:
teoretski:

1) ja sam navijač druge skupine koji želi da prikupi info o kretanju i organizovanju Navijača FKS i pridružim se ovoj grupi, kako ćete znati to? - bacam gluposti ložim raju, podstičem na svašta?
2) ja sam drot, pridružio sam se grupi, imam 200 imena i prezimena i brojeva mobitela, ako mi zatreba, ako se nekad nešto desi na gostovanju u prolazu ili ako se ništa ne desi a ja nisam pošten drot npr. kako ćete znati?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 18 dec 2019, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 dec 2019, 19:07

Stvarno ovog denchija i feru treba banovati, nenormalani momci skroz
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 18 dec 2019, 19:15

Dosadni ste sa sjeverom, husrefom i ličnim prepucavanjima.
Hajde malo da vidimo šta je sa trenerom i pojačanjima.
Ako nam je domet Arežina, neka nam je Bog na pomoći.
Džaba nam ti milioni, qrci, palci
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 19:18

AlfredNobel je napisao/la:
18 dec 2019, 19:07

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 dec 2019, 19:26

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 19:18
AlfredNobel je napisao/la:
18 dec 2019, 19:07

:D

Joj neko spomene Arežinu, odmah priča kako je to krajnji domet i kako nema love za bolje. Nepopravljiv narod, džaba pričati. Ne mogu vjerovat..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 dec 2019, 19:37

Za otpremninu je vise kriva uprava nego trener . Govorim za ubuduce , ovo sa Husrefom nema veze , zavrsena prica. Ako trener sa reputacijom i za velike pare zeli u FKS onda postoje 2-je varijante. 1. bez klauzule za obestecenje ili 2. anex na klauzulu , klub ce takvog rasporediti na druge poslove u klubu (strucne naravno trenerske u Akademiji ili skoli fudbala). Moze se doci u situaciju , odradi pripreme , "isprovocira" 2-3 losa rezultata i pokupi otpremninu . Ode u Katar ili repku i samo on srecan i neko iz uprave (moguce).
Moram o proslosti , treba priznati da je "Rumeni" jedino imao muqa u upravi . Zar ne , Vi koji postujete lik i djelo Husrefa (treba posteno reci).
Bio sam za OSTAVKU , a ne raskid ugovora (@bordopoeta mi zamjeri ovo). Izaberes trenera , istrpi ga . No tada UPRAVA PODNOSI OSTAVKU bez otpremnine ili one zakonske . Pozdrav svima .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 dec 2019, 20:10

To oko Sjevera i HZ je postalo degutantno i ovi sto pisu svasta protiv navijaca, nisu sigurno navijaci kluba, nego je nesto drugo u pitanju. Dosta raje je protiv uprave ne zbog Husrefa nego sto vide da su nesposobni ljudi u upravi. Dino je bio nekad dio navijaca pa je otjeran zbog zna se kojih razloga. I Dino kad je otiso, nije doso nikakav Muco, Baljak itd., nego su dosli ljudi koje je postavio Tan, a ovi kad osu, doci ce ljudi koje postavi Nam. Husref je moro otici, sad ili na kraju sezone, jer je vrijeme bilo za promjene, ali i vrijeme da i oni odu ako ne donesu titulu. Ovo je prelomna sezona nama i onim hadaljima tamo za buducnost.
Sjever se nece zatvoriti, niti ovi smiju to uraditi, niti Hordama zabraniti dolazak na stadion. Onda bi tek nasto problem. Tako da je bolje da se skoncentrisu da sto bolje nadju rijesenje za trenera i pojacanja, a svakako ce dosta raje bojkotovat tekme kad krene drugi dio sezone. A to bi neki i htjeli, da sto manje bude otpora, da mogu svoje pipke da puste i rade sta hoce. Tesko. Ne ide to tako.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 dec 2019, 20:57

Boli njih qurac za sjever. Nekog boli uho hoće li ih doći 50 ili 150.
I zašto bi raja bojkotovala svoj Klub? Jesu li onda to pravi navijači ili oni od interesa? Navijali se za trenera ili igrača pojedinačno? Ako da, onda ne trebaju ni dolaziti.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 18 dec 2019, 20:57

Tajte taj link za viber da se pridruzim

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 21:36

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 19:06
par pitanja u vezi ovog:
Vatreni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokrenuli su u Viber grupu, koja bi se u budućnosti trebala širiti, a kako nam je rečeno, nadaju se da će to biti pravo mjesto, gdje će dijeliti ono što je važno za voljeni klub.

- Dosta navijača Sarajeva tražilo je u prijašnjem periodu da neko oformi Viber grupu. Smatram da se na toj mreži može normalno razgovarati, imati svoje mišljenje, a da nema neke stege ili limita bilo koga. U kratkom periodu smo premašili brojku od 200 navijača. Planiramo se širiti i ovo je poziv svima kojima je bordo boja u srcu, da nas podrže i da budu dio ove priče - kaže jedan od osnivača grupe koja se nalazi na sljedećem linku:
teoretski:

1) ja sam navijač druge skupine koji želi da prikupi info o kretanju i organizovanju Navijača FKS i pridružim se ovoj grupi, kako ćete znati to? - bacam gluposti ložim raju, podstičem na svašta?
2) ja sam drot, pridružio sam se grupi, imam 200 imena i prezimena i brojeva mobitela, ako mi zatreba, ako se nekad nešto desi na gostovanju u prolazu ili ako se ništa ne desi a ja nisam pošten drot npr. kako ćete znati?
Ja se stvarno nadam da ti ne mislis da je ova grupa napravljena od strane Hordi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 21:38

Za ove su i djeca doktori....a mogu se izmanipulisat za svasta u tri klika...i onda se cudom cude frakcijama na sjeveru....

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 21:41

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 21:38
Za ove su i djeca doktori....
Ok, doktore, kako mislis da se u grupi simpatizera pise o kretanju navijacke grupe? Je li ti stvarno mislis da bi bilo koja navijacka skupina pratila simpatizere? Ili jos gore, policija?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 21:44

zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 21:41
Denchi je napisao/la:
Ok, doktore, kako mislis da se u grupi simpatizera pise o kretanju navijacke grupe? Je li ti stvarno mislis da bi bilo koja navijacka skupina pratila simpatizere? Ili jos gore, policija?
Napise neko od djece sa sjevera...kako im transove skontaju? Ovo je grupa svih navijaca, kakvi simpatizeri?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 21:48

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 21:44
zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 21:41
Denchi je napisao/la:
Napise neko od djece sa sjevera...kako im transove skontaju? Ovo je grupa svih navijaca, kakvi simpatizeri?
Da li ti stvarno mislis da ce neko nesto pisati tu bitno? Kakve transove? Doktore, neozbiljan si za ove teme.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 22:01

zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 21:48

Da li ti stvarno mislis da ce neko nesto pisati tu bitno? Kakve transove? Doktore, neozbiljan si za ove teme.
tim gore, misliš da neće sutra osvanuti naslov "NAVIJAČI SARAJEVA....." koja je prva asocijacija? jesu Horde?
misliš da sad nema minimum 10 piskarala u toj grupi? ko se tu bruka? s kim će se šprdati? s čijim imenom? dok se sjete da napišu demant ili distanciraju bit će već cirkus.....

no dobro, sigurno ne postoji nikakav razlog što su neki forumi pod ključem.... :wave: :kafa: ;)

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 dec 2019, 22:03

Sta mislite o Vinku Marinovicu, da li bi bili zadovoljni s njim?
Das Ist Walter

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 22:04

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 22:01
zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 21:48

tim gore, misliš da neće sutra osvanuti naslov "NAVIJAČI SARAJEVA....." koja je prva asocijacija? jesu Horde?
misliš da sad nema minimum 10 piskarala u toj grupi? ko se tu bruka? s kim će se šprdati? s čijim imenom? dok se sjete da napišu demant ili distanciraju bit će već cirkus.....

no dobro, sigurno ne postoji nikakav razlog što su neki forumi pod ključem.... :wave: :kafa: ;)
U pravu si. Nek im Horde razlupaju taj viber!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2019, 22:05

zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 22:04

ma jok oni se protiv zgrada fajtaju ovih dana :thumbup: :kafa: i foruma, doći će viber nekad na tapetu, polako :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 22:08

Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 22:05
zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 22:04

ma jok oni se protiv zgrada fajtaju ovih dana :thumbup: :kafa: i foruma, doći će viber nekad na tapetu, polako :D
Naravno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Hajdeee, iliyaa8, keli, MokraKifla, mosarajvosa83 i 49 gostiju.