par pitanja u vezi ovog:
Vatreni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokrenuli su u Viber grupu, koja bi se u budućnosti trebala širiti, a kako nam je rečeno, nadaju se da će to biti pravo mjesto, gdje će dijeliti ono što je važno za voljeni klub.
- Dosta navijača Sarajeva tražilo je u prijašnjem periodu da neko oformi Viber grupu. Smatram da se na toj mreži može normalno razgovarati, imati svoje mišljenje, a da nema neke stege ili limita bilo koga. U kratkom periodu smo premašili brojku od 200 navijača. Planiramo se širiti i ovo je poziv svima kojima je bordo boja u srcu, da nas podrže i da budu dio ove priče - kaže jedan od osnivača grupe koja se nalazi na sljedećem linku:
teoretski:
1) ja sam navijač druge skupine koji želi da prikupi info o kretanju i organizovanju Navijača FKS i pridružim se ovoj grupi, kako ćete znati to? - bacam gluposti ložim raju, podstičem na svašta?
2) ja sam drot, pridružio sam se grupi, imam 200 imena i prezimena i brojeva mobitela, ako mi zatreba, ako se nekad nešto desi na gostovanju u prolazu ili ako se ništa ne desi a ja nisam pošten drot npr. kako ćete znati?
Zadnja izmjena:
Denchi, dana/u 18 dec 2019, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače