Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

gigun

Re: Džanan Musa

Post Postao/la gigun » 18 dec 2019, 16:50

U*ro sve do daske. :kafa:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 dec 2019, 17:14

Samozdravlje je napisao/la:
18 dec 2019, 16:43
Pitaj se kriticaru . Da li si bio na doceku U17 kosarkaske repke u Titovoj i gledao na balkonu VV MVP evropskog prvenstva . Pjevala se ona :
" Bosnom behar probeharao , mene zivot razocarao ....." . Akcenat na ovo "zivot razocarao" . Komleksi ubijaju dusu . LJ-U-B-O-M-O-R-A .
Previse pozitivno razmisljanje je cisto izbjegavanje istine koje vodi u deluziju a kod tebe je izgleda uzela ozbiljnog maha.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 dec 2019, 17:20

- Nije vam valjao M. Teletovic , pa vam valja , pa opet nevalja
- Ne valja vam Damir Dzumhur , ATP23 , 3 ATP titule i 5 mill.$
- Nije vam valjao Amel Tuka , nakon povreda (a bronza na SP) , pa vam sad valja poslije srebra
- Nije vas ni Jusuf Nurkic , dok nije proigrao . Aman kakvu muziku slusa ....
- Nisu dobri Dzeko i Pjanic sto dio zemlje Bosne , ne odvedose na E i SP .
- Eto ne valja vam ni Dzanan Musa , momak koji se nije snasao u masineriji NBA . Ne valja vam momak koji je okupio 50.000 ljudi u Titovoj . Nije sam jasno , ali gdje je ostalih 11+ momaka :bow: :clap: . Nije cast i uspjeh sjediti do K.Durant-a , K. Irving-a ?
Dzanan sa 70 i Dzanan sa 100 kg su dvojica razlicitih kosarkasa . Ne dolaze bas cesto Evropljani sa 19 god. u NBA . Eto nas Dzanan otisao u NY . Neka vise ne zaigra nigdje , njegov CV je obogacen . Zayebali se u BN , ko ih yebe , nek paze u buducnosti .
Dosta je ovdje ljudi koji ne vole BiH kao geografski pojam , a Bosnjo jedva docekao da blati svoje . Svi mi vidimo da je procenat suta 15% , da ne igra kako smo ocekivali . Napises 1-2 x , ne moras ponavljati 1000x kako ispada iz rostera , vidimo to . Nas je pa i od misica . :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 dec 2019, 17:34

StevieG8 je napisao/la:
18 dec 2019, 17:14
Pitaj se kriticaru . Da li si bio na doceku U17 kosarkaske repke u Titovoj i gledao na balkonu VV MVP evropskog prvenstva . Pjevala se ona :
" Bosnom behar probeharao , mene zivot razocarao ....." . Akcenat na ovo "zivot razocarao" . Komleksi ubijaju dusu . LJ-U-B-O-M-O-R-A .
Previse pozitivno razmisljanje je cisto izbjegavanje istine koje vodi u deluziju a kod tebe je izgleda uzela ozbiljnog maha.
Moguce . Hvala sto brines za moje zdravlje . Ovog trenutka odoh psihologu . Nek si ziv i zdrav . Nije mi samo jasno gdje vidis "pozitivno razmisljanje". :bih:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 dec 2019, 17:50

18 dec 2019, 17:20
- Nije vam valjao Amel Tuka , nakon povreda (a bronza na SP) , pa vam sad valja poslije srebra
- Eto ne valja vam ni Dzanan Musa , momak koji se nije snasao u masineriji NBA . Ne valja vam momak koji je okupio 50.000 ljudi u Titovoj . Nije sam jasno , ali gdje je ostalih 11+ momaka :bow: :clap: . Nije cast i uspjeh sjediti do K.Durant-a , K. Irving-a ?
Dzanan sa 70 i Dzanan sa 100 kg su dvojica razlicitih kosarkasa . Ne dolaze bas cesto Evropljani sa 19 god. u NBA . Eto nas Dzanan otisao u NY . Neka vise ne zaigra nigdje , njegov CV je obogacen . Zayebali se u BN , ko ih yebe , nek paze u buducnosti .
Dosta je ovdje ljudi koji ne vole BiH kao geografski pojam , a Bosnjo jedva docekao da blati svoje . Svi mi vidimo da je procenat suta 15% , da ne igra kako smo ocekivali . Napises 1-2 x , ne moras ponavljati 1000x kako ispada iz rostera , vidimo to . Nas je pa i od misica . :bih:
Dugo nisam pročitao bolji komentar :thumbup:

Uredu su kritike, i ja ga često kritikujem zbog igara koje pruza, ali ovdje pojedinci fakat kedva dočekali :puke:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 18 dec 2019, 18:15

18 dec 2019, 17:20

Buraz aj ba ohladi malo , dozovi se , popi limunadu bez šećera...

Ludio uz televizor dok je bilo prvenstvo , išao sam na aerodrom da ih dočekam i bio sam u Titovoj naravno , i šta sad , ne smijem da napišem kritiku ?

Da malo uključiš taj mozak , pa da malo skontaš da mi što ga kritikujemo , isključivo KRITIKUJEMO JER NAM JE STALO DO NJEGA ?!?!

Znaš li razliku između dobronamjerne kritike i pljuvanje?
Gledamo utakmice redovno , navijamo da ima bolji učinak , budemo razočarani (opravdano), u čemu je problem ?

Igrom slučaja znam šta radio Pandži na pripremama, da ga dosta saigrača u to vrijeme izbjegavalo , i sad je sa većinom saigrača u reprezentaciji na lošem "nivou" ...

Menadžer, pogotovo brat su krivi za ovakav razvoj njegove karijere , za preskakanje Evrope ...

Naravno, i dalje je mlad ,i dalje je vrijeme njegov saveznik , ali kao što već neko napisa , ostaje žal na kojem je sad već mogao biti da je ostao u Evropi...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 18 dec 2019, 18:24

Ma ovo sa objavom jeste kiks ali ne vidim da je to nesto bitno, ne znam mozda ga i sutnu ali i ako se to desi to bi bilo samo kao neki izgovor realno Musa je i bez ovog ku?ac, igra ko ku?ac, najgori igrac lige, da je igrao bolje ne bi se ovo toliko ni spominjalo. Sa ovim ili bez ovog on je svakako ispao iz rotacije.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 dec 2019, 18:30

Bosnjo definicija : Dizi nase sportiste u nebo, reci da je Dzeko najbolji na svijetu, Pjanic najbolji veznjak svijeta, Musa najbolji mladi igrac itd, a kada neko nesto objektivno napise (kritika) zapali se i pisi sranja :salut:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 dec 2019, 18:51

ko da nije dovoljno sta ga "navijaci" brooklyna hejtuju, postao je i meme, znaci bukvalno ga sprdaju

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 dec 2019, 19:16

bombaysaphire je napisao/la:
18 dec 2019, 18:15
Svi mi vidimo da je procenat suta 15% , da ne igra kako smo ocekivali . Napises 1-2 x , ne moras ponavljati 1000x kako ispada iz rostera , vidimo to . Nas je pa i od misica . :bih:

Buraz aj ba ohladi malo , dozovi se , popi limunadu bez šećera...(1)

Ludio uz televizor dok je bilo prvenstvo , išao sam na aerodrom da ih dočekam i bio sam u Titovoj naravno , i šta sad , ne smijem da napišem kritiku (2)

Da malo uključiš taj mozak , pa da malo skontaš da mi što ga kritikujemo , isključivo KRITIKUJEMO JER NAM JE STALO DO NJEGA ?!?!(3)

Znaš li razliku između dobronamjerne kritike i pljuvanje?
Gledamo utakmice redovno , navijamo da ima bolji učinak , budemo razočarani (opravdano), u čemu je problem ?(4)
Igrom slučaja znam šta radio Pandži na pripremama, da ga dosta saigrača u to vrijeme izbjegavalo , i sad je sa većinom saigrača u reprezentaciji na lošem "nivou" ...(5)

Menadžer, pogotovo brat su krivi za ovakav razvoj njegove karijere , za preskakanje Evrope ...(6)

Naravno, i dalje je mlad ,i dalje je vrijeme njegov saveznik , ali kao što već neko napisa , ostaje žal na kojem je sad već mogao biti da je ostao u Evropi...(7)
[/quote]

-1. Hvala i Tebi . Onaj me posla psihologu , a Ti nutricionisti .
-2. Respect :bow: . Postujem to , a iz tog razloga ti i odgovaram .
-3. Da imam mozga ne bih citao , a kamoli pisao na forumu .
-4. Nema problema , isti sam . I procitaj ovo bordo-bold .
-5. To prvi put citam . Dijete je bio 15-16 god. Volio bih da je drugacije . Sportisti svjesni svog talenta znaju pogrijesiti , pogotovo u tim godinama
-6. Surov je ovaj svijet globalizacije . Propustis sansu , igras u Evropi , pokidas ligamente, slomis nogu....Vozdra NBA - nikad vise .Uzmi sad i odmah.
-7. Odgovorio pod 6.
Pozdrav Tebi , imam osjecaj da kritikujes opravdano , a ne pljujes . Samo mi ovo pod rb.5 suhveli , kadi to izvuce .Men s cini pljuvacina .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 dec 2019, 19:18

guzobran je napisao/la:
18 dec 2019, 16:48
Jarane, imas burek od mene uz kiselu. Moze i jogurt.
:thumbup: :bow: :bih:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 18 dec 2019, 20:41

Chinaglia je napisao/la:
18 dec 2019, 18:51
ko da nije dovoljno sta ga "navijaci" brooklyna hejtuju, postao je i meme, znaci bukvalno ga sprdaju
Rasizam. Da je crnac ne bi toliko hejta bilo. Pusti americke debile.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Gumistucna
Kontakt:

Post Postao/la Gumistucna » 18 dec 2019, 20:54

uskoro ce natpis " The Brooklyn Nets have waived 2nd year player Dzanan Musa" , i nece ga niko htjet :D zvat ce ga Snitch
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 dec 2019, 21:49

Dobar je Dzanko, fino skace sa klupe kad mu saigraci daju kos

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 dec 2019, 22:46

Gumistucna je napisao/la:
18 dec 2019, 20:54
uskoro ce natpis " The Brooklyn Nets have waived 2nd year player Dzanan Musa" , i nece ga niko htjet :D zvat ce ga Snitch
Pa nije D'Angelo da bude Snitch. :mrgreen:

Inace, stvar ste stvarno napuhali ovdje. :|
Kako sam primjetio, bas su rijetki mediji koji su ikako dali paznje ovoj situaciji, a ovdje se prica o kraju NBA karijere. :mrgreen:
Ako ispadne iz rotacije, ako bude trejdan, bice to zbog kosarkaskih (ne)sposobnosti.
Malo je nezrelo govoriti kako ne postoji fransiza koja ce mu dati priliku zbog ove neugodnosti.
Ukoliko si dovoljno dobar, igrat ces bar se zvao Saddam i imao bradu do pupka.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 19 dec 2019, 08:30

gaston je napisao/la:
18 dec 2019, 22:46
Gumistucna je napisao/la:
18 dec 2019, 20:54
Pa nije D'Angelo da bude Snitch. :mrgreen:

Inace, stvar ste stvarno napuhali ovdje. :|
Kako sam primjetio, bas su rijetki mediji koji su ikako dali paznje ovoj situaciji, a ovdje se prica o kraju NBA karijere. :mrgreen:
Ako ispadne iz rotacije, ako bude trejdan, bice to zbog kosarkaskih (ne)sposobnosti.
Malo je nezrelo govoriti kako ne postoji fransiza koja ce mu dati priliku zbog ove neugodnosti.
Ukoliko si dovoljno dobar, igrat ces bar se zvao Saddam i imao bradu do pupka.
Osama je bio 195, trebo se kosarkom bavit

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 dec 2019, 09:03

nebeskasila je napisao/la:
18 dec 2019, 10:26
Pojeo je jedno veliko ****. Da je njemu igra dobra mozda mu za ovo ne bi nista ni rekli a u njega je igra obicna kur*cina. Poletio je previse. Prokockao je svoju sansu da je ostao jos 2 godine u europi pa dokazao klasu sad bi bio isti Doncic. Sad je sam sebe unazadio 10 godina. I nikad vise nece moci postici ono sto je mogao da je bio pametan.
Jos ce sad na njemu trenirat strogocu jer ne mogu na vecim zvijezdama...
=\_1921_/=

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 19 dec 2019, 14:20

citam i ne vjerujem. koji jed, koji zajezljivi komentari pakosti i nasladjivanja. pokusavam da shvatim, al onda skontam da se tu nema sta shvatiti, takvi smo ti mi bosanci, vecinom. nit koristi nit hajra. zalosno

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 19 dec 2019, 15:14

Pojedinci su gori od SDA botova.

Sta vi ocekujete nakon ovog debilnog ispada? - Da se ovdje nalaze opravdanja za to u njegovoj mladosti, nezrelosti ili cemu vec? Momak je ispao glup i to ne moze opravdati niko ziv. Ja mu i dalje zelim sve najbolje u karijeri, potajno se nadajuci da ce sto prije u nekom trejdu otici u neku slabasnu fransizu, ali ne mogu reci da ga odlikuju inteligentni i zreli potezi, kad je daleko od toga.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 dec 2019, 15:55

Ghuraba je napisao/la:
19 dec 2019, 15:14
Pojedinci su gori od SDA botova.

Sta vi ocekujete nakon ovog debilnog ispada? - Da se ovdje nalaze opravdanja za to u njegovoj mladosti, nezrelosti ili cemu vec? Momak je ispao glup i to ne moze opravdati niko ziv. Ja mu i dalje zelim sve najbolje u karijeri, potajno se nadajuci da ce sto prije u nekom trejdu otici u neku slabasnu fransizu, ali ne mogu reci da ga odlikuju inteligentni i zreli potezi, kad je daleko od toga.
Ma niko i ne misli na tebe, i sličnim tebi za koje se zna šta misle o repki, Musi, Nurkicu i svim našim sportistima. Misli se na ove padobrance koji se od jednom pojave niotkuda, i počnu da liječe komplekse. Ja ga prvi kritikujem, ali nikad ga nisam uvrijedio, nazvao debilom, seljacinom ili nekom desetom uvredom.

Očigledno ljudi kad napišu, koja seljacina je Musa, misle da su kritikovali a ustvari su pokazali lično odgoj, i napisali uvredu prema njemu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.