De ne zayebavaj Epi, pa ko je selektirao ili aminovao sve te transfere nego klocina sa klupe...dovedu Coutinha, Osmana, Grizmana i opet igraju ko zadnja gov.na vec trecu sezonu, uz epske blamaže u LP....umjesto da dovedu normalnog trenera koji ce uspostaviti bilo kakav sistem igre, oni istresaju stotine miliona mislici da ce biti ubosti neki bingo...hoce al u qrcu.Epidaurus je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:46
Pa realno nije da Valverde ima nekih aman opcija da igra ono što se igralo pod Pepom ili Enriqueom. Obzirom na to kako Messi igra trenutno i koje zone okupira, nekih 4-4-2 sa rombom u sredini bi bilo i najidealnije al bi ti onda za to trebao destruktivac na zadnjem vezonom ili bar 2 trkača ala Arturo u sredini da se pokrije sav prostor. 4-3-3 koji je Barcin DNK jednostavno nema smisla sa MSG jer nijedan od njih nije krilo (Messi je danas desetka). Još dodatni problem je što Griezmann i Messi imaju dosta preklapanja u kretnjama u zadnjoj trećini. Daleko od toga da je Valverde trener za Barcelonu i neki wow stručnjak al činjenica je i da ova ekipa Barcelone nije najbolje selektirana.
Napad će svakako isporučit svoje jer jbg imaš 2 klase i Boga fudbala al je za očekivat svakako da će biti iza dosta prostora jer ni Frenkie ni Arthur ni Bus nisu radnički tipovi veznjaka. Za igrati s njima trojicom u sredini ti treba puno puno više odgovornosti napadačkog trojca. Ja i ti kao laici to znamo, zna sigurno i Valverde i njegov stručni štab al oni ne mogu natjerat Messija i Suareza prije svih na defanzivnu odgovornost. Griezmann nju i ima. Mišljenja sam da Barci trebaju trkači i radnici na sredini ako planiraju furat ovu MSG igru.
I zaista je bruka citave lige (ukljucujuci posebno RM) da onakav šarlatan uzima titule Primere dvije godine zaredom.
Veceras se na tacni ponudio Zinedinu za karanje, na izvolite
Kažeš ne može natjerati Messija i Suareza da trce, pa ne može on natjerati ni Albu i Busquetsa da trce, a kamoli ovu dvojicu. O cemu pricas covjece...Pique je sve objasnio sa onom izjavom skoro parafraziram "Nismo ni pitali Ernesta da li da idemo u Usa, a i da nam je rekao da ne može mi bi svakako otišli "
Barcelona trecu sezonu nema trenera ! ima nekog jadnog smrknutog lika pored aut linije koji izvrši poneku izmjenu i to je to.