FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 20 nov 2010, 11:43

Pošto nam nema doktora, evo malo statistike pred današnji meč. :D

Utakmica: 67
Pobjede Levera: 14
Remi: 12
Pobjede Baye: 41

Zadnji susreti:
Bayer - FCB 1:1
FCB - Bayer 1:1
FCB - Bayer 3:0
Bayer - FCB 4:2
Bayer - FCB 0:2

Mogući sastav Bayerna:

.....................Buttko.......................
Lahm......Buyten....Breno....Pranja
............Tymo...........Ottl.................
..Muller....Schweinsteiger....Kroos..........
..................Gomez.........................

U cvajti ulazi Ribery umjesto Ottla, Švajni ili Kroos se povlači na "šesticu".
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 11:56

Za Demichelisa se nista ne jos ne zna. Mozda on cak i bude spreman, ali u svakom slucaju Buyten ce ostati u pocetnom sastavu, cime naravno niko nije zadovoljan osim LvG-a.

Mene samo zanima kakvu ce dobrodoslicu imati Butt?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 20 nov 2010, 12:29

ljudi ja ne znam sta bi falilo bosingwi jes da ga povrede malo jebu ali je igrač morate priznati ja bi najviše volio da dovedemo coentraa.a znali iko koliki bi iznos bio u slučaju da ovoga dovedemo iz bordoa kolika je procjena njeg tržš.vrijednost. :?

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 13:06

sretno vam danas protiv Apotekara !
Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 13:06

GAL je napisao/la:ljudi ja ne znam sta bi falilo bosingwi jes da ga povrede malo jebu ali je igrač morate priznati ja bi najviše volio da dovedemo coentraa.a znali iko koliki bi iznos bio u slučaju da ovoga dovedemo iz bordoa kolika je procjena njeg tržš.vrijednost. :?
http://www.transfermarkt.de/de/beno%C3% ... 43264.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 nov 2010, 13:09

Omere kakva je situacija s povredama...kontao sam bacit povecu svotu na vasu pobjedu :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 13:13

King Kenny je napisao/la:Omere kakva je situacija s povredama...kontao sam bacit povecu svotu na vasu pobjedu :roll:
Ribery i Breno su se vratili. Takodjer se njima pridruzio i Contento, ali male su sanse da ce on dobiti priliku da igra. Od povrijedjenih igraca su tu Badstuber, Robben, Klose i Olic i njih nece biti jos neko odredjeno vrijeme.

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 13:16

Omerbavarac je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Omere kakva je situacija s povredama...kontao sam bacit povecu svotu na vasu pobjedu :roll:
Ribery i Breno su se vratili. Takodjer se njima pridruzio i Contento, ali male su sanse da ce on dobiti priliku da igra. Od povrijedjenih igraca su tu Badstuber, Robben, Klose i Olic i njih nece biti jos neko odredjeno vrijeme.
Ako se želite uključiti u bitku za titulom,današnja utakmica vam je od velikog značaja i mislim da će te danas pokazati onaj Bavarski duh ;)
Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 nov 2010, 13:17

Omerbavarac je napisao/la:
Hmmm rizicno....ma ja cu tuknut oba daju...valjda potrefim :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 20 nov 2010, 13:28

aquilani je napisao/la:sretno vam danas protiv Apotekara !
Hvala , mislim da cemo da ih pobijedimo ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 13:46

bayern4ever je napisao/la:
aquilani je napisao/la:sretno vam danas protiv Apotekara !
Hvala , mislim da cemo da ih pobijedimo ;)
da i ja isto mislim,igrao sam na vas ;)
nadam se da me nećete oboriti :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 13:52

aquilani je napisao/la:
Ako se želite uključiti u bitku za titulom,današnja utakmica vam je od velikog značaja i mislim da će te danas pokazati onaj Bavarski duh ;)
Pojedini clanovi ili bivsi clanovi uprave Bayerna smatraju da Dortmundu treba cestitati na novoj tituli, ali svaki igrac Bayerna smatra da je ova prednost dostizna i da se vrlo lako moze istopiti.
Kako si rekao, vrlo bitna utakmica, u kojoj samo pobjeda igra i gdje ne smije biti previse kalkulisanja. Sve osim pobjede je ravno porazu, iako se moze i remijem biti zadovoljan, ali samo u slucaju da BvB kiksa u Freiburgu i da u toj utakmici prospu bodove.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 nov 2010, 14:47

Danas je posljednji voz Bayernu da se počne približavati BVb-u.U slučaju nekog kiksa i pobjede BVB protiv Freiburga stvar bi bila gotova.U tom slučaju bi Dortmund morao odigrati najlošiji drugi dio sezone u zadnjih 15-20 godina da bismo mogli doći do titule.Ništa nam ne ide na ruku.Protivnik je strašan.Reklo bi se direktan konkurent za vrh.Nadam se samo da ne bude nekih pacerskih golova kao protiv Gladbacha. Vrijeme je da počnemo pobjeđivati u gostima i danas je prava prilika za to.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 14:50

Pojedini clanovi ili bivsi clanovi uprave Bayerna smatraju da Dortmundu treba cestitati na novoj tituli, ali svaki igrac Bayerna smatra da je ova prednost dostizna i da se vrlo lako moze istopiti.
Kako si rekao, vrlo bitna utakmica, u kojoj samo pobjeda igra i gdje ne smije biti previse kalkulisanja. Sve osim pobjede je ravno porazu, iako se moze i remijem biti zadovoljan, ali samo u slucaju da BvB kiksa u Freiburgu i da u toj utakmici prospu bodove.
Brat mi navija za Bayern i on je dosta informisan u vezi Bayerna i smatra da ćete teško do titule,ali da ima još nade.
Kada pogledam sastav BVB mogu samo da se nasmijem,jer vi imate duplo jaču i iskusniju ekipu.
Još ne mogu da vjerujem da ste izgubili na Westfalenu prije nekoliko kola,danas očekujem novi Bayern i pobjedu rezultatom 0:2.BVB će ubrzo početi kiksati,jer oni su mlada ekipa koja neće moći igrati maksimumom koji sada pružaju.Znam da je smiješno ovo što govorim,ali mislim da bi BVB mogao kiksati protiv Freiburga.Živi bili pa vidjeli!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 nov 2010, 14:55

aquilani je napisao/la:
Brat mi navija za Bayern i on je dosta informisan u vezi Bayerna i smatra da ćete teško do titule,ali da ima još nade.
Kada pogledam sastav BVB mogu samo da se nasmijem,jer vi imate duplo jaču i iskusniju ekipu.
Još ne mogu da vjerujem da ste izgubili na Westfalenu prije nekoliko kola,danas očekujem novi Bayern i pobjedu rezultatom 0:2.BVB će ubrzo početi kiksati,jer oni su mlada ekipa koja neće moći igrati maksimumom koji sada pružaju.Znam da je smiješno ovo što govorim,ali mislim da bi BVB mogao kiksati protiv Freiburga.Živi bili pa vidjeli!
Pogleda vara.Oni možda u ovom trenutku nisu kvalitetom na nivou Bayerna, ali su talentom i kolektivom ništa manji od Bayerna.Četiri njemačka reprezentativca sve govori.O malom Kagawi,Sahinu, Subotiću ili Bariosu je uzalud trošiti riječi
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 15:01

Pogleda vara.Oni možda u ovom trenutku nisu kvalitetom na nivou Bayerna, ali su talentom i kolektivom ništa manji od Bayerna.Četiri njemačka reprezentativca sve govori.O malom Kagawi,Sahinu, Subotiću ili Bariosu je uzalud trošiti riječi
Da znam to sve,ali ipak Bayern je Bayern.Ne smije sebi dopustiti da mu BVB bježi toliko bodova,i učiniti će sve da ponovo osvoje Ligu.Jeste to sve Kagawa,Sahin,Gotze,Barrios,Subotić...,ali vi imate jednog Riberya,pa Gomeza koji je u top formi,Van Buytena koji je duplo bolji i od Hummelsa i Subotića zajedno,pa zatim Schweinsteigera kojeg pola Evrope traži,Mullera koji je blistao na SP,ubrzo vam se vraća i Robben i tada će krenuti ludilo u BL zvano Bayern.
Vi imate sve predispozicije da budete najbolji,a u tome ćete i uspjeti !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 nov 2010, 15:05

aquilani je napisao/la:
Da znam to sve,ali ipak Bayern je Bayern.Ne smije sebi dopustiti da mu BVB bježi toliko bodova,i učiniti će sve da ponovo osvoje Ligu.Jeste to sve Kagawa,Sahin,Gotze,Barrios,Subotić...,ali vi imate jednog Riberya,pa Gomeza koji je u top formi,Van Buytena koji je duplo bolji i od Hummelsa i Subotića zajedno,pa zatim Schweinsteigera kojeg pola Evrope traži,Mullera koji je blistao na SP,ubrzo vam se vraća i Robben i tada će krenuti ludilo u BL zvano Bayern.
Sa svim se slažem osim da je Buyten bolji od spomenutog dvojca.On je panjina koje se BAyern pod hitno mora riješiti.

Gómez-33
Kontakt:

Post Postao/la Gómez-33 » 20 nov 2010, 15:19

Da i ja se slažem sa ovim komentarom,jer u BL imamo definitivno najaču ekipu po imenima samo da se Ribery,Muller i Robben vrate u staru formu i mi ćemo stići BVB.Ja bih se složio sa drugom sa foruma FRANK RIBERYEM da je Van Buyten "panjina" i mi podhitno trebamo po dva nova branića u januaru,moji pikovi bi bili Bosingwa i Criscito.

Danas je utakmica od velike važnosti i nadam se pobjedi,uz golove moga pulena sa slike 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 nov 2010, 16:16

0:4 8-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 nov 2010, 16:33

ribery je napisao/la:0:4 8-)
Eh, kad bi oni znali odigrati da ne prime gol. 8-)
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 2 gosta.