Polako necemo se vređat , to bi bio samo novo big 3 u ligiJustin je napisao/la: ↑06 dec 2019, 22:40Mislis da bi Zmija opet da se prikljuci najjacoj ekipi? Pa ne bi me cudilo od njega.Barbarossa je napisao/la: ↑06 dec 2019, 22:27Mogu li Clippersi poslati kakav paket u Netse za KD u ljeto 2021![]()
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Eh ovako, Jokic je debeli ljubitelj cvaraka. Beskorisna amorfna masa koja se dokopala ugovora i vise ga nista ne zanima osim krmetine i slatkisa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ameri...
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ko je po vama bolji duo između Shaq/Kobe vs James/Davis?
Da napomenem, ne kad su u prajmu već kad su igrali zajedno, dakle prajm Shaq i 22 godišnji Kobe protiv sadašnjih Jamesa i Davisa?
Da napomenem, ne kad su u prajmu već kad su igrali zajedno, dakle prajm Shaq i 22 godišnji Kobe protiv sadašnjih Jamesa i Davisa?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako uzmeš u obzir odnos oba dua sa ostatkom igrača u erama u kojima su igrali/igraju, onda je odgovor sigurno Shaq i Kobe ponejviše zbog Shaqove nestvarne dominacije u odnosu na ostatak lige. Kad bi oba dua izvadio iz konteksta u kojem su igrali i poredio ih čisto po individualnim kvalitetama onda bi to bilo puno bliže i podložno diskusiji. Moja lična preferencija bi tu bila opet Kobe-Shaq ali itekako bi se dalo diskutovat.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:37Ko je po vama bolji duo između Shaq/Kobe vs James/Davis?
Davis je fenomenalan igrac ali Shaqov prime je bio nemoguc,jednostavno mnogo je veca razlika Shaq>Davis nego li LeBron>Kobe,tako da se slazem.Shaq Kobe definitivno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Shaq i Kobe su bili ubjedljivo najbolji igraci na svojim pozicijama u ligi. Shaq je bio najdominantniji igrac lige i sila koju nije bilo moguce zaustaviti bas nikako, takvo nesto bas i ne postoji danas. Mnogi ce reci i to da su LBJ i AD najbolji na svojim pozicijama, sto nije daleko od istine, ali tad je konkurencija ipak bila jaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislio sam više kad bi se sastali međusobno.
Mislim da bi Shaq imao većih problema da čuva Davisa nego obrnuto, James vs. Ko je takođe prednost ide Jamesu, tako da je moje mišljenje ipak James/Davis
Mislim da bi Shaq imao većih problema da čuva Davisa nego obrnuto, James vs. Ko je takođe prednost ide Jamesu, tako da je moje mišljenje ipak James/Davis
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BuffonGigi
- Kontakt:
Burazere moj, Davis da povede tatu, amidzu, trenera i komplet ekipu s ulice ne bi zaustavio Shaqa u prajmu, i to 1 na 5. Shaq je najnezaustavljivija sila koju je moderna kosarka vidjela. Daj Boze da AD i Lebron budu upola uspjesni kao ova dvojica. Igraju odlicno i hemija je super medju njima dvojicom, ali Shaq i Kobe su nesto drugo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta veli KG, slomili smo LeBrona
. Cetvorica njih na jednog LeBrona, i oni ga slomili
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ovaj fake tough guy se samo moze sageti Lebronu, cuj oni ga kao slomili
skupili se 3 HOF igraca a Bronu najbolji saigraci tad bili raspali Shaq i Jamison
skupili se 3 HOF igraca a Bronu najbolji saigraci tad bili raspali Shaq i Jamison
- BosniaBoston
- Kontakt:
Trofej je u vitrini,ostalo je nebitno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vise puta je bilo ovo zabijanje Lebrona na highlights, nego garnetova titula
Dinastija s 1 osvojenim prstenom strikes again 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
2009-Povreda Garnetta
2010-Sudije Lakersima poklonile 50 slobodnih u game 7
#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kme kme nakon 10 godina, kakav jad i cemer. Da je Bynum bio zdrav, ni tog jedinog prstena ovi vidjeli ne bi. Kobe igrao rovit s Gasolom i Odomom protiv 4 hof-a.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Otkad se to Rondo broji kao siguran HOF igrac??
Kad se onakav Cousins brojao kao all star sto te cudi da je rondo hof
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.