Tesko je ljudima zbrojiti 2+2
Njemu je svakako bio kraj nakon svega sto je uradio.
Ako nije interes kluba upravo to, ja ne znam sta je
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo tako, Vladan Milojević poštuje Zvezdu.Vaha1946 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 13:06Kad vec spinujete da vam se odgovori.
Razlika je sto Milojevic sam odlazi, ne zeli vise ostati.
Razlika je sto je u toku pressica na kojoj ce se lijepo oprostiti od covjeka, gdje ce on reci sta ima, uprava sta ima, niko se nece kriti od novinara i sl.
Razlika je sto oni vec imaju nasljednika, nece otjerati nekog pet dana prije posljednje utakmice u godini pa onda cekati ovoliko dugo da nekog novog dovedu.
Razlika je postovanje.
...i tako dalje.
Haj se dogovori jel rade il ne rade
Malo je pretjerano da ga mozes skloniti sa mjesta za koje si mu dao ugovor. Jedina opcija je da ga drzis na platnom spisku, a on ukoliko pozeli da trenira nekog nek dodje i raskine ugovor. Primjer uzimam, repka ga angazuje od marta, naravno da ce doci i traziti raskid.Jadnimi je napisao/la: ↑19 dec 2019, 11:42Napokon normalno razmišljanje, držiš ga na plati, i ako ne dolazi na posao, koji mu odrediš(rezervni pomoćnik, pomočnom treneru npr.), zbog kršenja discipline, raskidaš ugovor na njegovu štetu. Zato postoje sporazumi, da se dogovori.Mig_Mig je napisao/la: ↑18 dec 2019, 23:15Ima tu jedan fazon o kojem se ne pise. Pa ni jedan veci klub ne raskida ugovor, trener ne vodi ekipu ali prima placu dok ne nadje novi klub. Ko je lud da mu odmah isplati citav ugovor? Ne znam sta se i kako uprava dogovarala, ali se Husref trebao drzat na platnom spisku sve dok ne pozeli da vodi neki drugi klub ili do isteka ugovora.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:37Za otpremninu je vise kriva uprava nego trener . Govorim za ubuduce , ovo sa Husrefom nema veze , zavrsena prica. Ako trener sa reputacijom i za velike pare zeli u FKS onda postoje 2-je varijante. 1. bez klauzule za obestecenje ili 2. anex na klauzulu , klub ce takvog rasporediti na druge poslove u klubu (strucne naravno trenerske u Akademiji ili skoli fudbala). Moze se doci u situaciju , odradi pripreme , "isprovocira" 2-3 losa rezultata i pokupi otpremninu . Ode u Katar ili repku i samo on srecan i neko iz uprave (moguce).
Moram o proslosti , treba priznati da je "Rumeni" jedino imao muqa u upravi . Zar ne , Vi koji postujete lik i djelo Husrefa (treba posteno reci).
Bio sam za OSTAVKU , a ne raskid ugovora (@bordopoeta mi zamjeri ovo). Izaberes trenera , istrpi ga . No tada UPRAVA PODNOSI OSTAVKU bez otpremnine ili one zakonske . Pozdrav svima .
Trener je smijenjen, nije raskinut ugovor na štetu kluba, još je na platnom spisku(tako kažu upućeni), što govori da je to to.![]()
Pa postuje i Husref Zvezdu. Sta je problem?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 dec 2019, 14:41Upravo tako, Vladan Milojević poštuje Zvezdu.Vaha1946 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 13:06Kad vec spinujete da vam se odgovori.
Razlika je sto je u toku pressica na kojoj ce se lijepo oprostiti od covjeka, gdje ce on reci sta ima, uprava sta ima, niko se nece kriti od novinara i sl.
Razlika je sto oni vec imaju nasljednika, nece otjerati nekog pet dana prije posljednje utakmice u godini pa onda cekati ovoliko dugo da nekog novog dovedu.
Razlika je postovanje.
...i tako dalje.
joker90 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:23Pa postuje i Husref Zvezdu. Sta je problem?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 dec 2019, 14:41Upravo tako, Vladan Milojević poštuje Zvezdu.Vaha1946 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 13:06Kad vec spinujete da vam se odgovori.
Razlika je postovanje.
...i tako dalje.![]()
Pocecu mrzit covjeka radi ovakvih komentara ?belosevic28 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 10:07Hadzic najodgovorniji za odlazak Jeleskovica?
Nije mogao uperiti pistolj u covjeka i natjerati ga da ostane uprkos svim bljuvotinama koje je dozivio sa Musemicem.
Povratak Jeleskovica u strucni stab neto posle otkaza Musemicu je JASAN ZNAK zbog cega nas je isti i napustio. Takodje, sam njegov povratak je JASNO DAO DO ZNANJA KAKAV JE MUSEMIC, naravno, onima kojibto hoce da vide![]()
Pantelija nauci prvo da lazes, pa nastavi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.