Ponovo je napisao/la: ↑16 nov 2019, 15:58
SMR187 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 15:38
legenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 14:57
Sta se desava s ovim ekipama kad odu na gostovanje, zasto se mora sistem citav mjenjati, igraj svoju igru i briga te jok zatvori se preskaci igru nedaj boze spustiti loptu na zemlju i nesto odigrati
Imate dosta prgavu ekipu, lome noge ljudima, a onda kad oni budu faulirani komplet ekipa se sabere hoce da se tuku

Dobra utakmica, kod nas se vidio nedostatak klasicnog napadaca, hicme prilika smo promasili. Na kraju eurogol iz slobodnjaka, ali odmah vasi iz mozda prve prave prilike u drugom poluvremenu dolaze do izjednacenja, nakon kiksa nase inace prelose odbrane. Do kraja smo napadali, i vi ste imali mozda jos jednu priliku i to je to
Sve u svemu dobra utakmica, vise smo zasluzili pobjedu, ali dobro ste se branili i zasluzeno uzeli bod
Dobro ce to biti dok se uigraju,npr ja sam zadovoljan odbranom koju su cinila 4 nasa momka do 21 godine,ispred Faca i Davor,znaci 5 nasih momaka ispred gola,ali dobro su izdrzali,Sara me iznervirao ko nikad,upropastio je jedno 3 dobre prilike sa potezom vise,greska je bila kada je Culuma vratio iz napada u odbranu covjek izmoren,tada smo i primili gol,isto tako gosti su me iznervirali valjanjem,ali jbg svako se snalazi na svoj nacin,uglavnom x je realan bio sto jest jest
Mogu i ja biti zadovoljan cinjenicom da su to djeca, izmedju ostalog nasa djeca. Devedzic i Terzic imaju potencijal i dosta prostora za napredak. Ali dok god Terzic ne skupi muda da posalje pas naprijed a ne samo prvo igracu do sebe, on ne moze biti prva opcija u ekipi koja se bori za vrh tabele.
Turbic druga prica, on ne moze biti prva opcija ni nekoj losijoj ekipi iz druge federalne, da se ne lazemo. Momak je zalutao u ovaj sport.
Sve u svemu, da je Mahmut danas igrao zabili bi minimalno 3 gola, po mom misljenju. Culum je dosad igrao najmanje na prirodnoj poziciji, citavu polusezonu ga trosis na stoperu, mislim i beka da je jednom igrao, a evo danas i u spicu momcina

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC