FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2019, 14:44

Kako vam više ne dosadi naglabati o Husrefu? Fakat ono :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 dec 2019, 14:58

Ako cemo posteno, (nisam i necu prihvatit smjenu husrefa 5 dana prije zadnje utakmice, al ako je upitanju svota od 80 k km (mislim da nije) al ako jest **** vise volim da ta svotica ide klubu)

MI SMO JESENJI PRVACI i uprava i sportski direktor su ispravni, posebno ako se doda dk i fina igra po evropi.

Ako je a jeste uprava odlucila da bude igracki kadar takav kakav jeste bez dovodzenja mega pojacanja (benko stilic jajalo delac) znaci igraci koji kostaju duplo vise nego ahmet krpic rahmanovic, i odluci se da igra sa drugim timom dok se igraci povrijedeni nevrate ( usteda preko 1m km) i na kraju bude jesenji prvak, znaci procjena je ok. Sa druge strane koristili su trenera 18 kola koji nije poboljsavao igru (drzao je isti nivo) FK SARAJEVO je klub koji mora UVJEK imat principe pored titula lijepo ponasanje lijepu igru fer play i sve ostalo. Husref nije to imo i dobio otkaz,(opremnina 80 k km tako su medi neki objavili tu smo napravili minus )e sad neki od nas su hodze ili gatari bacaju grah i unaprijed znaju sta ce bit i osuduju takode unaprijed bez dokaza

I da nismo privatni klub koja grupa bilo kojeg kluba ima pravo da osuduje upravu kluba na osnovu hodze i gatara hocu reci graha i dzemilinih kasike.. Ja sam HZ i na sjeveru od 1994 i tu cu bit dok god budem pratio FK SARAJEVO al mi nepada napamet predpostavljat nesto radi neke manje pogreske smjene legende kluba, praviti bunu a bjezimo 2-3-4-5 po pola boda ili 2 boda. Da vidimo sta ce uradit koga ce dovest za trenera koga ce istjerat od igraca koga ce dovest od igraca da vidimo kako ce to izgledat hocel se titula uzet al definitivno nama hz pitarima je primarni glavni razlog postojanja uspjeh FK SARAJEVO i voljenjem tim zastita tog kluba ako treba i puskom.. AL USPJEH KLUBA TITULE moraju bit prvo kad je rat rat je i onda zapusku u smrt u smrt isto ko za drzavu 92

Nemozemo Husrefa krivit za jeleskovica, jer kao prvo husrefu je istico ugovor, ako je Jalu tjero a hadzi i klubu to nije odgovaralo jednostavno su se mogli na fin nacin razic 0 km bi kostalo Hadzija uprava uzela rizik, opravdali rizik JESENJI PRVACI

BTW; Sta se treba popravit od administracije jeste sudenje, sudije su nam nanijele ogromnu stetu (preko 9 bodova) ne sviranjem penala u nasu korist 4 boda, ponisten go velezu 7 penala borcu od tih 7 vise od pola nepostojeci i koji su donosili bodove.

I da se izjasnim posto je duska ili neko drugi pisao da je osim mag da niko zelju nije smatro na pocetku sezone glavnim protivnikom nasim, to je tacno al su svi smatrali da je vaso 3 ekipa prvenstva al to se promjenilo kad je stilic doso jer im je on i dao tu sansu da se bore sa nama za titulu ne amaw i resto ekipe,sad su 3 a realno bez njeg bi bili 5 sa minusom od -10 na sprem nas..a da smo bili mi kompletni kao oni svih 19 opet bi im biezali 10 bodova.

Znaci treba dobar trener bolji od Husa 2-3 igraca nesto ko rahmanovic i jedna klasa ko ibanez i da izvadimo kitu a drugi samo da se nabadaju

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2019, 15:02

holyman je napisao/la:
19 dec 2019, 10:21
Zasto bi pokrenuli pitanje stadiona kada su optereceni saradnjom sa Semic mesnatim proizvodima?
Haj se dogovori jel rade il ne rade :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 dec 2019, 15:03

Jadnimi je napisao/la:
19 dec 2019, 11:42
Mig_Mig je napisao/la:
18 dec 2019, 23:15
Samozdravlje je napisao/la:
18 dec 2019, 19:37
Za otpremninu je vise kriva uprava nego trener . Govorim za ubuduce , ovo sa Husrefom nema veze , zavrsena prica. Ako trener sa reputacijom i za velike pare zeli u FKS onda postoje 2-je varijante. 1. bez klauzule za obestecenje ili 2. anex na klauzulu , klub ce takvog rasporediti na druge poslove u klubu (strucne naravno trenerske u Akademiji ili skoli fudbala). Moze se doci u situaciju , odradi pripreme , "isprovocira" 2-3 losa rezultata i pokupi otpremninu . Ode u Katar ili repku i samo on srecan i neko iz uprave (moguce).
Moram o proslosti , treba priznati da je "Rumeni" jedino imao muqa u upravi . Zar ne , Vi koji postujete lik i djelo Husrefa (treba posteno reci).
Bio sam za OSTAVKU , a ne raskid ugovora (@bordopoeta mi zamjeri ovo). Izaberes trenera , istrpi ga . No tada UPRAVA PODNOSI OSTAVKU bez otpremnine ili one zakonske . Pozdrav svima .
Ima tu jedan fazon o kojem se ne pise. Pa ni jedan veci klub ne raskida ugovor, trener ne vodi ekipu ali prima placu dok ne nadje novi klub. Ko je lud da mu odmah isplati citav ugovor? Ne znam sta se i kako uprava dogovarala, ali se Husref trebao drzat na platnom spisku sve dok ne pozeli da vodi neki drugi klub ili do isteka ugovora.
Napokon normalno razmišljanje, držiš ga na plati, i ako ne dolazi na posao, koji mu odrediš(rezervni pomoćnik, pomočnom treneru npr.), zbog kršenja discipline, raskidaš ugovor na njegovu štetu. Zato postoje sporazumi, da se dogovori.
Trener je smijenjen, nije raskinut ugovor na štetu kluba, još je na platnom spisku(tako kažu upućeni), što govori da je to to. :kafa:
Malo je pretjerano da ga mozes skloniti sa mjesta za koje si mu dao ugovor. Jedina opcija je da ga drzis na platnom spisku, a on ukoliko pozeli da trenira nekog nek dodje i raskine ugovor. Primjer uzimam, repka ga angazuje od marta, naravno da ce doci i traziti raskid.
Max Allegri

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2019, 15:11

On voli Vijetnam, pravi je Hordas, Cuong Phuong Nguyen jedan je od nas!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 dec 2019, 15:11

On nece i ne moze maci bolje od Sarajeva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2019, 15:17

Jašta treba se držati na platnom spisku i plaćati poreze, doprinose, premije, bonuse :D A on klub da ga više plaća nikad neće naći.

Sve go genijalac.

To se radi u većim klubovima kad je odšteta 7 miliona i trener svjetske klase koji će brzo naći angažman. To sa nama nema ništa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2019, 15:20

Kako ce nam se Risto snaci ? nije cv inptrsivan al ne treba suditi unaprijed. Sve cemo vidjeti na terenu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2019, 15:23

SarajevoJeBordo je napisao/la:
19 dec 2019, 14:41
Vaha1946 je napisao/la:
19 dec 2019, 13:06
Kad vec spinujete da vam se odgovori.
Razlika je sto Milojevic sam odlazi, ne zeli vise ostati.
Razlika je sto je u toku pressica na kojoj ce se lijepo oprostiti od covjeka, gdje ce on reci sta ima, uprava sta ima, niko se nece kriti od novinara i sl.
Razlika je sto oni vec imaju nasljednika, nece otjerati nekog pet dana prije posljednje utakmice u godini pa onda cekati ovoliko dugo da nekog novog dovedu.
Razlika je postovanje.
...i tako dalje.
Upravo tako, Vladan Milojević poštuje Zvezdu.
Pa postuje i Husref Zvezdu. Sta je problem? :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 dec 2019, 15:24

joker90 je napisao/la:
19 dec 2019, 15:23
SarajevoJeBordo je napisao/la:
19 dec 2019, 14:41
Vaha1946 je napisao/la:
19 dec 2019, 13:06
Kad vec spinujete da vam se odgovori.
Razlika je sto Milojevic sam odlazi, ne zeli vise ostati.
Razlika je sto je u toku pressica na kojoj ce se lijepo oprostiti od covjeka, gdje ce on reci sta ima, uprava sta ima, niko se nece kriti od novinara i sl.
Razlika je sto oni vec imaju nasljednika, nece otjerati nekog pet dana prije posljednje utakmice u godini pa onda cekati ovoliko dugo da nekog novog dovedu.
Razlika je postovanje.
...i tako dalje.
Upravo tako, Vladan Milojević poštuje Zvezdu.
Pa postuje i Husref Zvezdu. Sta je problem? :lol:
:tokralju: :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 dec 2019, 15:39

Denchi je napisao/la:
19 dec 2019, 15:02
holyman je napisao/la:
19 dec 2019, 10:21
Zasto bi pokrenuli pitanje stadiona kada su optereceni saradnjom sa Semic mesnatim proizvodima?
Haj se dogovori jel rade il ne rade :D
Ne razumijem
NEMA NAZAD

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 dec 2019, 15:52

risto "thrilla in manila" vidaković

VVVBK

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 19 dec 2019, 16:00

Risto novi?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 dec 2019, 16:21

ma nemam pojma,onako koxam :kafa:

VVVBK

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 16:21

belosevic28 je napisao/la:
19 dec 2019, 10:07
Hadzic najodgovorniji za odlazak Jeleskovica?
Nije mogao uperiti pistolj u covjeka i natjerati ga da ostane uprkos svim bljuvotinama koje je dozivio sa Musemicem.
Povratak Jeleskovica u strucni stab neto posle otkaza Musemicu je JASAN ZNAK zbog cega nas je isti i napustio. Takodje, sam njegov povratak je JASNO DAO DO ZNANJA KAKAV JE MUSEMIC, naravno, onima kojibto hoce da vide :)
Pocecu mrzit covjeka radi ovakvih komentara ?
Kakav je to Musemic ociju ti ? :facepalm:
Otisao je ba, sta ti imas od tog da pljujes po covjeku na ovaj nacin ?
E cuj koji hoce vide... :urnebes: :urnebes: Mislim stvarno... Jesil napunio 13 ?

Pantelija je napisao/la:
19 dec 2019, 13:41
Možda da skontas da je tih 5 dana znacilo oko 80 000 maraka manje husrefu vise klubu...
Pantelija nauci prvo da lazes, pa nastavi...

JOS NIJE RASKINUT UGOVOR !!! LAZOVE..

Jel ovo dnevna doza pljuvanja onih koji su rekli da vole klub ?

Da MI tim ljudima dokazemo ovako anonimno da su ONI pravi lazovi sto pricaju da vole klub.. Kako se usudjuju uopste mi nije jasno..

I da niko sem ku*vetine stare i onog olosa iz uprave zajedno sa dobrim duhom ne zeli nista dobro FK Sarajevu..

Vjerovacemo tebi... ti si "dobar" covjek.. branis one kojim ni sam ne vjerujes.. :facepalm: :kafa:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 19 dec 2019, 16:23

Jos uvijek se zvanicno nista ne zna.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 dec 2019, 16:24

simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 16:21
Nije mogao uperiti pistolj u covjeka i natjerati ga da ostane uprkos svim bljuvotinama koje je dozivio sa Musemicem.
Povratak Jeleskovica u strucni stab neto posle otkaza Musemicu je JASAN ZNAK zbog cega nas je isti i napustio. Takodje, sam njegov povratak je JASNO DAO DO ZNANJA KAKAV JE MUSEMIC, naravno, onima kojibto hoce da vide :)
E cuj koji hoce vide... :urnebes: :urnebes: Mislim stvarno... Jesil napunio 13 ?

Pantelija je napisao/la:
Možda da skontas da je tih 5 dana znacilo oko 80 000 maraka manje husrefu vise klubu...

Da MI tim ljudima dokazemo ovako anonimno da su ONI pravi lazovi sto pricaju da vole klub.. Kako se usudjuju uopste mi nije jasno..

I da niko sem ku*vetine stare i onog olosa iz uprave zajedno sa dobrim duhom ne zeli nista dobro FK Sarajevu..

Vjerovacemo tebi... ti si "dobar" covjek.. branis one kojim ni sam ne vjerujes.. :facepalm: :kafa:
Kako ce ugovor biti raskinut kad nije druga strana potpisala?
Datum na sporazumu o prekidu saradnje je bitan :kafa:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 19 dec 2019, 16:26

Damir Burić više nije trener Hajduka, objavio I.N.D.E.Xhr.
DAMIR BURIĆ više nije trener Hajduka, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici.
"Nakon obavljenog razgovora s trenerom Damirom Burićem u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine te analize cjelokupnog stanja, HNK Hajduk je donio odluku da gospodin Burić neće voditi momčad u nastavku sezone. Odluka je donesena u dogovoru predsjednika Uprave Marina Brbića i novih čelnih ljudi sportske politike Kluba Marija Stanića i Ivana Kepčije. Hajduk se iskreno zahvaljuje Damiru Buriću za sve dobro što je učinio za Klub, prvenstveno na spremnosti da preuzme momčad i odgovornost u vrlo zahtjevnim trenucima nakon teškog ispadanja od Gzire, a bez obavljenih priprema momčadi i selekcije igrača. U tim okolnostima Damir Burić je ispunio rezultatske ciljeve Hajduka, osvojivši drugo mjesto na kraju polusezone.
Međutim, kako je istovremeno u javnosti stvorena negativna atmosfera oko momčadi koja može imati i daljnji utjecaj na igrače, Hajduk se odlučio zaključiti dosadašnju suradnju s trenerom Burićem te potražiti novu energiju i nova dugoročna rješenja na čelu prve momčadi, u skladu s predstavljenim smjernicama novih čelnih ljudi sportske politike Kluba", stoji u klupskom priopćenju.

Ne navijam za nj, ali izgleda da ima nešto, kako se priča u kuloarima.

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 19 dec 2019, 16:27

Zip je napisao/la:
19 dec 2019, 08:05
Nebi me cudilo da je jedan od razloga sto su protiv uprave, jer pokusavaju da klub ima svoj stadion, pa makar on bio i u Butmiru.

A ta udaljenost ocito nekome predstavlja problem, a kunu se u ljubav prema klubu.

Birati izmedju svpg stadiona, pa makar on bio i na Igmanu, i navijaca koji su protiv toga da sarajevo igra bilo gdje osim na Kosevu... Biram prvo....

Sto se tice sjevera, poslije Zenice sam hladan prema njima... Ono je bio toliko glup potez.
Ja sam s Ilidže i radije ću na Koševo nego u Butmir.
A vidim da (ako) potenciraš na Hz ovdje za Butmir, je l' nam to problem otići u Butmir ako nam nije problem otići u Bijeljinu, Banja Luku, Ugljevik, Gabelu itd.
Al' radije ću na Koševo ili bilo gdje drugo sve dok je u granicama grada (Otoka ili sl.) , jer Ilidža nije grad Sarajevo. Kako se možeš zvati Sarajevo ako klub nije u gradu Sarajevu? Zamisli da Velež igra u Jablanici ili Jedinstvo Bihać u Sanskom Mostu..
Da ne bude da je to jedini problem, zamisli ljude koji nemaju vlastiti prevoz kako na Ilidzi na stanici njih 500 ceka JEDAN autobus za Butmir koji ide svako 45 minuta za Butmir, kapaciteta max 100 mjesta. I zamisli povratak kući sa tog istog stadiona..
Zadnja izmjena: stb, dana/u 19 dec 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 16:28

Zip je napisao/la:
19 dec 2019, 16:24
simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 16:21

Pantelija je napisao/la:

Kako ce ugovor biti raskinut kad nije druga strana potpisala?
Datum na sporazumu o prekidu saradnje je bitan :kafa:
Bitan je datum u ugovoru. ;)
Otjerali su covjeka i moraju platit komplet ugovor.. Uopste se oni ne pitaju nista, ako ne uplate bice nam ko Celiku..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, napoleon72, Velo6 i 17 gostiju.