NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Mo Cheeks je upao, a ima skoro identične uspjehe i statistiku kao Rondo dosad. Još jedan prsten RR i on je sigurica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
GeriOldman
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Smijes li se kladiti da ce biti HOF?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
kad je jedan marculionis u HOF valjda uđe i rondo,uz svo poštovanje prema šarunasu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad se to ne zna.Mozda ce biti,ali se u sigurne HOF igrace ne moze ubrojiti.Nema sanse.
P.S.I ne mozete uporedjivati neciji HOF sa drugim.Tu nema nekih jasnih kriterija,kao upao je ovaj,zasto nije onaj i sl.
Treba bas imati jaku "kampanju" za ulazak u HOF.Mnogo faktora je u igri.
Jedan Billups jos nije u HOFu,a za Ronda je njegov rezime svemirski!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakav Rondo i HOF 
znam da samo nba nije mjerilo,ali ja se ne sjecam da je marculionis u evropskoj klupskoj kosarci nesto osovjio,sa reprezentacijama jeste,gledajuci nba,rondo je ispred
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- IlCapitano
- Kontakt:
Po čemu je svemirski?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 dec 2019, 17:19Jedan Billups jos nije u HOFu,a za Ronda je njegov rezime svemirski!!
1-1 u prstenima, Billups ima 1 AS više i FMVP. 3-1 u All-NBA za Billupsa. Rondo 2-0 u 1st all-D timu, 4-2 ukupno. Rondo 3-0 assist leader, 1-0 steal leader, 200 utakmica manje, a poduplao ga je u skokovima i do kraja karijere asistencijama. Billups više poena, Rondo više ukradenih.
Jedina velika razlika je taj FMVP, ali Rondo i dalje ima šansu za drugi prsten do kraja karijere.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel se ti samnom zaje.bavas??IlCapitano je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:24Po čemu je svemirski?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 dec 2019, 17:19Jedan Billups jos nije u HOFu,a za Ronda je njegov rezime svemirski!!
1-1 u prstenima, Billups ima 1 AS više i FMVP. 3-1 u All-NBA za Billupsa. Rondo 2-0 u 1st all-D timu, 4-2 ukupno. Rondo 3-0 assist leader, 1-0 steal leader, 200 utakmica manje, a poduplao ga je u skokovima i do kraja karijere asistencijama. Billups više poena, Rondo više ukradenih.
Jedina velika razlika je taj FMVP, ali Rondo i dalje ima šansu za drugi prsten do kraja karijere.
Poredis Ronda sa Billupsom i izvodis mi neke podatke??
1-1 u prstenju?? Da,svakako,samo sto je jedan bio GLAVNI igrac ekipe,a drugi 4.opcija.Bolan raspravlja se da li je Parker 1.ballot HOF,a tebi je Rondo siguran.
- IlCapitano
- Kontakt:
1. Kako bi trebao drugačije uporediti dva igrača nego izvaditi podatke?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:10Jel se ti samnom zaje.bavas??IlCapitano je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:24Po čemu je svemirski?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 dec 2019, 17:19Jedan Billups jos nije u HOFu,a za Ronda je njegov rezime svemirski!!
Poredis Ronda sa Billupsom i izvodis mi neke podatke??
1-1 u prstenju?? Da,svakako,samo sto je jedan bio GLAVNI igrac ekipe,a drugi 4.opcija.Bolan raspravlja se da li je Parker 1.ballot HOF,a tebi je Rondo siguran.![]()
2. Billups nije bio glavni igrač. Bio je jednak po značaju sa Big Benom, Rasheedom i Ripom. Nije Dirk ili Lebron daleko najbolji i vukao ekipu do titule. Imali su fantastično sklopljenu ekipu. Nebitno uostalom, nisam ni rekao da je Rondo značajniji od njega bio za Boston, ali je i Rondo itekako bio ključan za tu titulu i nije **** McCaw ili šta ja znam uzeo prsten s 2 minute na parketu nego i u godinama kasnije bio odličan i najbolji igrač timova u finalu konferencije i velikom finalu.
3. Kakve veze ima Parker? Otkud on u priči? Gdje sam rekao da je Rondo kako stvari stoje siguran? Kažem ako osvoji još prsten-dva i sve ostalo što ide uz to onda bi trebao biti siguran poredeći s nekim drugima koji su upali.
Nigdje nisam rekao da je Rondo uopšte bolji od Billupsa, ali opet kažem ne vidim tu svemirsku razliku gledajući sveukupno karijere dosad, a pogotovo ne zašto bi ignorisao sve druge kategorije jer je Billups imao top ekipu u svom primeu oko sebe, a Rondo povrijeđene starce kad je bio u naponu snage.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iskreno,misli sta hoces.Ne da mi se ubijedjivati.
Poenta je da se Rondo ne moze pominjati u nekim pricama i kao siguran HOF igrac ranga Piercea,Garnetta i Allena.To je smijesno.
Poenta je da se Rondo ne moze pominjati u nekim pricama i kao siguran HOF igrac ranga Piercea,Garnetta i Allena.To je smijesno.
billups ima i zlatno medalju na sp sa repkom.To treba uzeti u obzir.
23
- IlCapitano
- Kontakt:
Poenta je da si rekao da je razlika svemirska kao da je Magic na drugoj strani. Niko ozbiljan nije ni rekao da je siguran HOF igrač, standardno izvrćeš priču i glumiš izbezumljenost.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:38Iskreno,misli sta hoces.Ne da mi se ubijedjivati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da budem potpuno jasan.Da,SVEMIRSKA je razlika izmedju Billupsa i Ronda.SVEMIRSKA!!IlCapitano je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:43Poenta je da si rekao da je razlika svemirska kao da je Magic na drugoj strani. Niko ozbiljan nije ni rekao da je siguran HOF igrač, standardno izvrćeš priču i glumiš izbezumljenost.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:38Iskreno,misli sta hoces.Ne da mi se ubijedjivati.
I nista ja ne izvrcem,prica se potegla oko toga kako je Kobe igrao protiv 4 HOF igraca.Ja kazem da su 3 iz te generacije BOS sigurni.Rondo do dana danasnjeg NIJE i to je fakt.
Ja nesto mislim, da se kao 4-tog HOF-ejmera mislilo na Sam Cassela

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.