FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 19 dec 2019, 19:02

kengur je napisao/la:
19 dec 2019, 18:57

1. Uprava je kriva jer je odlucila da je Husref osoba da vodi klub u novi iskorak nakon duple
Kriva procjena jer su ga upravo oni otjerali jer je Husref podbacio. On apsolutno nije ta osoba nikad bio niti ce biti.
2. Uprava je kriva sto se tri sedmice pregovaralo oko uslova novog Husrefovog kontrakta i na kraju mu daju sve sto je i trazio. To mu se moglo dati prvi dan i poceti pripreme 20 dana ranije
3. Uprava je kriva sto nije zastitila Jeleskovica kao najboljeg kondicionog u drzavi. Ni Vinko ni Custovic ne smiju da ga otjeraju a kamoli Husref. Uprava je podrzala Husrefa da otjera Jeleskovica - dakle oni su indirektno odgovorni za povrede.
4. Pantelija objasni kako je upravi bilo bitno da budemo drugi prije nego se otjera Husref. Da smo remizirali derbi na Kosevu, mi bi zagarantovano bili prvi na pauzi a Husref bi dobio puno vise pri otkazu. Na derbiju smo igrali sramotno lose i to cak nasi inace najbolji igraci. Cudna koincidencija kao i naknadne price o strajku. Po Panteliji je uprava dogovorila da moramo pasti na drugo mjesto da bi se ustedile velike pare.
5. Uprava je odlucila da se izadje i nastavi ona bruka u Listici. I onda onako idiotsko saopstenje nakon svega je pokazalo kakav talenat imamo u klubu.
6.Ova uprava je prva u istoriji kluba podsticala mrznju i huskala ostale tribine protiv sjevera. Jos i danas su protiv sjevera cak su nalozili svojim kerovima da mjesecima vrijedjaju, provociraju i omalovazavaju navijace sjevera (krezubi, narkomani, .......) .
7. Svima je problem Husrefova plata a kolike su plate Sabrini, rumenom, Ilijevskom i Bukovici ? Cijeli odjel marketinga prima plate i doprinose cijele godine a niko nema ni kvalifikacija za marketing a ni znanja. Jeftinije je platiti firmu koja zna da povremeno odradi kampanju.

Posao direktorice i uprave je da reaguju kad su krupne stvari u pitanju. Sta je uprava uradila da rijesi nezadovoljstvo igraca protiv trenera koje traje od pocetka sezone ? Sta su uradili kad smo imali po 8-9 povrijedjenih ? Nisu doveli nikog a najavljivali su. Sta su uradili u Listici i nakon meca ? Obrukali nas onim izjavama. Sta su uradili da plate ne kasne prije priprema (najbogatiji klub u zemlji ne smije dozvoliti ni dan kasnjenja). Za slinave balijanere u Bosni za sve probleme se nadje opravdanje jer bolje i ne znaju.

Jedino sto je uprava skontala je da je misljenje na socijalnim mrezama bitno pa placa veliki broj kerova da na svaku pomen uprave izlete sa lazima i spinovanjima da bi se misljenje kontrolisalo.
Denchi, Zip, SJB, Sarajlijaaa i jos dosta ostalih su uvijek spremni. Na kraju za to su i placeni a ironicno pljuju po Husrefu da voli pare vise od kluba (sto je istina).
Sabrina je u rezime stavila da je ona zasluzna za duplu, a za Atalantu i poraze na derbijima nije nimalo.

Nasa jedina nada da krenemo naprijed je da Nam prokuzi nesposbne balije iz uprave i dovede sve svoje ljude koji znaju sta rade, a rastjera parazitsku gamad koja samo zbrinjava svoje na racun kluba.

Najveci problem ove uprave jos nisam ni spomenuo.

Sad ce poceti negiranja, spinovi i sistemi podsmijavanja i ostali jeftini trikovi. Oni koji kontaju ce skontati a kerovi laju jer moraju da zarade svoju crkavicu.
:salut:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 dec 2019, 19:11

skoroalen je napisao/la:
19 dec 2019, 17:53
Što se stadiona tiče, kad budemo imali vlastiti stadion i tramvaji će letjet, a vjerovatno će se i jetpackovi prodavat po tržnim centrima za par stoja. Prevoz neće bit problem. :kafa:
E bravo :mrgreen:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 dec 2019, 19:20

Sabrinini dečki u transu

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 19:21

ZgemboHZ je napisao/la:
19 dec 2019, 19:02
simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 18:24
belosevic28 je napisao/la:
19 dec 2019, 18:14
@simo duzan sam ti odg, nisam bio tu.

Kakav je Musemic? Kao covjek: egoista, pun sebe, nije samokritican. Kao trener: dobar trener za PL BiH, koji nece nikad nigdje pomaci iz iste ili iz ranga PL BiH (Albanija, C.Gora itd). Eto iznio sam svoje misljenje sad ce prijetnje u pp.
Sto se tice pitanja za godine, ne bih komentarisao, jer je poglupo pitanje :)
:thumbup: ;)

Posteno.

Nekom sam prijetio ?
Tobetu sam najvise psovao i svadjao sam se najvise sa njim.. al mu nisam prijetio i ako on meni jest. ;)

Kad se vidimo svadjacemo se, AKO je potrebno.. ;)

Smeta mi kad se pljuju ljudi koje cijenim i postujem, to je sve..

Boze sacuvaj da nekom nesto lose zelim.. mojne ba te price, ti fol zrtva ispade na kraju.. :mrgreen:
Sine simo,
Ja ne znam skim si se ti svadjao i ko ti je prijetio ali Tobe sigurno nije. U to se mozes kladiti. Ja sam mislio da si ti malo inteligentniji, a ti si izgleda pljunuti usref.
P.S. Morteme, sto dozvoljavas da kvare temu pisanjem o gnjidi koje smo se konacno otarasili. Yebo ih usref i delije. Nek pisu na janja tacka kom kom
:mrgreen: :mrgreen:
Dobro pravo, uopste mi se nije svidjalo sto sam dosao do tog da moram lajat ko dzukela.. :thumbup:

I ja sam mislio da sam inteligentniji. :mrgreen:

Nisam ja braca Husrefu ni do koljena iz mnogo razloga... ;)

Al hvala sto me poredis sa covjekom kojeg cijenim i postujem. :)

PS Definitivno si jedan od ljudi koje bih volio poznavat u zivotu, bez obzira sto pretjerujes i se*es ko foka u nekim momentima. Imas ideju za razliku od mnogih.. postujem. :thumbup:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 19 dec 2019, 19:25

simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 19:21

Definitivno si jedan od ljudi koje bih volio poznavat u zivotu, bez obzira sto pretjerujes i se*es ko foka u nekim momentima. Imas ideju za razliku od mnogih.. postujem. :thumbup:
Eto vidis da nisi normalan

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 19:26

ZgemboHZ je napisao/la:
19 dec 2019, 19:25
simidobar je napisao/la:

Definitivno si jedan od ljudi koje bih volio poznavat u zivotu, bez obzira sto pretjerujes i se*es ko foka u nekim momentima. Imas ideju za razliku od mnogih.. postujem. :thumbup:
Hoces bolji izgovor ? :urnebes: :urnebes:

Da ispricam kako sam punca vodio na tekmu.. ubio bih i kljukusu i kokaru zajedno... :mrgreen: tek ti onda nebi bilo jasno sto ovoliko branim Husrefa.. :urnebes:
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 19 dec 2019, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 dec 2019, 19:29

Ima gospodja pravo da bira skim ce i sta radit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 dec 2019, 19:33

Kamuflazn je napisao/la:
19 dec 2019, 19:24
Oprase na ruke ovi pusi kurci kojima je klub najvazniji a tjeraju covjeka koji jedini ima rezultate.
slika :bih:
Ovo je slikano nedavno koga on voli vidi sam :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 19 dec 2019, 19:38

simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 19:26
ZgemboHZ je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Da ispricam kako sam punca vodio na tekmu.. ubio bih i kljukusu i kokaru zajedno... :mrgreen: tek ti onda nebi bilo jasno sto ovoliko branim Husrefa.. :urnebes:
Zar ti je on punac? :o
Nisi valjda ozenio onog njegovog punoglavca, neuzubillah :puke: :puke:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 19:43

ZgemboHZ je napisao/la:
19 dec 2019, 19:38
simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 19:26
ZgemboHZ je napisao/la:

Zar ti je on punac? :o
Nisi valjda ozenio onog njegovog punoglavca, neuzubillah :puke: :puke:
Nisam tebe ozenio, nedo Bog..
Prica je o mom puncu.. a moj punac nema veze sa drugim puncima.. nije on uopse ni domaci punac, moj punac je uvozni punac.. :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 dec 2019, 20:10

robertkosar je napisao/la:
19 dec 2019, 19:33
Kamuflazn je napisao/la:
19 dec 2019, 19:24
Oprase na ruke ovi pusi kurci kojima je klub najvazniji a tjeraju covjeka koji jedini ima rezultate.
slika :bih:
Ovo je slikano nedavno koga on voli vidi sam :thumbdown:
Vidi ljubu ga majka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2019, 20:15

Nije vise trener i opet im smeta koja bolest.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 dec 2019, 20:21

emir79 je napisao/la:
19 dec 2019, 19:02
kengur je napisao/la:
19 dec 2019, 18:57

1. Uprava je kriva jer je odlucila da je Husref osoba da vodi klub u novi iskorak nakon duple
Kriva procjena jer su ga upravo oni otjerali jer je Husref podbacio. On apsolutno nije ta osoba nikad bio niti ce biti.
2. Uprava je kriva sto se tri sedmice pregovaralo oko uslova novog Husrefovog kontrakta i na kraju mu daju sve sto je i trazio. To mu se moglo dati prvi dan i poceti pripreme 20 dana ranije
3. Uprava je kriva sto nije zastitila Jeleskovica kao najboljeg kondicionog u drzavi. Ni Vinko ni Custovic ne smiju da ga otjeraju a kamoli Husref. Uprava je podrzala Husrefa da otjera Jeleskovica - dakle oni su indirektno odgovorni za povrede.
4. Pantelija objasni kako je upravi bilo bitno da budemo drugi prije nego se otjera Husref. Da smo remizirali derbi na Kosevu, mi bi zagarantovano bili prvi na pauzi a Husref bi dobio puno vise pri otkazu. Na derbiju smo igrali sramotno lose i to cak nasi inace najbolji igraci. Cudna koincidencija kao i naknadne price o strajku. Po Panteliji je uprava dogovorila da moramo pasti na drugo mjesto da bi se ustedile velike pare.
5. Uprava je odlucila da se izadje i nastavi ona bruka u Listici. I onda onako idiotsko saopstenje nakon svega je pokazalo kakav talenat imamo u klubu.
6.Ova uprava je prva u istoriji kluba podsticala mrznju i huskala ostale tribine protiv sjevera. Jos i danas su protiv sjevera cak su nalozili svojim kerovima da mjesecima vrijedjaju, provociraju i omalovazavaju navijace sjevera (krezubi, narkomani, .......) .
7. Svima je problem Husrefova plata a kolike su plate Sabrini, rumenom, Ilijevskom i Bukovici ? Cijeli odjel marketinga prima plate i doprinose cijele godine a niko nema ni kvalifikacija za marketing a ni znanja. Jeftinije je platiti firmu koja zna da povremeno odradi kampanju.

Posao direktorice i uprave je da reaguju kad su krupne stvari u pitanju. Sta je uprava uradila da rijesi nezadovoljstvo igraca protiv trenera koje traje od pocetka sezone ? Sta su uradili kad smo imali po 8-9 povrijedjenih ? Nisu doveli nikog a najavljivali su. Sta su uradili u Listici i nakon meca ? Obrukali nas onim izjavama. Sta su uradili da plate ne kasne prije priprema (najbogatiji klub u zemlji ne smije dozvoliti ni dan kasnjenja). Za slinave balijanere u Bosni za sve probleme se nadje opravdanje jer bolje i ne znaju.

Jedino sto je uprava skontala je da je misljenje na socijalnim mrezama bitno pa placa veliki broj kerova da na svaku pomen uprave izlete sa lazima i spinovanjima da bi se misljenje kontrolisalo.
Denchi, Zip, SJB, Sarajlijaaa i jos dosta ostalih su uvijek spremni. Na kraju za to su i placeni a ironicno pljuju po Husrefu da voli pare vise od kluba (sto je istina).
Sabrina je u rezime stavila da je ona zasluzna za duplu, a za Atalantu i poraze na derbijima nije nimalo.

Nasa jedina nada da krenemo naprijed je da Nam prokuzi nesposbne balije iz uprave i dovede sve svoje ljude koji znaju sta rade, a rastjera parazitsku gamad koja samo zbrinjava svoje na racun kluba.

Najveci problem ove uprave jos nisam ni spomenuo.

Sad ce poceti negiranja, spinovi i sistemi podsmijavanja i ostali jeftini trikovi. Oni koji kontaju ce skontati a kerovi laju jer moraju da zarade svoju crkavicu.
:salut:
Bacit će Sabra cvaju, vala su ovaj mjesec i zaslužili :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2019, 20:30

SarajevoJeBordo je napisao/la:
19 dec 2019, 20:18
bordobijeli je napisao/la:
19 dec 2019, 20:15
Nije vise trener i opet im smeta koja bolest.
Nije više trener i još po TVu laje
15 dana je proslo a sigurno vec 10 dana nije inzeresantno javnosti. Jedino vi još peglate s Husrefom.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 20:45

19 dec 2019, 20:38
RajaBa1983 je napisao/la:
19 dec 2019, 20:20
19 dec 2019, 20:18

Nije više trener i još po TVu laje
nije vise trener a vi po forum lajete svaki dan jbg :shhh:
Loš ti je ulet na forum pravo. O vrlom magu niko ni pričao ne bi da nije obigrao sve što se može obigrati po medijima. U interesu kluba svaki dan treba spominjati kakav je ljigavac dotični i na svaki pomen u kontekstu leđende podsjetiti na njegov malograđanski karakter.
:urnebes: :urnebes:

Ni ja te bolje ne bih opisao, alal vera.. :thumbup: ;)
Sto se kaze "uze mi rijec iz usta" pri opisu lika SarajevoJeBordo..

Nemam vise nista da dodam. :thumbup: :urnebes: :urnebes:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 dec 2019, 20:51

slika

JEDINI PRAVI LJUDI KOJI RADE U INTERESU KLUBA I VOLE KLUB!

PUNA PODRŠKA!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2019, 20:51

De morteme malo....offtopic zadnjih 5 stranica....prebaci ovo samo na temu bivsih trenera.....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 dec 2019, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 20:54

19 dec 2019, 20:51
slika

PUNA PODRŠKA!
Divi ganje ko Pera Djetlic...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 dec 2019, 20:56

simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 20:54
slika

PUNA PODRŠKA!
To svakako njegovu stručnost ne dovodi u pitanje. Konačno imamo prave ljude na pravom mjestu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 20:57

19 dec 2019, 20:56
simidobar je napisao/la:
19 dec 2019, 20:54
slika

PUNA PODRŠKA!
To svakako njegovu stručnost ne dovodi u pitanje. Konačno imamo prave ljude na pravom mjestu.
Gdje nije strucnjak, on bi pingvinima led prodao, ne sporim. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”