Počevši od tebeBosco je napisao/la:Mi navijači Arsenala imamo jedan problem - uvijek trčimo pred rudu i poslije par pobjeda postanemo bahati, nije ni čudo što ovdje svi liječe svoje frustracije. Ja lično ne nadam se nekoj velikoj pobjedi, a ni dobroj igri jer utakmica je od izuzetne važnosti, zadovoljan sam jalovom pobjedom od 1:0, a sve ostalo dobro za nas je bonus, i to dobar bonus.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
protiv dominacije se vise nikad ne smijem kladiti 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
-
arsenal4ever
- Kontakt:
nasri je sad u arsenalu daleko u najboljoj formi i najbolji je arsenalov igrac
Baš mi je drago što vodite, napokon da i ona gamad iz Chelsea odu s vrhaarsenal4ever je napisao/la:nasri je sad u arsenalu daleko u najboljoj formi i najbolji je arsenalov igrac
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
arsenal4ever
- Kontakt:
chaaaaaaaaammmmkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhh 
- Megamon
- Kontakt:
Kaze komentator "potupna dominacija Arsenala" 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- bayern4ever
- Kontakt:
Ja kako vidim po statistikama bolji je bio TottenhamMegamon je napisao/la:Kaze komentator "potupna dominacija Arsenala"
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako stoji Arsenal? Kao što neko reče, po statističkim parametrima, bolji je Tottenham, ali ne znam je li za vjerovati rezulta-ti.com i sličnim stranicama. Sve u svemu, nadam se da ćete sačuvati pobjedu, ali da ćete do kraja zabiti još jedan gol ili barem primiti jedan, tako da bude dobro i vama, a bgm i nama koji smo na tiketu odigrali 3+. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Kako stoji Arsenal? Kao što neko reče, po statističkim parametrima, bolji je Tottenham, ali ne znam je li za vjerovati rezulta-ti.com i sličnim stranicama. Sve u svemu, nadam se da ćete sačuvati pobjedu, ali da ćete do kraja zabiti još jedan gol ili barem primiti jedan, tako da bude dobro i vama, a bgm i nama koji smo na tiketu odigrali 3+.
Arsenal mnogooo bolji...Tottenham je imao par suteva ali niti jednu ozbiljniju priliku. Golova bi moralo biti do kraja,Arsenal je dosta opasan iz polukontri-kontri a mozda i gosti uspiju nesto pogoditi...
P.S. Bale-a nisam ni primijetio u prvom poluvremenu
po cemu je tottenshit bolji???? imali jedan sut u okvir gola i to petom bale-a, i to je to, dok je gallas odigrao utakmicu savrseno da njega nije bilo, primili bi bar jos 2-3 ... mislim objektivno ili subjektivno arsenal je svakako bio bolji, jbg nije ni statistika 100% tacna, jer onda je i cesc prosle godine bio bolji od xavia...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Da su Fabregas i Chamack bio prisebniji sad bi bilo 4:0.Monolog je napisao/la:Kako stoji Arsenal? Kao što neko reče, po statističkim parametrima, bolji je Tottenham, ali ne znam je li za vjerovati rezulta-ti.com i sličnim stranicama. Sve u svemu, nadam se da ćete sačuvati pobjedu, ali da ćete do kraja zabiti još jedan gol ili barem primiti jedan, tako da bude dobro i vama, a bgm i nama koji smo na tiketu odigrali 3+.
Jesu bolji po sutevima al sve bezopasno
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala Bale-u. Sada nek Arsenal uvali još barem jedan gol da svi budu sretni. Btw, nemojte više govoriti kojeg igrača niste primijetili, možda ćete ga prozvati pa primiti još koji gol. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Ja nisam primjeto Arshavina 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ja imam i nasrija i chamaka i balea na fantasiju premier lige i jos van der varta kao asistenta baleu 
Za zivot cijeli!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HAHAH upravu se BGM.Bravo MonologMonolog je napisao/la:Hvala Bale-u. Sada nek Arsenal uvali još barem jedan gol da svi budu sretni. Btw, nemojte više govoriti kojeg igrača niste primijetili, možda ćete ga prozvati pa primiti još koji gol.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vratise se , sad 2:2 !!!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.