Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pickonja dokurcenko kad napise neku uvredu pa onda ide ono "da ti objasnim nesto", moram se nasmijati odmah haha
Grob te yebo koji mentalni sklop. On protiv begica nesto, a sef mu suruje blisko sa njim. Sjeko nokte u aksam garant, pa nagrajso.
Grob te yebo koji mentalni sklop. On protiv begica nesto, a sef mu suruje blisko sa njim. Sjeko nokte u aksam garant, pa nagrajso.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- mohikanac12
- Kontakt:
Umit Ozat
Solidna karijera fudbalera u timovima Keln i Fenerbahče, te odlični nastupi na Svjetskom prvenstvu 2002. u reprezentaciji Turske koja je tada osvojila treće mjesto, slutili su da bi Umit Ozat mogao biti i dobar trener. Ipak, to se nije desilo.
Naime, Ozat je postao glavna tema nakon što je sa Ankaragucu timom ispao iz prve lige, što se ponovilo i sa narednih čak sedam timova na čijoj klupi je bio u ulozi trenera. Dakle, svake godine, zahvaljujući njemu, jedan tim je ispao. Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
"Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno."
Ovakav slican slucaj imamo i u nasoj ligi. Naime porodica osim je svojim djelovanjem ucinila da navijaci svih ostalih klubova svoju mrznju usmjere samo na njih.
Ovakav slican slucaj imamo i u nasoj ligi. Naime porodica osim je svojim djelovanjem ucinila da navijaci svih ostalih klubova svoju mrznju usmjere samo na njih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I kurchina ih boli, vecina tih se hrani losije od Lutve, pogledaj samo samo kako su iscaseni ovi s haseta, mrsavi, krezubi. Lutvo ima sve, zivi zivot punim plucima, a ti ga mrzi.redbull93 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22"Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno."
Ovakav slican slucaj imamo i u nasoj ligi. Naime porodica osim je svojim djelovanjem ucinila da navijaci svih ostalih klubova svoju mrznju usmjere samo na njih.![]()
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ti si trenutno definitivno najvece zlo na forumu. Ne znam kako te moderacija trpi ali ocigledno nisi ovde zbog sporta vec zbog sirenja nacionalne i vjerske mrznje. Svaki drugi komentar vrijedjas i pokusavas upaliti ljude da se svadjaju. Jadno i zalosno.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ljubi majku celu svog sto mi je kulturanmohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:25
Ti si trenutno definitivno najvece zlo na forumu. Ne znam kako te moderacija trpi ali ocigledno nisi ovde zbog sporta vec zbog sirenja nacionalne i vjerske mrznje. Svaki drugi komentar vrijedjas i pokusavas upaliti ljude da se svadjaju. Jadno i zalosno.
Forzza Velez
-
drakensang
- Kontakt:
Ja sam cuo zadnja 3 kola Zelji sudije salju Celik, Borac pa Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Yebiga UZP-odmah podizu zatitu vtalnog nacionalnog interesa a zasticeni su ko krmad u teheranuPantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 08:31Dakle jedini Zrinjski, koji ima evo vec 3-4 godine lagodan zivot u ligi, lijepo suđenje II sl nije za Udruzenje premijerligasa.LjoZee je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:11https://www.kli.x.ba/sport/nogomet/pita ... ook+status
Stavovi klubova o formiranju udruzenju premijerligasa.
Znam da cesto se spominje to ovdje pa eto imate stavove klubova.
Znaci samo oni su protiv toga. Niko drugi. Hmmm
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto se sekirate oko kluba sredine tabele i njegovog misljenja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- mohikanac12
- Kontakt:
Cekamo da nam ovaj portal objavi ko su kandidati za novog trenera FK 5arajevo? Ko je radio na Husrefovoj smjeni mjesecima i je li zbog toga trpio rezultat? Koji igraci su pod suspenzijom i istragom zbog ponasanja? Kakva je situacija na relaciji uprava-navijaci? Koji igraci traze da idu i nezadovoljni su cijeli jesenji dio? Kako se tale clanovi upravnog odbora na nabavkama za klub?
Hajde istrazivacko novinarstvo, da vas vidimo. Pomislice ljudi da su vas kupili putem u vijetnam. Toliko socnih tema a vi sutite.
Najbolji ste.
Hajde istrazivacko novinarstvo, da vas vidimo. Pomislice ljudi da su vas kupili putem u vijetnam. Toliko socnih tema a vi sutite.
Najbolji ste.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera? 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Evo citat, da se upiškiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahah yebo majku ja budale, ja ovo napisao prije 3 dana i on sad to pronasao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Eto sta ti je zivot. Salju im sudije a nekada su njih slali sudijama.
Druze tito vrati nam se vrati
Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
MIHAJLOVIĆ !
Jesil to ljubomoran?Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kad će balijanderi iz saveza kazniti ustašluk iz ŠB ?
Zaboravilo se to vec sve, uigrana praksa.Convicts1988 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 08:55Kad će balijanderi iz saveza kazniti ustašluk iz ŠB ?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa i cilj nam je afirmisanje akademaca, ne vidim problem nigdje.Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.