Slažem se sa tobom...najbolji primjer je Bešlija. Čovjek je svjestan toga da mu nije bilo Želje nikada ne bi napravio tako odličnu karijeru kakvu je napravio. Sada to cijeni i svaku utakmicu se bori ko Lazar. Da je sreće pa da imamo više takvih igrača...Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako moze jedna molbica:
promijenite Te te ruzne slike morao sam djecu poslati u drugu sobu da se ne traumiraju.
HVALA
ŽELJO ŠAMPION
promijenite Te te ruzne slike morao sam djecu poslati u drugu sobu da se ne traumiraju.
HVALA
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.
Zna Amar sta, kad i koliko treba.
P.S. Ovo mi je prvi post na ovom forumu.
Pozdrav svim Manijacima!
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.
Pozdrav svim Manijacima!
- nookey
- Kontakt:
PozdravSamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Pozdrav svim Manijacima!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Pozdrav !nookey je napisao/la:PozdravSamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Pozdrav svim Manijacima!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Hajmo sad svi da ga pozdravimo. 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.nikad_izvini je napisao/la:
Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne RadovanovićIako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio
![]()
Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze![]()
Next stop: Grbavica, Rudar P. 20.11 u 16.00 h
P.S. Pozdrav za @ bistrikboy-a

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- nookey
- Kontakt:
Misliš Srđan Čolićellaxaz je napisao/la:Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.nikad_izvini je napisao/la:
Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne RadovanovićIako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio
![]()
Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze![]()
Next stop: Grbavica, Rudar P. 20.11 u 16.00 h
P.S. Pozdrav za @ bistrikboy-a
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Opet te ne mogu gledati uživo
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
Samo pobjeda,pa makar i 1:0, pa makar Lazo fulio sve nemoguće...
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zveckuMU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
TIMEO DANAJOS ET DONA FARENTESElegant je napisao/la:Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zveckuMU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo![]()
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Uzima skromnih 30-35 000 dolaranick je napisao/la:od ove generacije jedino bekric poslusa osima i jedini se proda kako treba nije neka liga ali sam siguran da uzima 5 puta vise para nego sto uzimaju ovi po grckoj i nekim evropskim ligama,uz sve to i klub dobro proso a majke mi tom momku su najmanje navijaci skandirali i nesto ga bodrili...
nookey je napisao/la:
Misliš Srđan Čolić
2x Srđan, 2x Bešlija, 2x Elvis, 2x Čolić.
Malo se zbunio čovjek.
Nadam se da danas neće.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
2 Osimaellaxaz je napisao/la:nookey je napisao/la:
Misliš Srđan Čolić![]()
2x Srđan, 2x Bešlija, 2x Elvis, 2x Čolić.
Malo se zbunio čovjek.![]()
Nadam se da danas neće.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Treba poslije utakmice odma kaparisati Dzafica, ili jos bolje ostaviti ga kod nas
Evo Stojanović dva uvali Borcu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Evo Leotar je "odradio" svoje, sada je na nama da odradimo svoj dio posla ! 
Borac izgubio u Trebinju,ovo je extra,Zeljo uz danasnju pobjedu protiv Rudara znatno ce se pribliziti Borcu i na proljece cemo se ganjati snjima kako kaze Osim..
muXmania je napisao/la:Evo Stojanović dva uvali Borcu...
Purke se naljutio,
pa sve preokrenuo !
Takodje danasnjom pobjedom cemo na kraju prvog dijela sezone imati isti broj bodova kao Sarajevo.k_c je napisao/la:Borac izgubio u Trebinju,ovo je extra,Zeljo uz danasnju pobjedu protiv Rudara znatno ce se pribliziti Borcu i na proljece cemo se ganjati snjima kako kaze Osim..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.