Clasico kao institucija je veci od citavih drugih liga
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jeftha je u pravu.
Jesi vidio sto me seljober iz Sirokog napade. Uvali se u Hansove guz.ove do iza lakata i suti
27.10.2020
-
Turbogenerator
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Napisa cojk ovolet3 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:34Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima![]()
Navijaca Reala su prirodno konzervativci, tradicionalisti, društveni outsideri, priprosti ljudi bez ambicija i šireg obrazovanja.
A zavrsi se na ovome
Sta kae progesivna avangarda
Jos jedan dokaz Avangardesalkan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:06Kada na teren istrče (u žutim dresovima) sledeći igrači Beitara iz Jerusalema:
1 Sheron (224 confirmed kills)
2 Nagazan (193 confirmed kills)
3 Ben Sholomon (371 confirmed kills)
4 Ofr Haz (4403 confirmed kills)
5 Yekoto (3 confirmed kills)
6 Etmet (11 confirmed kills)
7 Moshe Dayan Jr (2473 confirmed kills)
8 Zimmermann (2001 confirmed kills)
9 Ner Zahavi (991 confirmed kills)
10 Netanyahu (33712 confirmed kills) i
11 Hofmann (24 confirmed kills),
a ovo "confirmed kills" je ustvari broj ubijenih nedužnih Palestinaca - civila
a na drugoj strani istrče u bijelim dresovima OGiM (tzv. "real" Madrid),
a pobjednik dobija apsolutnu moć nad cijelim svijetom - a OGiM predstavljaju i Svetu Stolicu i Mekku i sve ostalo od goya:
ja bih navijo za žute.
Eto toliko mrzim bijelu boju i sve "kraljevsko", i još više, i još strašnije - ali nikako zbog samog kluba. SAMO zbog njihovih nazovi navijača tipa BiH, Benin, Nagorno Karabah ili Gvatemala.
Ovo od ovog Salkana je toliko grozno i retardirano da sam morao da direktno njeg prozovem iako nikad nemam obicaj prepucavanja dovodim na licni nivo.
(osim @let3 i @sergiolull na drugom forumu
)
Al ovo je grozota.
Jos lik izjavi da je starija osoba
(osim @let3 i @sergiolull na drugom forumu
Al ovo je grozota.
Jos lik izjavi da je starija osoba
Hahahaaha tek vidio sta je Salkan napisao. On ti je onaj miran tip koji samo dodje s kalasom i pobije pola razreda maloljetnika. Msm, no offense, bar sam ja stekao takav dojam.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A vala i ti baš nađe pravo poređenje

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ustvari nije ona nista kriva.
Jednostavno si glup.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 20 dec 2019, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
that escalated quickly
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 20 dec 2019, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je brat @Llull preozbiljno shvatio neke postove 
Salkan ajatolah
Salkan ajatolah
Halo, sljedbenici Dobrice Ćosića u bijelim dresovima! Šta?
Hoćete da kradete i varate čitav život i da vas svi vole zbog toga?
Kurkica. Morate da znate koliko vas preziremo.

Hoćete da kradete i varate čitav život i da vas svi vole zbog toga?
Kurkica. Morate da znate koliko vas preziremo.
Džeri Drejk
Bjezi čiča puko si
Šta je s ovim Hakimijem? Jel on i dalje Realov igrač?
Kad god upalim Dortmund momak kida, a Carvajal od zadnjeg finala lp ne liči na igrača
Kad god upalim Dortmund momak kida, a Carvajal od zadnjeg finala lp ne liči na igrača
Jeste. Vraca se na ljeto. On, Martin i Redzi. Odriozola, Marcelo, Luka napolje.
@Salkan
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Živ si?
Fina vas budućnost čeka. Fali tu doduše još jedan AAA uz Hazarda da bude kapiten i u prvom planu.
Je.bote koliko su se stvari promjenile. Navijači Madrida podje.bavaju Barcine za trošenje para i diče se vlastitom/jeftinom djecom. Još kad dodaš da se sad više žalite na suđenje nego mi, totalni zaokret u odnosu na kraj prošlog stoljeća kad se počelo navijat
Jel fakat mislis da madridisti nemaju razloga da se zale?
Pa jest,sad je barca ta koja preplacuje ganja neke galaktikose a Madrid dobro skautira i razvija vlastite igrace.
Nije losa ni ova politika sa posudbama gdje se jako cesto pogodi (bude naravno i promasaja tipa Lunin) gdje ti druge ekipe razviju igraca dajuci mu minute koje u Madridu nebi nikad dobio.
Pa jest,sad je barca ta koja preplacuje ganja neke galaktikose a Madrid dobro skautira i razvija vlastite igrace.
Nije losa ni ova politika sa posudbama gdje se jako cesto pogodi (bude naravno i promasaja tipa Lunin) gdje ti druge ekipe razviju igraca dajuci mu minute koje u Madridu nebi nikad dobio.
Blejz
Samo zavidna sirotinja može podjebavati Barcu što ima para i troši svoje pare, to je tipicno za bosanske forume. A što se tice ciganije, oni izbace jednog igraca u 20 godina, zadnji pravi igraci bili Iker i Raul jel.
Samo zavidna sirotinja može podjebavati Barcu što ima para i troši svoje pare, to je tipicno za bosanske forume. A što se tice ciganije, oni izbace jednog igraca u 20 godina, zadnji pravi igraci bili Iker i Raul jel.
Carvajal direktno iz cantere. Marcelo, Varane, Casemiro dovedeni za smiješne pare kao balavci i u Realu postali svjetske klase. Možeš komotno i Ramosa ubacit tu al on je ipak plaćen fine pare pa ga ja ne bih tu računao. Sad su na redu Ode, Hakimi, Regi.
Edit: Zaboravih Fedea.
Edit: Zaboravih Fedea.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 20 dec 2019, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.