Jel psovao Boga? Znam ja jednog sa Grbavice narkomana, prije 5 6 godina haos napravio bogaro pred džamijom za vrijeme džume, eno ga sad kratke pantole, al ne ide u tu džamiju.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Bio je onaj Emir iz Paravaca u Zavidovicima. Otisao u Siriju sa Isilovcima i poginuo. Otac mu raspalio rostilj, kaze ponosan kako je poginuo. Bolesnici pa hajd. I on je tako isto bio normalan, i odjednom okrenu se skroz.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Bio je onaj Emir iz Paravaca u Zavidovicima. Otisao u Siriju sa Isilovcima i poginuo. Otac mu raspalio rostilj, kaze ponosan kako je poginuo. Bolesnici pa hajd. I on je tako isto bio normalan, i odjednom okrenu se skroz.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
U stvari, razanj je bio da se ispravim.

Ja imo borbu i slozi me lik u ja.ja i padnem dole na parter i vidim starog u publici kako me gleda prijekorno i molio me danima, mjesecima da se kanim toga. Nijednu medalju nije slavio.
Ovome sin izgino on razanj spremio

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Mora da te nije dovoljno jako udario u muda.
Jest nakon toga dva puta u glavuBundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:43Mora da te nije dovoljno jako udario u muda.

Memento Mori...
Memento Mori...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ajd sta ima veze, ali dobro je da si se okanio zbog zdravlja. Cesto borci ne zive dugo zbog previse udaraca u glavu, pogotovo boksaci. Volim ja pogledati UFC, ali ajde barem tamo ima raznolikosti, ne ide sve u glavu.
Nesto kontam i prisjetim se ovog zlatnog trenutka, zaustavite to gore, alo stanite
4:40

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
opet trese nevjernici jedni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svasta sam radio...od Juda, TaeKwonDo-a, Low kick-a do Boxa i famoznog K1.
Memento Mori...
Memento Mori...
Najjace kad kaze podrugljivo "znam ga ja narkoman sad u dzamiju ide". U fazonu trebao je ostat ljudina i ubadati se u venu po haustorima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mogu razumjeti da je čovjek bio sve i svašta prije nego se posvetio vjeri, ali ne razumijem kod pojedinaca "svrhu" traženja oprosta od Allaha, a nastaviti činiti opet isto.
3.5 u Nevesinju. Meščini da je juče opet bio u Albaniji, 4.7, tako nešta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarrifufna
Ekstremno konzumiranje narkotika i ekstremno konzumiranje religije imaju istu psiholosku bazu, zato i jest tako cest obrazac ponasanja. Ljudi ne mogu da se nose sa zivotom, emocijama, ne znaju da nadju balans, ne znaju ko su i sta zele, ne mogu da prihvate dunjalucku nepravdu, i onda krenu sa konzumacijom nekog od ekstrema nadajuci se da je to lijek. Zacarani krug, jbg...
pocasni precjednik @ FK Formula
Koliko sam ja gledao taj K1, mislim da sam pregledao apsolutno sve borbe Hoosta, Filha, Ignashova, Aertsa, Bonjaskog, Mirka, Leka, Schilta, Overeema...
Kad su počeli da furaju ove kaveze i parter, nije mi više bilo zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Niti jedno niti drugo nije pravilo, razlikuje se od pojedinca do pojedinca.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Sarrifufna