UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Pokralo Rakića
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Ko je dobio jel zavrseno
Volkan bolji trecu sigurno
Ozdemir, 2:1.
28:29, 29:28, 29:28
Ne znam kako se ocjenjuje, ali meni je Rakic djelovao kao bolji sve do druge polovine trece runde, kada se vidjelo da je izgubio snagu. Zadavao udarce, pokusavao oboriti.. Trebao je makar prve dvije sigurno dobiti.. A eto, na kraju Volkan dobi bodove.
Realno, unistio je Rakicevu lijevu nogu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam je imao za Rakića do zadnjih minutu dvije, kad više nije mogao ruke u zraku držati dobio headkick i išao na očajnički takedown. Da ga je srušio dao bih je Rakiću, ovako nah. Manje je pogodio od Ozdemira u trećoj, ali je pogodio jače udarce, al džaba bolji dojam je ostavio turčin u drugoj i trećoj.
+1 ona staticnost uz kavez Rakica pred kraj trece je presudilaDonnie Darko je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:29Ja sam je imao za Rakića do zadnjih minutu dvije, kad više nije mogao ruke u zraku držati dobio headkick i išao na očajnički takedown. Da ga je srušio dao bih je Rakiću, ovako nah. Manje je pogodio od Ozdemira u trećoj, ali je pogodio jače udarce, al džaba bolji dojam je ostavio turčin u drugoj i trećoj.
-
allsportsfan
Naravno da ti je djelovao bolje jer se zove Aleksandar.
Provjerena prica.
Bravo Volkane, zasluzena pobjeda za par nijansi, ne racuna se borba do pola, nego cijela!
Zadnja izmjena: allsportsfan, dana/u 21 dec 2019, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta izjednaceno ali ipak zbog kraja zasluzeno dobija Volkan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
allsportsfan je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:32Naravno da ti je djelovao bolje jer se zove Aleksandar.
Prvojerena prica.![]()
Bravo Volkane, zasluzena pobjeda, ne racuna se borba do pola, nego cijela!

@Tekashi
Istina, vidjelo se da samo pokusava zavrsiti borbu bez da ga Volkan nokautira.. Vjerovatno je kontao da ce sudijska odluka biti u njegovu korist. Kontam da ce svakako dobiti nekog dobrog i za naredni mec, jer ovdje sigurno nije ponizen da ga vracaju na neke slabije.
Rakić je dobio sigurno 2 runde, ovo je smiješno. Dosta je primio ovaj Turčin, faca mu poprilično deformisana.
Hajmo Frankie
E jbg.
E jbg.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al ga satra Zombie.
Ako nije Holloway revanš, sljedeći je na redu za borbu za pojas.
Ako nije Holloway revanš, sljedeći je na redu za borbu za pojas.
Rastavio ga Zombie ybt.
Frankie penzija.
- AshburtonG
- Kontakt:
Rakic ocito kvalitetniji borac. Steta povrede i naivnog zatvaranja meca. Mislio je da treba samo zavrsit meč , ali upravo tu je izgubio meč, iako je bio bolji i trecu rundu. Lose savjetovano od ugla, koji mu je govorio da samo izdrži.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 21 dec 2019, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dvije dobio nije 1000%.
Neaktivan, 10 pokusaja rusenja, Ozdemir brani kao dijete da ga napada. Steta na nogi...
Po meni je X trebao biti, ali ne moze se reci da je pobjeda Swicarca nezasluzena, cak sta vise.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest, mislio je, zato je spustio ruke i prestao biti aktivan, zato što je mislio. Ne zato što je umro i što je jedva hodao na kraju.AshburtonG je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:48Rakic ocito kvalitetniji borac. Steta povrede i naivnog zatvaranja meca. Mislio je da treba samo zavrsit meč , ali upravo tu je izgubio meč, iako je bio bolji i trecu rundu. Lose savjetovano od ugla, koji mu je govorio da samo izdrži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.