Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Ja mislim da je dobar potez
Jedini trener koji je ima iza sebs nešto ostavljeno i ostvarene rezultare mislim kad bi se svi sabrali nemaju broj trofeja koji on ima
9 titula prvaka Grčke ( 5 sa AEKom) (4 sa Olympiacosom)
4 kupa Grčke (Paok,Olympiacos 2x , i AEK)
Grčki super kup (AEK)
I jedan trofej kupa Jugoslavije sa Veležom
Jedini trener koji je ima iza sebs nešto ostavljeno i ostvarene rezultare mislim kad bi se svi sabrali nemaju broj trofeja koji on ima
9 titula prvaka Grčke ( 5 sa AEKom) (4 sa Olympiacosom)
4 kupa Grčke (Paok,Olympiacos 2x , i AEK)
Grčki super kup (AEK)
I jedan trofej kupa Jugoslavije sa Veležom
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Lopovskog Begića hamal
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sretno novom selektoru, ali bojim se da je do igraca tj do limitiranosti u kvaliteti i da nam je baraz plafon.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
tako je znalacdr.van nostrand je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:52Sretno novom selektoru, ali bojim se da je do igraca tj do limitiranosti u kvaliteti i da nam je baraz plafon.
zato finska kvalitetom u rangu Brazila iz devedesetih
Teško je objasniti nekom ko to nije doživio ali naš je Dule vjerovatno među 3 najveća fudbalera koje je ova zemlja dala. Princ s Neretve, nadimak koji ga je na daleko proslavio, gospodin u kopačkama (za ovu tezu se može sa 100% sigurnšću tvrditi da je tačna), drugi strijelac svih vremena bivše Yuge, najtrofejniji trener naše BIH svih vremena, najuspješniji sportski radnik jer jer je trofeje osvajao i kao igrač, kao trener i kao sportski direktor. Uz sve nabrojano veliki , veliki Veležovac, također i veliki patriota, čovjek koji je svojevremeno spašavao fudbalski savez BIH. Moglo bi se o Dušku pisati nadugo i naširorko, gromada u svakom smislu riječi.
Sretno ti Prinče naš.
Sretno ti Prinče naš.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Da je Fenan u penziji, kao najveca Celikova legenda, on bi meni bio prvi izbor. Ovako dobri su i ovi hamali
Sretno selektore i hvala sto si nam ucinio cast da vodis ovu skupinu igrača.
Hvala Prince.
Hvala Prince.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kao trener ima iza sebe skoro 50 utakmica Lige šampiona dok je vodio AEK i Olympiacos, mi do sada trenera sa takvim iskustvom na najvećem nivou nismo imali.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 21 dec 2019, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Svu sreću Princu sa Neretve u vođenju ovih BH panjeva ka EP. 

Princ je ters nad tersovima, vjerujem da nece biti jaranstva sa igracima, javasluka, setanja po terenu.
To bi bio veliki napredak.
Ipak je Bajevic trener koji nema problem da se u pola tekme pokupi sa klupe, ukoliko ga ne postuju i ne rade kako on hoce.
To bi bio veliki napredak.
Ipak je Bajevic trener koji nema problem da se u pola tekme pokupi sa klupe, ukoliko ga ne postuju i ne rade kako on hoce.
Ovo vjerovatno znaci da Pjanic ide na klupu.Sretno Dusko,povedi nas u pobjede.
23
Najbolji izbor, drugo ime nisam ni imao na spisku 
Samo ja mislim da ipak nije do trenera, al do pristupa igraca prema reprezentaciji koje neces moci promjeniti preko noci. Potez koji se trebao desiti mnogo prije.
Ovo ce dici euforiju do nebesa, ko ce opet pojedine likove slusati.

Samo ja mislim da ipak nije do trenera, al do pristupa igraca prema reprezentaciji koje neces moci promjeniti preko noci. Potez koji se trebao desiti mnogo prije.
Ovo ce dici euforiju do nebesa, ko ce opet pojedine likove slusati.

Haha, de napisi knjigu i objasni nam kako ce to jedan od najboljih veznjaka svijeta ici na klupu?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Otkud ti dozvola da mene citiraš ?drakensang je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:59Da je Fenan u penziji, kao najveca Celikova legenda, on bi meni bio prvi izbor. Ovako dobri su i ovi hamali
Svaka im cast, bas su se potrudili da pronadu selektora, covjek koji je vec bio u savezu 

-
- Kontakt:
Realno trenutno nismo imali bolje rješenje. E sad vrijeme koje je Bajević prihvatio malo je diskutabilno. Ako odemo na EP svi će ga slaviti ako ne odemo svi će reći nije on kriv prvi put igrače sreo pred utakmicu u svakom slučaju nema šta da izgubi.
Slazem se sa @sloboda1921
Nek je sretno novom selektoru.
Sada je jako bitno da ima kvalitetne saradnike oko sebe...nadam se da se ni tu necemo razocarati.
Volio bih da jedan od njih bude s dobrim "vezama" u Dijaspori..pri tom ne ciljam ni na jedno ime.
Nek je sretno novom selektoru.
Sada je jako bitno da ima kvalitetne saradnike oko sebe...nadam se da se ni tu necemo razocarati.
Volio bih da jedan od njih bude s dobrim "vezama" u Dijaspori..pri tom ne ciljam ni na jedno ime.
Smiješno rješenje, čovjek ima 71 godinu, više je senilan nego što prati fudbal. Od jadova iz saveza se bolje ni ne može očekivati. S njima nema napretka, samo odron i brukanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.