Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
sa duskom idemo na euro i tamo pravimo zapazen rezultat 

naravno da mi nisi odgovorio na pitanje jer ni sam ne znaš zašto ti bajević ne odgovara.. samo da je srati i pljuvati, nebitno zašto
Imam osjećaj da ćeš moždani udar dobiti ako se plasiramo
-
- Kontakt:
opusti se, predao sam u cips doci ce u ponedjeljak potvrda da imam pravo da te citiramConvicts1988 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 14:23Otkud ti dozvola da mene citiraš ?drakensang je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:59Da je Fenan u penziji, kao najveca Celikova legenda, on bi meni bio prvi izbor. Ovako dobri su i ovi hamali
Bice fenan selektor cim kopacke okaci o klin
Realno, neko top rješenje na duge staze ne možemo naći. On neka odrade baraž i nadam se EURO i dosta od njega. Probati na početni šok ostvariti neki rezultat, koji će se pamtiti. Plasman na EURO i prolazak grupe. To bi bilo fantastično.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako ima snage i energije za ovako nešto, Duško je najbolji izbor za baraz i EP, a poslije ćemo valjda nać dugoročno rješenje. Ne treba zaboravit da se nije bavio ovim poslom već 6-7 godina, i da je u osmoj deceniji zivota. Al punu podršku će uvijek imat, jedna od rijetkih legendi koja bi zivot dala za ovu zemlju. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zasto? Mozda jer 7 godina nema trenerskog posla? Jer bi ovo mozda bilo dobro rijesenje prije 20 godina. Eto zasto.
Ali dobro, nastavi sa euforijom i hajpovanjem, imas pravo na svoje misljenje

Nemojte zamjerit Vucku ,znamo da on ima strast prema azerbejdzanskim trenerima 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Reprezentacija i savez ni u jednom slucaju ne zasluzuju ovakve legende i likove iz svijeta fudbala. U slucaju neplasiranja, popljuvat ce se, naci ce mu se mana. A on je puno veci gospodin od bilo kojeg koji je glasao za njega, u Zvezdi je otkaz dao na poluvremenu. Da je pustao da polunepismeni ljudi kenjaju po njemu, nikad ne bi do ovde dosao. sretno Dusko legendo, ali mislim da ti ovo nije trebalo.
Prestani kenjat k'o foka i malo se opusti u zivotu. Zar zaista mislis da jedan pametan trener ne prati fudbal i ne moze skontati u kojem smjeru idu moderne takticke postavke? Neko ko je uspio naosvajati se trofeja u svojoj trenerskoj karijeri tebi nije rjesenje? Koga bi ti majstore, a da pri tome ima uspjeha na nivou Duska? Samo jedno, naravno realno, ime spomeni, ako mozes. Ja mislim da smo najbolje moguce u ovom trenutku prosli. A, ti ces izgleda nastaviti kenjati i praviti se pametan na forumu. Da nisi butt-hurt sto ti nije neki igrac u repci kao fanatic? Ne kontam te covjece.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Dobar izbor sretnu Dusku i želim mu svu sreću da nas odvede na Euro. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zna li neko je li Dušan musliman?
nije 'kenjanje' to sto imam drugacije misljenje od tebe, zato i postoji forum za razmjenu stavova i idejaRimes87 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:04Prestani kenjat k'o foka i malo se opusti u zivotu. Zar zaista mislis da jedan pametan trener ne prati fudbal i ne moze skontati u kojem smjeru idu moderne takticke postavke? Neko ko je uspio naosvajati se trofeja u svojoj trenerskoj karijeri tebi nije rjesenje? Koga bi ti majstore, a da pri tome ima uspjeha na nivou Duska? Samo jedno, naravno realno, ime spomeni, ako mozes. Ja mislim da smo najbolje moguce u ovom trenutku prosli. A, ti ces izgleda nastaviti kenjati i praviti se pametan na forumu. Da nisi butt-hurt sto ti nije neki igrac u repci kao fanatic? Ne kontam te covjece.

moze biti dobar ili los izbor ali je ovo najlakse i najjeftinije rjesenje amaterskog i lopovskog saveza, zato im je trebalo mjesec dana da za selektora imenuju covjeka koji vec sjedi u savezu
More like jos jedna legenda koju cemo iskoristit i bacit na smetliste historije.bodi123 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 14:41Ako ima snage i energije za ovako nešto, Duško je najbolji izbor za baraz i EP, a poslije ćemo valjda nać dugoročno rješenje. Ne treba zaboravit da se nije bavio ovim poslom već 6-7 godina, i da je u osmoj deceniji zivota. Al punu podršku će uvijek imat, jedna od rijetkih legendi koja bi zivot dala za ovu zemlju.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vucko izvukao pouke iz prijašnjih izbora selektora, čovjek se prije hajpuje pa mu nakon dvije godine vade postove i govore kako je kontradiktoran, aferim momčino!
PS: Sretno Dušku, trebat će mu sreće, znanja i prije svega autoriteta za svu ovu bagru u i oko reprezentacije.

PS: Sretno Dušku, trebat će mu sreće, znanja i prije svega autoriteta za svu ovu bagru u i oko reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:17Vucko izvukao pouke iz prijašnjih izbora selektora, čovjek se prije hajpuje pa mu nakon dvije godine vade postove i govore kako je kontradiktoran, aferim momčino!![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A ko je nasem narodu ugodio. Da su Pochettina doveli neko bi prigovorio sto nije Murinho. Ne bi niko sretniji od mene bio kad bismo sutra doveli Vladu Petkovica, ali ocito moramo razumiti koji su nasi dometi. Bajevic je nas covjek, ima iskustva sa ovim nasim lopovima u savezu, poznaje nase balerine, ima trenerski pedigre, tvrd i strog trener koji nece pustati zajebancije i neko kome sigurno ne treba podmazivanje ikakvih menadzera. Star je i nije dugo vodio ekipu - ok to mu je mana, ali kako smo mogli proci sa kojekakvim Krstajicima i Nalicima mi treba da se udarimo nogom u guzicu a ne se jos zaliti.
Na čemu temeljiš takav optimizam

Jedina mana je što je i on legenda ex yu fudbala

Nemoj se vaditi na foru da imas drugacije misljenje kada iza svakog tvog posta stoji nevjerovatan cinizam nicim podrzan. Ovaj savez je dno dna, ali kao i takav meni ne moze unistiti zelju za gledanjem repke, niti davanjem podrske selektorima - pogotovo onima koji imaju hebenu karijeru iza sebe vec za razliku od anonimusa koji se ovdje provlace.Vucevich je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:13nije 'kenjanje' to sto imam drugacije misljenje od tebe, zato i postoji forum za razmjenu stavova i idejaRimes87 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:04Prestani kenjat k'o foka i malo se opusti u zivotu. Zar zaista mislis da jedan pametan trener ne prati fudbal i ne moze skontati u kojem smjeru idu moderne takticke postavke? Neko ko je uspio naosvajati se trofeja u svojoj trenerskoj karijeri tebi nije rjesenje? Koga bi ti majstore, a da pri tome ima uspjeha na nivou Duska? Samo jedno, naravno realno, ime spomeni, ako mozes. Ja mislim da smo najbolje moguce u ovom trenutku prosli. A, ti ces izgleda nastaviti kenjati i praviti se pametan na forumu. Da nisi butt-hurt sto ti nije neki igrac u repci kao fanatic? Ne kontam te covjece.![]()
moze biti dobar ili los izbor ali je ovo najlakse i najjeftinije rjesenje amaterskog i lopovskog saveza, zato im je trebalo mjesec dana da za selektora imenuju covjeka koji vec sjedi u savezu
Jesi li mozda razmislio da je trebalo mjesec dana da se dogovore uslovi? Mozda je covjek nih i oni njega necim uslovljavali za dogovor saradnje? Opet ti podcrtavam da je ovaj savez sranje, ali je ovaj put povukao dobar potez, plasirali se ili ne.
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 21 dec 2019, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,