Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Udala se bh. književnica Martina Mlinarević
S obzirom da ovoj smeta sve živo...sa srećom jarane.
S obzirom da ovoj smeta sve živo...sa srećom jarane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cim se deklarira ko kolumnistica ili spisateljica bjezi od tog jarane
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kuduzoviću smiješna i poučna priča kako je neki lik tjerao dijete da uči Kur'an svaki dan, tako da je dijete učilo i u snu. I kad ga je žena upozorila da pretjeruje, a ovaj joj odgovorio da bi udario dijete kad bi pogriješilo tekst u snu. (VIDEO, SMIJEŠNO, POUČNO)
Let's talk about SIX baby!
Kakvo imaš mišljenje o današnjem odgoju djece ?Fowl95 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:41Kuduzoviću smiješna i poučna priča kako je neki lik tjerao dijete da uči Kur'an svaki dan, tako da je dijete učilo i u snu. I kad ga je žena upozorila da pretjeruje, a ovaj joj odgovorio da bi udario dijete kad bi pogriješilo tekst u snu. (VIDEO, SMIJEŠNO, POUČNO)
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Druze ona je ambasadorica. Sa srednjom skolom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Osjecam se puno bolje na dzumi nego mrtav pijan ispod hrasta u parku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
Kako imas obraza onda ista pricati Helcu i ASD-u, pravi si primjer ovih novokomponovanih muslimana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma sto posto braca, najbolje da se nastavim opijat i povracat po putu.legenda reala je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:35Kako imas obraza onda ista pricati Helcu i ASD-u, pravi si primjer ovih novokomponovanih muslimana
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Marsal
- Kontakt:
Svakom treba jedno radno iskustvo i posao poput mog pa da nauče cijeniti ono što imaju
A i ja sam qurate sreće, oko Nove godine sam trebao preći na bolke radno mjesto da bi čovjek koji me treba prebacit u novembru doživio jak srčani udar, eno ga još u Tuzli leži
Dabogda umro i ja sa njim

A i ja sam qurate sreće, oko Nove godine sam trebao preći na bolke radno mjesto da bi čovjek koji me treba prebacit u novembru doživio jak srčani udar, eno ga još u Tuzli leži

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
HelčIlegenda reala je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:35Kako imas obraza onda ista pricati Helcu i ASD-u, pravi si primjer ovih novokomponovanih muslimana
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kod mene izgleda neki vedriji dani dolaze, ko da vidim četiri cifre na horizontu.Marsal je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:50Svakom treba jedno radno iskustvo i posao poput mog pa da nauče cijeniti ono što imaju![]()
A i ja sam qurate sreće, oko Nove godine sam trebao preći na bolke radno mjesto da bi čovjek koji me treba prebacit u novembru doživio jak srčani udar, eno ga još u Tuzli leži![]()
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Ma i ZS mi dosadio

Ništa više nema smisla.
Ne mogu beznađe ni u alkoholu utopit

Helčo

Ja na 4 cifre ne mogu izaći kad bi imao 29 radnih dana u mjesecu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.