FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako su pare prepreka da se imenuje dobar trener, koji je pristao da dođe, yebo ti nas i našeg vlasnika
Nada zadnja umire drugSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:16Nadam se zvucnom imenu..Jer realni da su htjeli nekog propalog trenera brzo bi se oni sa njim dogovorili..A ovako ima nade da je dobar trener i da se dogovaraju dugo s njim
Marinovic: Volim Sarajevo vise od svog zivota

Samo moji razlozi su drugačiji..Pantelija je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:05Meni marinovic nije nikakav napredak.
Prvo jer ne igra napadacki kako mi igramo i trebamo igrati. Drugo, sto nije nikakav napredak dalje od Husrefa, ne moze napredovati jer ima 48 godina i njemu je limit ova liga. Trece, svakakve price kruze oko u21 i sastavljanja ekipe, tako da po meni on nije nikakav napredak poslije Husrefa.
Najbitnije utakmice u prošlom ciklusu smo odigrali bez ideje, vizije i plana.. I bez taktike..
Forsira igrače koji ne igraju i u ovom ciklusu (Ćavar), i ne vidi se jednostavno ideja u igri..
Da se ne vraćamo na Borac i Zrinjski, jednostavno mi nije očekivani napredak u odnosu na Husrefa (ako je uopšte).
I Jović sa forsiranjem Beloševića iz drugog plana na šut izvan 16 nije napredak... Jer je to isto ponavljao od Levskog do odlaska...
Daj trenera koji radi posao.. Neću rezultate na horuk.. Dajte nam sistem koji će dugoročno dati rezultate..
Koliko je bitan trener prvog tima, jednako su bitni treneri u Akademiji.. I da se ispuni što je Hadžija rekao da je jedan od ciljeva (da igrači sa navršenih 17 godina budu fizički sposobni za prvi tim)...
-
- Kontakt:
Svi golovi u polusezoni
-
- Kontakt:
1 od 100 ce biti spreman za seniorski fudbal. Koliko u europi igra momak s 17 god ozbiljan fudbal nema ih 5 da igra za seniore.damir_82 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:28Samo moji razlozi su drugačiji..Pantelija je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:05Meni marinovic nije nikakav napredak.
Prvo jer ne igra napadacki kako mi igramo i trebamo igrati. Drugo, sto nije nikakav napredak dalje od Husrefa, ne moze napredovati jer ima 48 godina i njemu je limit ova liga. Trece, svakakve price kruze oko u21 i sastavljanja ekipe, tako da po meni on nije nikakav napredak poslije Husrefa.
Najbitnije utakmice u prošlom ciklusu smo odigrali bez ideje, vizije i plana.. I bez taktike..
Forsira igrače koji ne igraju i u ovom ciklusu (Ćavar), i ne vidi se jednostavno ideja u igri..
Da se ne vraćamo na Borac i Zrinjski, jednostavno mi nije očekivani napredak u odnosu na Husrefa (ako je uopšte).
I Jović sa forsiranjem Beloševića iz drugog plana na šut izvan 16 nije napredak... Jer je to isto ponavljao od Levskog do odlaska...
Daj trenera koji radi posao.. Neću rezultate na horuk.. Dajte nam sistem koji će dugoročno dati rezultate..
Koliko je bitan trener prvog tima, jednako su bitni treneri u Akademiji.. I da se ispuni što je Hadžija rekao da je jedan od ciljeva (da igrači sa navršenih 17 godina budu fizički sposobni za prvi tim)...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prije da su nesposobni da na vrijeme obave dobar posao. Šta god je bilo na njima uvijek je bilo jalovo, kilavo i oduži se do milog Boga.visokohz je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:26Nada zadnja umire drugSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:16Nadam se zvucnom imenu..Jer realni da su htjeli nekog propalog trenera brzo bi se oni sa njim dogovorili..A ovako ima nade da je dobar trener i da se dogovaraju dugo s njim
Bojim se da ne bude:
Nakon mnogobrojnih i dugotrajnih svakodnevnih pregovora sa kandidatima jednoglasno smo odlučili da se xy trener najbolje uklapa u naše ambicije i koncept rada što bi u prevodu značilo: odabrali smo najjeftinije rješenje koje je tražilo najmanju platu, najmanje zahtjeve u vezi igračkog kadra i pojačanja, najblaže uslove prilikom eventualnog otkaza i odobrenje da radi sa xy pomoćnicima koje mi kažemo.
Po meni Marinović nikakav napredak, blag i tih trener, jedna solidna i jedna dobra sezona u PL je premalo za neki sud. Pojeo bi ga pritisak u Sarajevu.
Bolje su po meni dvije sezone u Belgiji i daleko teži put je doći na taj level nego ovaj naš.
Od ta tri kandidata, Čustović bi mi bio prvi izbor, za Marinovićem bi bio nezadovoljan ali ne previše, dok bi za Jovića bio razočaran i ne bi imao strpljenja ni do prvog treninga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ako je spalo na ova tri kandidata onda je Custovic prvi izbor a Uscuplic drugi
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Fizički spreman.. Ne kompletan igrač.. Fizički spreman.. Naravno da neće svi biti u prvom timu, ali da radiš s njima da budu fizički na nivou.. Da mogu da trčebordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:431 od 100 ce biti spreman za seniorski fudbal. Koliko u europi igra momak s 17 god ozbiljan fudbal nema ih 5 da igra za seniore.damir_82 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 22:28Samo moji razlozi su drugačiji..Pantelija je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:05Meni marinovic nije nikakav napredak.
Kakav on ba, prokock'o 10 bodova prednosti 2012. i pustio gradskom rivalu titulu u ruke. Igrače kopačkama gađa, goni to dalje od nas.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:36Majke mi,nama da dodje Ferguson mi bi imali primjedbu...A da ne kazem kad bi dosao Wenger,Mourinho,Zidan,onaj iz psg ili kovač..mjenjate misljena kao carape,pa procitajte forum dan,dva nakon husrefovog otkaza gdje je jedan napisao da bi fino bilo da dodje Marinovic i svi ga podrze,a kad on fakat postane kandidat odjednom nam ne valja..I ja bi bio sretniji kad bi dosao neko bolji od Marinovica,ali ljudi dragi nemojte biti dvolicni..

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑21 dec 2019, 23:03Kakav on ba, prokock'o 10 bodova prednosti 2012. i pustio gradskom rivalu titulu u ruke. Igrače kopačkama gađa, goni to dalje od nas.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:36Majke mi,nama da dodje Ferguson mi bi imali primjedbu...A da ne kazem kad bi dosao Wenger,Mourinho,Zidan,onaj iz psg ili kovač..mjenjate misljena kao carape,pa procitajte forum dan,dva nakon husrefovog otkaza gdje je jedan napisao da bi fino bilo da dodje Marinovic i svi ga podrze,a kad on fakat postane kandidat odjednom nam ne valja..I ja bi bio sretniji kad bi dosao neko bolji od Marinovica,ali ljudi dragi nemojte biti dvolicni..![]()

-
- Kontakt:
Nadam se da je sarkazamShofaII je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:47Brate lik vodio fudbalski klub i osvojio i titulu i onda otisao da vodi mlade kategorije u reprezentaciji. Jbt pa to je suprotan smjer.RajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:30a kako znas da nece biti nista od evrope sa vinkom jesi ti mozda vidovitiShofaII je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:27E zbog ovoga sam branio Husrefa, pored toga sto ga nikad nisam gotivio kao trenera i sto je uvjek bilo za nervnog sloma.
Al brate otjerat Husrefa i onda ga mjenjat sa Marinovicem je kao bacanje prasine u oci samom sebi.
Mozda on i uzme titulu al sto se tice evrope nece biti bolji od Husrefa milion posto i sigurno na tom polju necemo napraviti nikakav iskorak.
Bolje je bilo patit se sa Husrefom a trazit pravo rjesenje za tu poziciju.
Znao sam majke mi da ce biti cirkus![]()
Ne mogu da se sjetim da je i sa Zrinjskim ista napravio u Evropi a imao je finu ekipu.
Dzenan ga taktici unistio kad je Borac vodio.
I najvažniji argument a bio je aktuelan ovih dana, igrao je za Zvezdu.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ja nesto imam osjecaj da ce biti Risto.
Marinovic ba, kakav Sarkazam

Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
- Kontakt:
Samo se nadam da su ovi u upravi svjesni sta ce biti ako ne osvojimo titulu ili jos gore ako je uzme gradski rival
Tada ce biti bukvalno svi protiv njih a ne samo dio navijaca. Nadam se da ce povuci ispravne poteze i da cemo osvojiti titulu, mozda i najbitniju do sad
Tada ce biti bukvalno svi protiv njih a ne samo dio navijaca. Nadam se da ce povuci ispravne poteze i da cemo osvojiti titulu, mozda i najbitniju do sad
-
- Kontakt:
Puno vise se spominju Čustovic, Jovic, Vinko pa ne pada mi na pamet radi toga nekog vredjati
Imal Zijada Švrakića u kakvim kombinacijama, ipak je on Želji titulu iz ruku izbio? 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt: