U tom periodu znalo se desiti da semafor ne radi nikako na nekim tekmama zato što je bio kvar na njemu. Fino ti čovjek kaže da vrijeme ide do 90 minute. Na toj tekmi sam ja gledao na svoj sat i nikakve kradje nije bilo. Mozda je pustio napad jer nijedan sudija te neće spriječiti ako si na na protivnikovoj polovini da nešto pokušaš. Vaši izbili loptu, kraj. Igrali ste fakat bunkeraški, ali dosta organizovano u odbrani. Jedva smo vam i dali onaj gol, iz 2,3 pokušaja Alen Mešanović. Prije toga jedna stativa... To je sve. Napadali, pokušavali, nije se dalo. Naša jedna greška, vaša dobra kontra i to je sve što ste uradili tad. Čuj igrali protiv Želje, sudije, navijača...meni sečini da ste i došli da igrate protiv Želje, a i znate da navijači nikako neće navijat za vas 

...što se sudjenja tiče 

. Molim te podsjeti me zašto su nam svirana tri penala zbog kojih ste dobili 3 crvena i vratili se kući sa polomljenim nogama. **** te, samo neke teorije zavjere. Bili smo neuigrani, ali smo imali fakat bolje igrače od vas. Kod vas se vidjela želja, ali niste znali...da jeste, uzeli bi nas glatko i zdravo. Do vas je, pose.rem se na sudiju više.
Nego, dodjite i igrajte fudbal. Nikakvi pritisci nam ne trebaju da vas pobijedimo. Zatvorit ćemo onog malca što je hebo borac. Kako se ono zove? Kotaran, kataran? Trči ko lud.