Premiership, je seniorsko natjecanje a svaka juniroska/kadetska/pionirska utakmica završava sa 5-6 golova minimalno-Paja je napisao/la:Bolje da smo izveli juniorski tim oni bar nakatnaju ovakve luzere poput Totenhema i Newcastla.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- -Paja
- Kontakt:
Posto tvoj plitki mozak ne moze to skontati mislio sam na mlade igrace iz prvog tima i rezervi.Frutek je napisao/la:Premiership, je seniorsko natjecanje a svaka juniroska/kadetska/pionirska utakmica završava sa 5-6 golova minimalno-Paja je napisao/la:Bolje da smo izveli juniorski tim oni bar nakatnaju ovakve luzere poput Totenhema i Newcastla.
Dio Arsenala
- -Barcelona-
- Kontakt:
e moja dominacijo zbog vas promasi listic cccc,a inace ima li iko realan ko je gledao utakmicu da mi kaze ko je bio bolji 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ovako Arsenal u 1.poluvremenu ubio Tottenhama koji je opet imao nekih poluprilika i bezveznih suteva koji su se tu pisali u statistiku...Moglo je josh nekoliko lopti zavrsiti iza Gomeza ali otom potom...-Barcelona- je napisao/la:e moja dominacijo zbog vas promasi listic cccc,a inace ima li iko realan ko je gledao utakmicu da mi kaze ko je bio bolji
2.poluvrijeme nespretna i troma reakcija prije svih Sagne pa i ostalih dovela je do toga da Bale izadje pred Fabianskog koji nijeima sansi...Arsenal je onda krenuo da zabije jos jedan gol da se osigura ali ih je brzo Tottenham suzbio na njihovu polovinu i poce napadati...Onda nakon nepostojeceg faula nakon sto se Modric odbio ko' ping-pong loptica od Songa sudija je to okarakterisao kao prekrsaj.
Nakon udarca R.V.D.V.-a jedna komicna situacija Fabregas uzima za ruku Chamakha i dize obje zajedno te tako zaustavlja loptu koja je cini mi se isla u same raslje gola Fabianskog(oni su stojali u zivom zidu)...Fabianski pogrijesio stranu i to je 2-2-...Vaart je dao iz penala...onda Arsenal imao mali milion pokusaja da dodje nekako do gola i u svim tim akcijama naravno da je ostajalo dosta prostora sto je brzonogi Bale sjajno koristio pa tako i kod vodeceg gola on je izborio karton za Koscielnog i slobodni udarac kojeg sjajno izvodi RVDV i Kaboul medju 5 Arsenalovih igraca sjajno udara loptu tj.samo je malo dira i ona odlazi iza Fabianskog...
Nakon toga na terenu prava ludnica navijaci Arsenala poludili igraci trce kao budale...Walcott,RVP,Rosicky,Koscielny imali sjajne prilike ali sve je otishlo preko gola osim suta Rose kojeg je Gomez na samom kraju rutinski uhvatio,,,u tim naletima Arsenala treba napomenuti da je Bale nekoliko puta probio po strani i dosao do kaznenog prostora ali nista nije bilo zrelo od tih pokusaja....
BTW.BIRMINGHAM VODI PROTIV CSK-A...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ću samo reći
RESCPECT ZA BOSCA.
RESCPECT ZA BOSCA.
- majestic24
- Kontakt:
Evo da ti samo ovo kazem...u 5 minuta sudijskog vremena,arsenal nije ni jednom ubacio loptu u 16 erac protivnika. Eto,koliko su oni jaki. Jednostavno,sve sto je jednsotavno,oni cine komplikovanim. Nikada,ama bas nikada,na ovakav nacin Arsenal nece doci do titule.-Barcelona- je napisao/la:e moja dominacijo zbog vas promasi listic cccc,a inace ima li iko realan ko je gledao utakmicu da mi kaze ko je bio bolji
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Odlican Arsenal jos bolji Tottenham!-Paja je napisao/la:Pokradeni smo!
Bili smo visesturko bolji, ali zidovski lobi kod sudija nikad nije bio jaci!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- thenaturalone
- Kontakt:
Ma ta ce Arsenal i Wenger, oni svake sezone malo bljesnu, navijaci se nafuraju i onda ih neko otrese i spusti na zemlju.
naravoucenje: ne trebate se nadati nikakvim trofejima, na kraju ce vas neuspjeh manje boliti.
naravoucenje: ne trebate se nadati nikakvim trofejima, na kraju ce vas neuspjeh manje boliti.
- Megamon
- Kontakt:
Nismo mi za titule i necemo biti jos dugo dok se kesa ne odrijesi.Dosta je zayebancije.Treba objektivno pricati.Fabregas katastrofalno odigrao,jos bih tu dodao Chamaka koji je upropastio najamnje 5 akcija.Nesta se desava i sa Arshavinom.Yebo dominaciju,najlakse se praviti budala i pricati nebuloze.Koga lazes?Sam sebe.E pa od danas necu.Navijam ja i dalje svim srcem al' samo objektivno od sad 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Arsenalisation
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Evo da ti samo ovo kazem...u 5 minuta sudijskog vremena,arsenal nije ni jednom ubacio loptu u 16 erac protivnika. Eto,koliko su oni jaki. Jednostavno,sve sto je jednsotavno,oni cine komplikovanim. Nikada,ama bas nikada,na ovakav nacin Arsenal nece doci do titule.-Barcelona- je napisao/la:e moja dominacijo zbog vas promasi listic cccc,a inace ima li iko realan ko je gledao utakmicu da mi kaze ko je bio bolji
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- -Paja
- Kontakt:
Naravno navijacu antitalentiranog Uniteda je neshvatljivo i nepojmljivo kako jedan tim igra fudbal umjesto da preko talentovanih asistenata i kreativaca Ferdinanda, Fletchera, Vidica, Carricka nabacujes loptu u kazneni prostor pa sta bog i sudija da...Arsenalisation je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Evo da ti samo ovo kazem...u 5 minuta sudijskog vremena,arsenal nije ni jednom ubacio loptu u 16 erac protivnika. Eto,koliko su oni jaki. Jednostavno,sve sto je jednsotavno,oni cine komplikovanim. Nikada,ama bas nikada,na ovakav nacin Arsenal nece doci do titule.-Barcelona- je napisao/la:e moja dominacijo zbog vas promasi listic cccc,a inace ima li iko realan ko je gledao utakmicu da mi kaze ko je bio bolji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio Arsenala
Čime sam ovo priznanje zaslužio dragi moj YNWA ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću samo reći
RESCPECT ZA BOSCA.
Rekao sam da smo ekipa koje boluje od dječijih bolesti pa ni vodstvo od 2 gola viška ne možemo sačuvati. Nemam šta govorit dalje, jednostavno sam razočaran... Rkao sam nedavno da sam bio budala što sam povjerovao u titulu, e pa sad sam još veća budala što sam opet povjerovao.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem bosco smogovcu jedan 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onim tvojim izjavama da bi bio presretan kada biste uzeli sa jednim golovima ralike + ni u jednom trenutku nisi omalovažavao Tottenham.Bosco je napisao/la:Čime sam ovo priznanje zaslužio dragi moj YNWA ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću samo reći
RESCPECT ZA BOSCA.
Rekao sam da smo ekipa koje boluje od dječijih bolesti pa ni vodstvo od 2 gola viška ne možemo sačuvati. Nemam šta govorit dalje, jednostavno sam razočaran... Rkao sam nedavno da sam bio budala što sam povjerovao u titulu, e pa sad sam još veća budala što sam opet povjerovao.
Meni je teško vjerovat poslije 3 poraza kod kuće od ekipa koje smo morali dobit, pa onda smo zijanili od Čelzija 2:0, a vidi Čelzija kako se raspadnu kad im dođe ozbiljniji tim i kad god konkurenti kiksaju i mi imamo priliku da preuzmemo vrh tabele mi to uspijemo sjebati uvijek.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja i dalje vjerujem bosco smogovcu jedan
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sve dok bude teoretske sanse za titulu ja cu vjerovatiBosco je napisao/la:Meni je teško vjerovat poslije 3 poraza kod kuće od ekipa koje smo morali dobit, pa onda smo zijanili od Čelzija 2:0, a vidi Čelzija kako se raspadnu kad im dođe ozbiljniji tim i kad god konkurenti kiksaju i mi imamo priliku da preuzmemo vrh tabele mi to uspijemo sjebati uvijek.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja i dalje vjerujem bosco smogovcu jedan
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Jbg veliku priliku ste propustili, ja sam ocekivao ovako utakmicu s dosta golova, al mislio sam da cete dobiti. Arsenal opet pokazuje slabosti onda kad zrelo treba odigrati, al jos nista nije izgubljeno, i ostali konkurenti pokazuju slabosti tako da ni izbliza jos niste ispali iz trke za naslov
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.