S druge strane, sasvim logična odluka Pontusa da bjezi iz Leedsa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Al bas, haj da je u Premiership ili nevazno neku drugu ligu nego frajer u brentfordmirgerr je napisao/la:Zanimljiva odluka da svog najboljeg stopera prodaju i to za nekih 6,7 mil.
S druge strane, sasvim logična odluka Pontusa da bjezi iz Leedsa, al dje bas u Brentford???
Za nivo Championshipa je ekstra stoper, ne znam da tu ima neki bolji stoper. Hladno je mogao naci mjesto u ekipama tipa Soton, Brighton, Newcastle...Azpi je napisao/la:Al bas, haj da je u Premiership ili nevazno neku drugu ligu nego frajer u brentfordmirgerr je napisao/la:Zanimljiva odluka da svog najboljeg stopera prodaju i to za nekih 6,7 mil.
S druge strane, sasvim logična odluka Pontusa da bjezi iz Leedsa, al dje bas u Brentford???
Meni se cinio kao super bas stoper, veliki gubitak za Leeds, a ne bi me cudilo da je ovo radi onog pustenog gola ako se dobro sjecam bjesnio je on sto je pusten
Leeds needed to sell to balance the books because of FFP and they saw that they could make some money out of me,” Jansson told the Swedish newspaper Aftonbladet.
David Ornstein
@bbcsport_david
11m11 minutes ago
More
Hearing Eddie Nketiah travelling to Leeds as we speak to pen season-long loan from Arsenal after #LUFC DoF Victor Orta made impressive late pitch to sell Bielsa vision & convince him to reject likes of Bristol City, Fortuna Düsseldorf, Swansea City #BristolCity #f95 #swansfc #afc
Sad ces ih i ti gledat ponekadJack je napisao/la:David Ornstein
@bbcsport_david
11m11 minutes ago
More
Hearing Eddie Nketiah travelling to Leeds as we speak to pen season-long loan from Arsenal after #LUFC DoF Victor Orta made impressive late pitch to sell Bielsa vision & convince him to reject likes of Bristol City, Fortuna Düsseldorf, Swansea City #BristolCity #f95 #swansfc #afc
SLUŽBENO:
Kalvin Phillips je potpisao novi ugovor na 5 godina sa Leeds Utd-om.
SLUŽBENO:
Mateusz Klich je potpisao novi ugovor sa Leeds Utdom na 4 i po godine.
Dogovor je postignut, PSŽ, odnosno porodica Al-Tani će kupiti klub, i to u Engleskoj.
Naser Al Kelaifi je razgovarao sa Andreom Radrizanijem koji je prvo tražio 90 miliona evra, a onda je dogovoreno da ta suma bude 130, prethodno Lids mora da se domogne PL.
Ovo je dogovor koji odgovara svima, Italijan bi uzeo veći novac, a porodica iz Katara će uložiti oko 15 milioma ove zime u transfere i eventualno pozajmice koje bi olakšale povratak u elitu.
Ihhh jos 23 kola