FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 15:55

Pantelija je napisao/la:
22 dec 2019, 15:45
Sarajlijaaa46 je napisao/la:
22 dec 2019, 15:44
Denchi je napisao/la:
22 dec 2019, 15:38
Nema nista nekorektno u otkazu bivseg trenera

Ovi ljudi ga znaju i znaju da bi se za slamke hvato samo da vise naplati ili ostane na sisi kluba.....

Sve je opravdano
Opravdan otkaz DA!Ali korektno ne..Pa mogli su sacekati par dana dok se zavrsi polusezona i otkaz mu dati..Fino se oprostimo i to je to..a ovako imamo bezveze pobunu pojedinih navijaca protiv uprave!Mislim da bi tako situacija kod navijaca bila puno mirnija..Kako god,sad je vec proslost.
Jel treba crtati da je u tih 5 dana razlika 80 000 u korist kluba?
:urnebes: :urnebes:

Fakat ne kontam sa kojim osnovom ti branis ovu upravu ? Prozovem te da se kladimo po mjesec dana bez foruma, da ta uprava odlucuje o tvojoj FORUMSKOJ sudbini ti se usutis.. znaci kad je tvoja gu*ica u pitanju ne vjerujes im al kad treba da branis to sto nas brukaju, gule i pljackaju, vjerujes im bez ikakve sumnje.. :kafa:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 22 dec 2019, 15:55

Pantelija je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
22 dec 2019, 15:38
Nema nista nekorektno u otkazu bivseg trenera

Ovi ljudi ga znaju i znaju da bi se za slamke hvato samo da vise naplati ili ostane na sisi kluba.....

Sve je opravdano
Opravdan otkaz DA!Ali korektno ne..Pa mogli su sacekati par dana dok se zavrsi polusezona i otkaz mu dati..Fino se oprostimo i to je to..a ovako imamo bezveze pobunu pojedinih navijaca protiv uprave!Mislim da bi tako situacija kod navijaca bila puno mirnija..Kako god,sad je vec proslost.
Kako?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2019, 15:57

kengur je napisao/la:
22 dec 2019, 15:51
Pantelija je napisao/la:

Sada je bar postalo jasno zasto su neki igraci igrali onako sramotno na derbiju na Kosevu. Samo nek se ustedi. A sto uprava nije ustedila pa dovela pravog trenera na pocetku sezone umjesto da sada ovom placas veliku sumu na kraju ? Na kraju moras izgubiti na Kosevu da bi ustedio. Svaka im cast.
Igrali su lose jer trener ne vlada svlacionicom, a i tada je moralno podnijeti ostavku....

Samo ovaj je bio spreman na sve osim da on ode, to su klauzule i ljudi bez casti....

Uprava je za svaki potez bila apsolutno upravu...jedino produzenje sa ovakvim covjekom je mrlja na to....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 15:57

slika

Joj ako vide oni penzioneri na fb stranici ovu sliku, biće Ljupko Petrović ep. 2.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 dec 2019, 15:58

AlfredNobel je napisao/la:
@kengur
Ovi na klupskom budžetu.
Kakvih par nickova, sinčina piše za cenera. :njanjanja:

Sad će Čusta brat.
I ja se nadam Custi.
Meni sincina ne smeta jer ne kosta moj klub nista, ali buduci da je u manjini mora biti aktivniji :)
A ovi drugi, nadam se da ce sve sto dobiju u lijekove potrositi. Iako balijanerima to nista ne znaci.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 dec 2019, 16:03

Opa vec se i tepa Čusto :D

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 16:05

bordobijeli je napisao/la:
22 dec 2019, 16:03
On ce im zadnji ekser bit.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 dec 2019, 16:13

Cuj zadnji ekser, sta fali tom treneru pa je to losa odluka za tog "eksera"?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 16:14

Zastone je napisao/la:
22 dec 2019, 16:13
Ne fali ništa, ali nije Musemić.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 16:15

Zastone je napisao/la:
On je odlican trener, super covjek.. sve najbolje o njemu.. :thumbup: Ozbiljno..

Derbi im halalit necu !!

Boli me ku*ac za sve ostalo prije i poslije..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 dec 2019, 16:16

Denchi je napisao/la:
22 dec 2019, 15:57
kengur je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Sada je bar postalo jasno zasto su neki igraci igrali onako sramotno na derbiju na Kosevu. Samo nek se ustedi. A sto uprava nije ustedila pa dovela pravog trenera na pocetku sezone umjesto da sada ovom placas veliku sumu na kraju ? Na kraju moras izgubiti na Kosevu da bi ustedio. Svaka im cast.
Igrali su lose jer trener ne vlada svlacionicom, a i tada je moralno podnijeti ostavku....

Samo ovaj je bio spreman na sve osim da on ode, to su klauzule i ljudi bez casti....

Uprava je za svaki potez bila apsolutno upravu...jedino produzenje sa ovakvim covjekom je mrlja na to....
Da li si ti znao kakav je Husref ? Da je ters, da psuje, da ima jedan trik na koji se igra, da slabo mijenja, da krivi mlade igrace javno,.......
Sta je tu je i sleganje ramenima.
I da li to izgleda kao trener za iskorak ?????????????????????
A ako amateri sa tribina znaju, kako to da uprava nije znala ?

I onda pregovaras 3 sedmice i na kraju mu das sve sto hoce.
Time smo skratili pripreme za 20 dana.
I jos (navodno) trener otjera najboljeg kondicionong u drzavi.
I ti mu das kontrakt i jos ga podrzis protiv kondicionog. NAJBOLJEG U DRZAVI.
Za te 2 greske uprava zasluzuje da leti.
2 poraza u derbiju su odgovornost trenera ali uzasna kondicija tokom prvenstva je odgovornost uprave jer nije zastitila Jeleskovica. To je njihova krivica.
Za Husrefa znas kakav je i niko nije iznenadjen. Osim uprave.
O Listici da ne govorim. Pustili (opet navodno) njega da izadje sa igracima. Dusana Bajevica, Custovica i Vahidina nebi pustio da oni odlucuju o tako velikom potezu a ne Husrefa.

Po ovome sto Pantelija kaze, uprava je sa par igraca morala izgubiti derbi da bi se ustedile pare. Jer igrali su neprepoznatljivo lose. Sramotno. A Veleza uzeli bez problema. Vrlo cudno.
Jer da smo remizirali u derbiji, ostali bi garant prvi do pauze, a to bi nas puno kostalo. Pantelijine izjave navode na neregularne radnje uprave i igraca. Ne mogu da vjerujem u to.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 dec 2019, 16:18

simidobar je napisao/la:
22 dec 2019, 16:05
Ne treba unapred donosit zakljucke djela ce pokazat kakav je ko trener a ne necji egoizam :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 dec 2019, 16:19

simidobar je napisao/la:
22 dec 2019, 16:15
Zastone je napisao/la:
On je odlican trener, super covjek.. sve najbolje o njemu.. :thumbup: Ozbiljno..

Derbi im halalit necu !!

Boli me ku*ac za sve ostalo prije i poslije..
Svima njima se ne treba derbi halaliti, tako je. Medjutim ako dovedu Custovica dosta dobrog posla su uradili.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 dec 2019, 16:21

Klub iznad svakog. Samo FKS!!!
Al ako je rasprava uprava ili Husref uvijek sam na Husrefovoj strani iz milion razloga.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 dec 2019, 16:21

Pa da su dali otkaz treneru ljetosjer je zbog istog Jeleskovic otisao, iati qursc bi se desio i tad....
I eto vam jos jednog dokaza da je uprava maksimalno tolerisala Husrefa i njegove probleme sa svlacionicom, sve dok vise nije moglo.

Ovdebi mnogi drugacije pricali da se nije svelo za Husrefa i za Upravu..
Ko god kaze da je drugscije, laze.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 22 dec 2019, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 16:21

robertkosar je napisao/la:
22 dec 2019, 16:18
simidobar je napisao/la:
22 dec 2019, 16:05
Ne treba unapred donosit zakljucke djela ce pokazat kakav je ko trener a ne necji egoizam :hmmmmm:
Navijam za Vinka radi "mira u kuci"... inace bi Mostarac bio moj prvi izbor.. Al zatvorise mu vrata dusmani.. jbga

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 16:28

Zip je napisao/la:
22 dec 2019, 16:21
Pa da su dali otkaz treneru ljetosjer je zbog istog Jeleskovic otisao, iati qursc bi se desio i tad....
I eto vam jos jednog dokaza da je uprava maksimalno tolerisala Husrefa i njegove probleme sa svlacionicom, sve dok vise nije moglo.

Ovdebi mnogi drugacije pricali da se nije svelo za Husrefa i za Upravu..
Ko god kaze da je drugscije, laze.
Il npr. internim pravilnikom za SVE uposlenike napravis od tog skup prekrsaj pa nek onda psuje il nek sam ode..
Peti put na klupi ne mozes rec da nismo znali.. il da je neko o tom razmisljao kad su se titule dizale..

Sposobna I zainteresovana uprava moze rijesit takvu vrstu problema za momenat..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 dec 2019, 16:31

Zip je napisao/la:
22 dec 2019, 16:21
Pusti se suplje Zipe. Nebi bilo isto. Imali bi bar 10 bodova vise (Tuzla City, Celik, Sloboda, Zvijezda i 2 derbija).
To ti je pogresan sppin - nije to tolerancija to je nesposobnost i nedostatak znanja i iskustva kojeg ova uprava nema.
MORAO je Husref letiti taj isti dan (ako je istina da je on zakuhao sa Jeleskovicem)

Posto si tu popustio, on je izgubio i igrace i kontrolu i sve ostalo. I dosli smo do toga da moramo zijaniti derbi da bi ustedili lovu.
Ja se nadam da ce Nam doci pameti. Samo strance i odhebati i mahalu i balijanere slinave.

Ja nisam kao sto vidis ni za Husrefa a ni za ovu upravu.
Procitajte interview Rase Radovanovica kakve smo uprave imali prije.
Kakva je bila uprava RK Bosna koja je u sezoni imala sve pobjede u prvenstvu.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 22 dec 2019, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 16:37

Čekaj jesam li dobro skontao..

Hipotetički - Ja kondicioni, evo recimo beli trener, a zip predsjednik. Beli i ja se zakačimo, zip stane na moju stranu. Šta onda? Kako dalje raditi u takvom konfliktu?

Znači, oni su krivi jer se navodno Husref zamjerio Jeleškoviću i za to je Uprava kriva? Pogotovo kad se radi o takvom stručnjak, čovjeku kojem bi povjerio komplet taj segment, koji iza sebe ima strahovite rezultate, te koji je među najboljim kondicionim trenerima na ovim prostorima, a i šire.

Zijanili derbi zbog love? Ou em dži :damn:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 dec 2019, 16:37

Daj ba sta izmisljas kao neko izgubio hahhah derbi
Pa izgubili bi u Mostaru i zavrsili posao. Ne izmisljajte.

Otjeran je poslije derbija kad smo vidjeli da nema konce u rukama a nije bilo smisla cekati zadnje kolo jer se nista ne bi promjenilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”