Dobijemo 2 na 3 jos nam kopirraju rezultate

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Sa Mokesom iduce godine medju favoritima.
Samo nemoj da pokvarite i Moketa
Ovo nam je bio 4. baraž u zadnjih 6 sezona i prvi zijan. Ali na kakav načinanonimni je napisao/la: ↑21 dec 2019, 23:29Da mi se skinuti s aparata kuknjava 8 golova u zadnjih 5 utakmica i zakazem u najbitnijoj, jos izgubimo na ovako malerski nacin, uzas![]()
Kako god, cestitke Pjetlovima na ostanku u cvajti uz nadu da cemo se sresti dogodine, ali ne u kupu. Svakako, hvala ti @Mokesu na saradnji i ucinjenom i za klub, ali i za ligu i sretno ti u Medjedima, a kad se dohavizam trazicu nekog ko moze odgovoriti nasim zahtjevima u novoj sezoni, s nadom da baraze vise necemo igrati
na svemu. Pamtimo osvajanje Kupa. Nadam se za 2 sezona da igramo skupa u 1. ligi.Suki46 je napisao/la:
Čestitke protivnicima na ostajanju u ligi.Mokes tebi sretno u novoj ekipiMokes je napisao/la: ↑21 dec 2019, 23:48Ovo nam je bio 4. baraž u zadnjih 6 sezona i prvi zijan. Ali na kakav načinanonimni je napisao/la: ↑21 dec 2019, 23:29Da mi se skinuti s aparata kuknjava 8 golova u zadnjih 5 utakmica i zakazem u najbitnijoj, jos izgubimo na ovako malerski nacin, uzas![]()
Kako god, cestitke Pjetlovima na ostanku u cvajti uz nadu da cemo se sresti dogodine, ali ne u kupu. Svakako, hvala ti @Mokesu na saradnji i ucinjenom i za klub, ali i za ligu i sretno ti u Medjedima, a kad se dohavizam trazicu nekog ko moze odgovoriti nasim zahtjevima u novoj sezoni, s nadom da baraze vise necemo igrati
Hvala i tebi ina svemu. Pamtimo osvajanje Kupa. Nadam se za 2 sezona da igramo skupa u 1. ligi.Suki46 je napisao/la:![]()
Jbt ja zaboravi da si trebao kod nas zbog Teda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.