Upravu si evo vidovita Azira dala izjavu da ce novi strateg biti sa inicijali A.C
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
S obizrom da je ovakva fanaticna podrska bivsem treneru od pojedinaca ocekujem da istu daju i novom, a mi ostali cemo po zasluzi ocjenjivati.
Cuj na telefon hahaha sto nisu javno? To sto je on rekao da su mu neki slali.... Jedu, kako da nisu.simidobar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:21Jesam li ti rekao skoro da si glup ko ku*ac ?
Jesil imao uvid u Husrefov telefon pa znas za tu podrsku i zahvalnost ? Treba da se stavljaju na neciju stranu a placeni su da budu fudbaleri ?
Kojih 80 % ? Gdje ti dolazis do tih informacija, kupis na trafici avaz i kupis fore politicara ?![]()
Znaci NIKO...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
@emir79
Nemoj bezveze lagati i izmišljati, nije se zakačio s Griezmannom. Bezveze lažeš samo, pratim ja fudbalsku scenu vrlo dobro, pogotovo špansku. I da se zakačio s njim, a nije ponavljam, i to je razumljivo.
Zakačiti se s svih 20 i kusur igrača, onda je to ebeno. Ali, džaba ja to tebi i tvom čoporu objašnjavam, opet ćete jedno te isto vrtiti samo preformulisana varijanta.
Nemoj bezveze lagati i izmišljati, nije se zakačio s Griezmannom. Bezveze lažeš samo, pratim ja fudbalsku scenu vrlo dobro, pogotovo špansku. I da se zakačio s njim, a nije ponavljam, i to je razumljivo.
Zakačiti se s svih 20 i kusur igrača, onda je to ebeno. Ali, džaba ja to tebi i tvom čoporu objašnjavam, opet ćete jedno te isto vrtiti samo preformulisana varijanta.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 dec 2019, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad se sagnes primjetices jedno ispupcenje, pridjes lagano, pazljivo i sa ljubavlju stavis to moje ispupcenje tamo gdje je tebi udubljenje.. i cirkulises lagano.. a mozete se brate i udruzit u cirkulisanju.. ko vam brani..AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:23Hahar onaj pravi, ne zna taj ni šta je trolovanje. Prvo kaže "poštuju ga jer moraju", onda kaže "poštuju ga jer je zaslužio svojim karakterom i stavom". Balvan obični, garant jedan od onih penzionera s fb pagea.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bravo majstoree, kako si mi samo pametan i snalažljiv, a tek koliko je inovativan taj tvoj fazon, na nivou sedmogodišnjaka. Uvijek tako kad ostaneš bez argumenata, kad se toliko isprovaljuješ i kad ne znaš gdje više goniš i udaraš, samo udri po tim fazonima iz jaslica. Opsuj još nešto. Svaka čast beže, bog si humora.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 dec 2019, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Torbicmo ih simo!
Ooooo cuj simija jes postao agresivan haahhahhahhhaahhah
Pratis ti moj ku*ac a ne fudbal..AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:30@emir79
Cuj ono prati nesto.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- Lični sukob sa Eldinom Jeleškovićem i odlazak istog
- Katastrofalna fizička sprema
- Katastrofalna igra
- Lični sukobi sa igračima
- Gubitak utjecaja na svlačionicu i igrače
- Ispadanje iz kupa
- Poniženje u prvom derbiju
- Poniženje u drugom derbiju
Sve u posljednjih 6 mjeseci. Neki to zovu spinovi za koje uprava plaća da se šire.
Za negativnosti oko Tucakovića, Jahića, Runde nije fer pisati jer ih amnestira dupla kruna, a i treba realno.
Biće uplata prije Nove, hvala Sabrina i gospodine Jahiću.
- Katastrofalna fizička sprema
- Katastrofalna igra
- Lični sukobi sa igračima
- Gubitak utjecaja na svlačionicu i igrače
- Ispadanje iz kupa
- Poniženje u prvom derbiju
- Poniženje u drugom derbiju
Sve u posljednjih 6 mjeseci. Neki to zovu spinovi za koje uprava plaća da se šire.
Za negativnosti oko Tucakovića, Jahića, Runde nije fer pisati jer ih amnestira dupla kruna, a i treba realno.
Biće uplata prije Nove, hvala Sabrina i gospodine Jahiću.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
I ovo nam je u amanet Husref ostavio. Frakcije među navijačima, podjele, neprijateljska i toksična atmosfera. Alal ti vera, Husrefe! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Kako se prepirete imam utisak da sam na forumu Prepucavanje i da se svadjaju Meljini i nasi

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Evo sad je pun kamion inteligncije.. Ustanimo da ih pozdravimo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa bolji su meljovci, s njima znaš na čemu si. Gori su ovi latentaši i familija.robertkosar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:37Kako se prepirete imam utisak da sam na forumu Prepucavanje i da se svadjaju Meljini i nasi![]()
![]()
Nije ti zabranjeno da im se pridruzis..AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:43Pa bolji su meljovci, s njima znaš na čemu si. Gori su ovi latentaši i familija.robertkosar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:37Kako se prepirete imam utisak da sam na forumu Prepucavanje i da se svadjaju Meljini i nasi![]()
![]()
Nista nije gore od napuhanog biberceta..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahhahhahahahah najjači brat, ne ebe živu silu.
Klitorissimidobar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:30Kad se sagnes primjetices jedno ispupcenje, pridjes lagano, pazljivo i sa ljubavlju stavis to moje ispupcenje tamo gdje je tebi udubljenje.. i cirkulises lagano.. a mozete se brate i udruzit u cirkulisanju.. ko vam brani..AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:23Hahar onaj pravi, ne zna taj ni šta je trolovanje. Prvo kaže "poštuju ga jer moraju", onda kaže "poštuju ga jer je zaslužio svojim karakterom i stavom". Balvan obični, garant jedan od onih penzionera s fb pagea.![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ado76 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:48Klitorissimidobar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:30Kad se sagnes primjetices jedno ispupcenje, pridjes lagano, pazljivo i sa ljubavlju stavis to moje ispupcenje tamo gdje je tebi udubljenje.. i cirkulises lagano.. a mozete se brate i udruzit u cirkulisanju.. ko vam brani..AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:23
Hahar onaj pravi, ne zna taj ni šta je trolovanje. Prvo kaže "poštuju ga jer moraju", onda kaže "poštuju ga jer je zaslužio svojim karakterom i stavom". Balvan obični, garant jedan od onih penzionera s fb pagea.![]()
![]()
![]()
Sto je stavio musko ime kad je klitoris ? Vidis da je prava budala..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.