Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
A ona gubi 3% sad iako su prije pola godine na izborima za Evropski parlament imali 4% vise od SDP-a. To dovoljno govori koji je ona kapacitet kada nema ni 4% prednost iako su za Evropski parlament smatrali neuspjehom sto su imali samo 4% vise od SDP-a. Realno veca ubleha nije vise dogurala od nje, klaun obicni sa ispodprosjecnim IQ-om kojeg neko upravlja i nagovara da prica gluposti.
Isto problem sa danasnjim zenama sto misle da znaju sve i da je jedino sto treba da rade da se slikaju i putuju.
Isto problem sa danasnjim zenama sto misle da znaju sve i da je jedino sto treba da rade da se slikaju i putuju.
Biće ublizu to negdje, Milanović i MDMAlinda, na jedan posjed.
On će pokupiti glasove ostalih uglavnom, i nešto od Škore.
Mada bilo bi zanimljivo da je Škoro postao predsjednik Hrvatske. Kad je bal...
tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 20:54A ona gubi 3% sad iako su prije pola godine na izborima za Evropski parlament imali 4% vise od SDP-a. To dovoljno govori koji je ona kapacitet kada nema ni 4% prednost iako su za Evropski parlament smatrali neuspjehom sto su imali samo 4% vise od SDP-a. Realno veca ubleha nije vise dogurala od nje, klaun obicni sa ispodprosjecnim IQ-om kojeg neko upravlja i nagovara da prica gluposti.
Moooooj Lukica... Stvarno ko da se puca čim.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kad se sjetim Mesić-Kosor, Tadić u Srbiji, LjoSu Tihić, Smucko i neki nebitni Srbi kod nas. Dosta normalnije i progresivnije bilo.
Da mi je neko reko da ću žalit za danima kad je Tihi vodio SDA reko bi mu da je luuuud.
Da mi je neko reko da ću žalit za danima kad je Tihi vodio SDA reko bi mu da je luuuud.
Nullius in verba
Baš neku noć sjedim sam za pivom i o tome razmišljam, isto to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Nije ni Milanović ništa bolji. Bio je premijer i ništa korisno nije uradio. Guraju se samo sebi para da nagrabe a za narodom ih boli ona stvar.
Šamara je Milanović u najvećim gradovima ali ne možeš protiv krkana Iščapljine i sličnih.
Kaže ja sam iz okolice Dubrovnika, koje naselje, Čapljina sine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svjesni su i u SDP da će teško ostvariti pobjedu u drugom krugu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ljevica im je loša kao i kod nas.
Nema ljevice na području Balkana , to je cinjenica...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Samo služi za drk.anja i ničemu više.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- BosniaBoston
- Kontakt:
A najprije nece ni glasatiVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Gifron, Kaunas, StevieG8, VolimBiH96, Wilshere10 i 14 gostiju.