Liberalna desnica
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Zamalo, pali VAR
Znači za KolinduBosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19A najprije nece ni glasatiVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A jbt. Šamara jer je desnica podijeljena na 2 kandidata.
Milanović je dokazani nesposobnjaković. Kolinda ga uzima lagano u drugom krugu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tihić je daleko najbolji političar, u pravom smislu te riječi, kojeg je imala ta zelena bagra, ali eto nažalost njega nestade, a ostala **** nikad življa i zdravija.
A vjerovatno i jedan od najkvalitetnijih bošnjačkih političara u globalu, ili probosanskih da malo to proširimo.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 22 dec 2019, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko su vas nagurali u autobus?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A opcenito je presmijesno kako bh Hrvati imaju jak utjecaj na ove izbore, pa veze nema sa životom da neko ko ne živi u toj državi odredjuje kakva ce vlast biti. Isto smatram i za našu dijasporu. Šta meni neko van BiH ima glasati na izborima i meni odredjivati ko ce mi biti predsjenik, ko ce biti u skupstini itd. Na kraju njihov zivot odredjuje vlast Njemacke, Austrije itd., a meni donekle zivot i uredjenost u drzavi odredjuju ovi nasi idioti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Škoro je poklopio Osijek, ali teško da će Kolinda pokupiti te sve glasove recimo.
Doduše s obzirom da se iz Osijeka sve iole pismeno odselilo u Irsku, možda i uzme MDMAlinda.
Biće to u procenat opet.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 22 dec 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Škori je nedostajalo 40.000 glasova, odnosno da je 20.000 ljudi umjesto za Kolindu, glasalo za Škoru, ovaj drugi bi išao u drugi krug. Tačno onoliko koliko su joj dali naši Hrvati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nijedan desničar nikad neće glasat za Milanovića.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:37Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Škoro je poklopio Osijek, ali teško da će Kolinda pokupiti te sve glasove recimo.
Doduše s obzirom da se iz Osijeka sve iole pismeno odselilo u Irsku, možda i uzme MDMAlinda.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvati ce glasati za Kolindu da imaju platu 15 hiljada maraka. A ona je sposobna i obezbjediti ce to.
Krvi ti issove pajdo?
Škoro nije pokupio glasove isključivo i samo desničara. Mislim uglavnom u Slavoniji. Dosta je ljudi glasalo za njega samo jer je Slavonac. A ne desno lijevo, barem Slavonija nije ekstremno i hc desno.Lillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:41Nijedan desničar nikad neće glasat za Milanovića.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:37Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: L-Train, Wilshere10 i 11 gostiju.