Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Imas Pochetina slobodnog ali glumimo romanticare sa Oleom i cidis da ovaj klub nema ni gkavu ni rep i ne znas sta da mislis.
Zeljeznicar! 1921 !
al... je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:30Ljudi, ne znam kako vi, ali ja imam onako prilično veliki problem da provalim kuda plovi ovaj brod.
Prije par kola, poslože Tottenham i City na kamaru... nešto ranije, zeznu Liverpoolov perfektan rekord, minuta falila da se skine "skalp". 2x odvale Chelsea. Leicester. Grizu, lete, ima neki plan na terenu. Taman misliš, napokon "nadošli".
Onda dođe utakmica protiv ovih fenjeraša koje moraš dobiti, a oni kolektivno puknu po šavovima. Da stvar bude gora, ovo je drugi-treći put ove sezone da protivnički treneri na isti način odrade Olea i, posljedično, nas. Što brine. Nije frka da te neko nasadi, problem je kada ti likovi istu foru prodaju iz utakmice u utakmicu.
Ole mora početi nalaziti neka rješenja. Njemu ako padne inicijalni plan u vodu, pogubi se ko abdest. Istini za volju, nemamo mi ni neku klupu da ti sad imaš tamo neke game changere, ali da ti n-ti put prodaju isto, a ti kontriraš radeći isto, vala... Ima ona fina izjava Alberta Einsteina o perfektnoj definiciji ludosti "kada očekuješ različit rezultat radeći stalno isto", u koju se norvežanin previše uklapa.
Volio bih da mogu reći da je sada, na godinu Oleovog mandata, ova ekipa bolja nego kada je istu preuzeo. Izbaci onaj prvi talas kada se nanizalo pobjeda, ono što je ostalo je bilo dosta slabo. Ako ništa, mlađi smo sastav nego što smo bili. Ali bilo bi dobro i da neki od predvodnika ovog mladog talasa počnu pokazivati neku konstantu - ima ih tu koji su prvotimci već 2-3 sezone, reprezentativci, solidnog iskustva. Nema razloga da baš svaki put ovoliko osciliraju.
Da li će ovi talenti ikada sazrijeti u prave igrače, da li to OGS može "iščupati" iz njih, hoće li on ikada "odrasti" kao trener... Ništa od ovog nije sekunde jasnije nego što je bio slučaj na dan kada su mu dali stalni posao. Iskreno, sa svakom ovakvom utakmicom sam sve manje uvjeren u pozitivan ishod.
Samo 2 pobjede protiv ekipa ispod Uniteda na tabeli.We've played everyone except Burnley.
As the current table stands with United in 8th place.
15 points from the teams above us. 4 wins, 3 draws, 0 losses.Home record is 3-1-0 away record is 1-2-0.
10 points from the teams below us. 2 wins, 4 draws, 5 losses. Home record is 1-3-1 away record is 1-1-4.
Jedna fina analiza Olea kao persone te refleksije na način kako razmišlja kao trener. Sam sajt nije neka pljačka ali svejedno vrijedi pročitati: http://thepeoplesperson.com/2019/12/23/ ... er-210804/
Erling Braut Haaland needs Ole Gunnar Solskjaer’s job to be assured before signing 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pogba mora početi večeras. Mislim da nema više problema sa povredom, jedino što se tek vratio poslije povrede pa se štedi. Ako ga ne bude, biće vjerovatno: Fred - Matić - Pereira (bolje i ovo nego Lingard).
S obzirom da su kiksali Tott i Che zna se sta nam slijedi. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Izgleda da nije putovao sa ekipom.

A, svakako se zna šta slijedi, nema šanse da se iskoriste kiksevi drugih.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Treba Pogbu čuvati za onaj bajramski kup, nek' on još malo dođe sebi pa će zaigrati za mjesec. 

E **** im on mater i treba im kad se igra s njim i on i debelo krme. Na tribine do 2022 pa da vidim gdje ces igrati onda.
Zeljeznicar! 1921 !
- DragonReborn
- Kontakt:
Odlaskom Janga, Megvajer je kapiten, reče Ole sad na kzn.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
kakav Maguire i kapitenska ccc
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jbt, to je baš cirkus, kakav Maguire i traka, čime on to tako zasluži brzo, ne kontam.
Nit' je neka uber igračina, nit' koji qrac.
Ono, kontam da nema nekog pretjeranog izbora trenutno u ekipi, ali sigurno ima barem nekoliko boljih kandidata, iz više razloga, a mislim da je suvišno i komentarisati.

Ono, kontam da nema nekog pretjeranog izbora trenutno u ekipi, ali sigurno ima barem nekoliko boljih kandidata, iz više razloga, a mislim da je suvišno i komentarisati.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Rashford je već morao dobiti traku, jedini je koji je svjestan nošenja iste u svetom dresu. Al' hajd', može na ljeto. 

Realno i nema boljeg kandidata iako traka ne cini nekog liderom i obratno ali gledajuci trenutni roster odnosno ove igrace sto su najcesce u pocetnoj postavi onda je Harry jedan logican izbor
Jedini koji mu je bio konkurent je vjerovatno DDG ali s obzirom da je bio kapiten neke utakmice i pod LVG i Joseom i pod Oleom i u sva 3 slucaja je izgubio traku i nije se uspio nametnuti mislim da to dovoljno govori o njegovim liderskim sposobnostima
Rano je za Rasha mislim jos nije sigurno moze li zadrzati na duze vrijeme ovaj nivo fudbala koji prezentira zadnja 3 mjeseca uvijek postoji mogucnost da se vrati na nivo Walcotta
Jedini koji mu je bio konkurent je vjerovatno DDG ali s obzirom da je bio kapiten neke utakmice i pod LVG i Joseom i pod Oleom i u sva 3 slucaja je izgubio traku i nije se uspio nametnuti mislim da to dovoljno govori o njegovim liderskim sposobnostima
Rano je za Rasha mislim jos nije sigurno moze li zadrzati na duze vrijeme ovaj nivo fudbala koji prezentira zadnja 3 mjeseca uvijek postoji mogucnost da se vrati na nivo Walcotta
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Rash ce mozda u buducnosti biti kapiten, sada nema potrebe mu jos i taj teret staviti na ramena.
Maguire je i meni logican izbor. Definitivno moze biti vodja. Meni je pokazao dovoljno da kazem kako ce biti veliko pojacanje. Odbrana djeluje bolje nego prije njega. Nije idealno jos ali za to treba drugi stoper njegovih kvaliteta, konstantan lijevi bek + veza koja moze drzati centralni dio terena i tako pomagati defanzivcima.
Maguire je i meni logican izbor. Definitivno moze biti vodja. Meni je pokazao dovoljno da kazem kako ce biti veliko pojacanje. Odbrana djeluje bolje nego prije njega. Nije idealno jos ali za to treba drugi stoper njegovih kvaliteta, konstantan lijevi bek + veza koja moze drzati centralni dio terena i tako pomagati defanzivcima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije bitno jesi li rodjen u gradu il si izasao iz akademije il si dobar/najbolji da bi dobio traku to ce skontat oni koji su igrali fudbal i sta znaci lider i imati nekog takvog u ekipi a ako Meguire poslije par mj dibiue traku znaci da je sve igo sto sam nabrojao.
Zeljeznicar! 1921 !
Bruno ima sve što nam je potrebno. Fakat je opasan igrač. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.