Ak'ne lisvo tramvaj i meglu...natrag u stalu, ne? Sv'ki svoj.
Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Utisci ove polusezone:
Sve u svemu mislim da me je Travnik najvise odusevio uspjehom u odnosu na sredstvima.
Razlog sto to nije Gorazde najprijatnije iznenadjenje je u tome sto sam i na pocetku sezone mislio da je Gorazde skupilo dosta talentovanih igraca za svoju poziciju i svoja sredstva(Zeric, Tatar, Adzem, zadrzali Huseinspahica, bolje su se konsolidovali), Travnik je vise rizikovao i morao ici na sve ili nista iz pocetka, i uspio, plus medjusobni duel je pokazao razliku.
Rudar lose otvorio sezonu ali fino u nastavku odigrao.
Zvijezda podbacila neocekivano, i to tek poslije one golgate prvih desetak kola gdje sam mislio da ce tesko izvuci i 9 bodova. Mislio sam da ce poslije nase utakmice pokazati da nisu zasluzili taj poraz. Isti simptomi k'o i reprezentacija: igras svim silama protiv najboljih, a protiv slabijih izgubis. Sad im je bitno prve 4 utakmice pobjediti.
Radnik skrenuo kad je Beca otisao. Igraju lijep fudbal k'o i Bosna Visoko prethodnih godina. Imaju talenta i potencijala, Jusupovic im je jedan stepen naprijed.
Slaven me zacudio sto su vec kod kuce prosuli najmanje 4 bitna boda, opstanak im je kod kuce.
Orasje najvece razocarenje ove godine. Usli su sa previse pompe u sezonu, uslijedio brutalan pad zbog toga. Da nisu nista rekli, nebi bio pad sa "ocekivanog top 3" do dna.
Jos mozda Igman i Capljina malo pozitivna iznenadjena, ostali su u "logicnom stanju" i polozaju.
Vidim GOSK i mi smo haman zamijenili raspored. GOSK i Capljina ce imati tesko proljece.
Mislim da ce dalja borba za top 3 se odluciti medju TOSK-a i Gorazda rano, a do naseg i TOSK-ovog okrsaja ce se vjerovatno vec odluciti. Rudar u prvom kvartalu sebi odlucuje o opstanku i polozaju u vrhu.
Za ostale ne znam sta da mislim.
Sve u svemu mislim da me je Travnik najvise odusevio uspjehom u odnosu na sredstvima.
Razlog sto to nije Gorazde najprijatnije iznenadjenje je u tome sto sam i na pocetku sezone mislio da je Gorazde skupilo dosta talentovanih igraca za svoju poziciju i svoja sredstva(Zeric, Tatar, Adzem, zadrzali Huseinspahica, bolje su se konsolidovali), Travnik je vise rizikovao i morao ici na sve ili nista iz pocetka, i uspio, plus medjusobni duel je pokazao razliku.
Rudar lose otvorio sezonu ali fino u nastavku odigrao.
Zvijezda podbacila neocekivano, i to tek poslije one golgate prvih desetak kola gdje sam mislio da ce tesko izvuci i 9 bodova. Mislio sam da ce poslije nase utakmice pokazati da nisu zasluzili taj poraz. Isti simptomi k'o i reprezentacija: igras svim silama protiv najboljih, a protiv slabijih izgubis. Sad im je bitno prve 4 utakmice pobjediti.
Radnik skrenuo kad je Beca otisao. Igraju lijep fudbal k'o i Bosna Visoko prethodnih godina. Imaju talenta i potencijala, Jusupovic im je jedan stepen naprijed.
Slaven me zacudio sto su vec kod kuce prosuli najmanje 4 bitna boda, opstanak im je kod kuce.
Orasje najvece razocarenje ove godine. Usli su sa previse pompe u sezonu, uslijedio brutalan pad zbog toga. Da nisu nista rekli, nebi bio pad sa "ocekivanog top 3" do dna.
Jos mozda Igman i Capljina malo pozitivna iznenadjena, ostali su u "logicnom stanju" i polozaju.
Vidim GOSK i mi smo haman zamijenili raspored. GOSK i Capljina ce imati tesko proljece.
Mislim da ce dalja borba za top 3 se odluciti medju TOSK-a i Gorazda rano, a do naseg i TOSK-ovog okrsaja ce se vjerovatno vec odluciti. Rudar u prvom kvartalu sebi odlucuje o opstanku i polozaju u vrhu.
Za ostale ne znam sta da mislim.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Grad Sarajevo 15.000 KM za Olimpik u 2020. izdvaja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Naravno. Ali kada se ljudske nule i forumski anonimusi i trolovi poput tebe i ovog gore trola budu pitali možda bude puno i to.

Debil koji je prethodnog dana napisao preko 60 postova prepisuje moje postove.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Taman Manciniju za dnevnice.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- samoOlimpick
- Kontakt:
Boli manjčinjija taKi, i on se na budžet uvalio, samo ne bum sendviči sa pilkom koštali 15 tisuća godišnje
Potrebna su pojačanja u svakoj liniji, hajde Vojvodiću.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:

Daleko je to od zbunjujuceg, ako iole pratis ovu ligu.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Pustit cu brnju Mancinija na tebe.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑23 dec 2019, 07:513 slaven krece po 3 boda na otoku bez imalo straha zbunjujuce ali istinito 0:2
MES QUE UN CLUB!
Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 11:08Pustit cu brnju Mancinija na tebe.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑23 dec 2019, 07:513 slaven krece po 3 boda na otoku bez imalo straha zbunjujuce ali istinito 0:2

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
SMR187 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 11:40Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 11:08Pustit cu brnju Mancinija na tebe.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑23 dec 2019, 07:513 slaven krece po 3 boda na otoku bez imalo straha zbunjujuce ali istinito 0:2
![]()
![]()
![]()

Miran kamatar među menadžerima.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 11:08Pustit cu brnju Mancinija na tebe.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑23 dec 2019, 07:513 slaven krece po 3 boda na otoku bez imalo straha zbunjujuce ali istinito 0:2
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- samoOlimpick
- Kontakt:
Samo da Darko mogne raditi u miru bez mješanja ovog lažnog našeg navijača koji se potpisuje kao takav a navijač je TOŠKA poznat kao plavi sever. Otjerao je Selimovića nadam se da neće i Darka.
#pray4Darko
#pray4Darko
-
- Kontakt:

JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:13svake godine olimpika za ulazak zezne slaven al to svaki put u zivinicama se desi al gdje sad bas na otoci
![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A koji je rezultat bio sezonu prije u Živinicama?holyman je napisao/la: ↑24 dec 2019, 20:39Kako mislis svake godine kada im slaven proda svaku mogucu tekmu, osim one iz prosle sezone kada su kupili od olimpika pa ih dobili 2 0JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:13svake godine olimpika za ulazak zezne slaven al to svaki put u zivinicama se desi al gdje sad bas na otoci
![]()
Krivicne prijave predane od strane tuzilastva protiv 15 osoba, zna li se kojih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.