Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma nista nije izgubljeno... ova tekma treba da bude opomena, da pokaze gdje to treba popraviti igru. Vlado pod hitno treba poraditi na centrima, tu skripi... Ne bi bilo nikako ugodno da Siroki i Igokea dobiju u Skenderijideniso je napisao/la:Možda se i nismo mogli nadati pobjedi bez Ikonića i Zimića ali bez obzira ovako lagan poraz ipak nisam očekivao.Bosna odigrala jako lošu utakmicu.Ikonić puno znači ovoj ekipi,njegova povreda je veliki hendikep. Sledeća utakmica protiv Leotara će pokazati u kom pravcu sve ovo ide....Ipak se nadati da ovako loše ne mogu odigrati.
zar opomena nije bila utakmica sa borcem?elvir.vogosca je napisao/la:Ma nista nije izgubljeno... ova tekma treba da bude opomena, da pokaze gdje to treba popraviti igru. Vlado pod hitno treba poraditi na centrima, tu skripi... Ne bi bilo nikako ugodno da Siroki i Igokea dobiju u Skenderijideniso je napisao/la:Možda se i nismo mogli nadati pobjedi bez Ikonića i Zimića ali bez obzira ovako lagan poraz ipak nisam očekivao.Bosna odigrala jako lošu utakmicu.Ikonić puno znači ovoj ekipi,njegova povreda je veliki hendikep. Sledeća utakmica protiv Leotara će pokazati u kom pravcu sve ovo ide....Ipak se nadati da ovako loše ne mogu odigrati.
neno#4 je napisao/la:ovi iz sirokog jedva docekaju da bosna izgubi pa da dodju pisati o nama,svaka cast igokei pogledao sam malo ljudi bili bolji,ali vecina zaboravlja jednu cinjenicu da ce goran biti fit protiv sirokog i igosa,a u skenderiji sto se tice nlb-a samo pera bozic ga moze cuvati a svi ostali ce dobiti 20+,pa tejlora,puljka,siriscevica ce odnijet ubit ce ih, a vidjet cete sta ce da se desi sirokom,idu igosima,borcu,slobodi,pa minimalno tu ce dva poraza da upisu, a nasi veceras kako vidim pravo lose,ali mi uz sve ove pobjede kuci i slobodu i zrinjskog na strani smo sigurno prvi,cak mislim da smijemo u mejdanu ili mostaru zijanit jer ce se i siroki i igosi negdje okliznut u to sam uvjeren,a igokea je ovo veceras morala dobiti po cijenu zivota jer bi otpali sigurno,a ni siroki se nije proslavio u trebinju kako vidim jedva cak su na poluvremenu i gubili..
ikonic nece sigurno, nece rizikovati, za zimica neznamdeniso je napisao/la:Da li neko ima info u kakvom su stanju Ikonić i Zimić?Da li će igrati protiv Leotara?
Elvir je ustvari 3-ca 'zarobljena' u tijelu 5-ice ....Melo15 je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto ce Ovcina NON STOP na 6,25 ,kao da igra sutera a ne centra ....
ti si jedini covjek koji zivi u sarajevu i navija za igokeu..ars01 je napisao/la:Postao/la KK_Bosna dana 01 apr 2009, 17:07
mirzza je napisao/la:@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,
samo sto ima grupa ljudi koja ce ga provocirati i kad napise da je oblacno vrijeme, a tu grupu sam naveo,
budi mi toplo pozdravljen
p.s nekad se moze i iskulirati a ne na svaku odgovarati (to je preneseno znacenje ovog posta)
pa kad ars mene moze u svakom postu spominjati i jedva ceka da "moj ljubimac" (ma o kojem se radi, ali recimo vukoicic) kiksa, zasto bih ja trebao sutiti kada se on povuce u misju rupu kad ga ljudi provale i dokazu mu da nije u pravu, sto se desava isuvise cesto?
Za razliku od Chuck Norrisa, njegova majka je nevina
KK_Bosna
Jel' ti još ljubimac![]()
Definitivno su SVE DOKAZALI....