KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 18 apr 2009, 23:59

:lol: :lol: :mrgreen: :oops:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 apr 2009, 00:11

Nikako mi nije jasno zasto ce Ovcina NON STOP na 6,25 ,kao da igra sutera a ne centra ,, nema Zimica Ovcina van REKETA ,,to je isto kao da igramo bez centara .. Svi su mi nekako bili TANKI cast SEHI ..Momak se bori kao lav .
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Mensur
Kontakt:

Post Postao/la Mensur » 19 apr 2009, 00:19

Da se nekako moze igrati kao u rukometu pa da Ovčina igra samo u odbrani, mada ni tu ne blista vise.
Čovjek fakat ide na živce, ne znam koji mu je klinac. Igra više na trici nego Djordjević...
Ostali haman svi očajni.
Šehović se pokazuje kao naš skoro pa najbolji igrač u zadnje vrijeme, izrasta u solidnog igrača.
Vidi se da fali Ikonić, šut za 3 je očajan.

Počinjem da mislim da je Zimić možda i bolji od Ovčine trenutno.
Sve u svemu, biće zanimljivo do kraja. Šteta što ne smanjiše malo razliku ali šta je tu je.
Samo se nadam da VV neće dati otkaz poslije ove tekme...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2009, 00:22

ovi iz sirokog jedva docekaju da bosna izgubi pa da dodju pisati o nama,svaka cast igokei pogledao sam malo ljudi bili bolji,ali vecina zaboravlja jednu cinjenicu da ce goran biti fit protiv sirokog i igosa,a u skenderiji sto se tice nlb-a samo pera bozic ga moze cuvati a svi ostali ce dobiti 20+,pa tejlora,puljka,siriscevica ce odnijet ubit ce ih, a vidjet cete sta ce da se desi sirokom,idu igosima,borcu,slobodi,pa minimalno tu ce dva poraza da upisu, a nasi veceras kako vidim pravo lose,ali mi uz sve ove pobjede kuci i slobodu i zrinjskog na strani smo sigurno prvi,cak mislim da smijemo u mejdanu ili mostaru zijanit jer ce se i siroki i igosi negdje okliznut u to sam uvjeren,a igokea je ovo veceras morala dobiti po cijenu zivota jer bi otpali sigurno,a ni siroki se nije proslavio u trebinju kako vidim jedva cak su na poluvremenu i gubili..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 19 apr 2009, 00:23

Možda se i nismo mogli nadati pobjedi bez Ikonića i Zimića ali bez obzira ovako lagan poraz ipak nisam očekivao.Bosna odigrala jako lošu utakmicu.Ikonić puno znači ovoj ekipi,njegova povreda je veliki hendikep. Sledeća utakmica protiv Leotara će pokazati u kom pravcu sve ovo ide....Ipak se nadati da ovako loše ne mogu odigrati.

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 19 apr 2009, 00:34

deniso je napisao/la:Možda se i nismo mogli nadati pobjedi bez Ikonića i Zimića ali bez obzira ovako lagan poraz ipak nisam očekivao.Bosna odigrala jako lošu utakmicu.Ikonić puno znači ovoj ekipi,njegova povreda je veliki hendikep. Sledeća utakmica protiv Leotara će pokazati u kom pravcu sve ovo ide....Ipak se nadati da ovako loše ne mogu odigrati.
Ma nista nije izgubljeno... ova tekma treba da bude opomena, da pokaze gdje to treba popraviti igru. Vlado pod hitno treba poraditi na centrima, tu skripi... Ne bi bilo nikako ugodno da Siroki i Igokea dobiju u Skenderiji

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 19 apr 2009, 00:40

elvir.vogosca je napisao/la:
deniso je napisao/la:Možda se i nismo mogli nadati pobjedi bez Ikonića i Zimića ali bez obzira ovako lagan poraz ipak nisam očekivao.Bosna odigrala jako lošu utakmicu.Ikonić puno znači ovoj ekipi,njegova povreda je veliki hendikep. Sledeća utakmica protiv Leotara će pokazati u kom pravcu sve ovo ide....Ipak se nadati da ovako loše ne mogu odigrati.
Ma nista nije izgubljeno... ova tekma treba da bude opomena, da pokaze gdje to treba popraviti igru. Vlado pod hitno treba poraditi na centrima, tu skripi... Ne bi bilo nikako ugodno da Siroki i Igokea dobiju u Skenderiji
zar opomena nije bila utakmica sa borcem?

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 19 apr 2009, 00:49

neno#4 je napisao/la:ovi iz sirokog jedva docekaju da bosna izgubi pa da dodju pisati o nama,svaka cast igokei pogledao sam malo ljudi bili bolji,ali vecina zaboravlja jednu cinjenicu da ce goran biti fit protiv sirokog i igosa,a u skenderiji sto se tice nlb-a samo pera bozic ga moze cuvati a svi ostali ce dobiti 20+,pa tejlora,puljka,siriscevica ce odnijet ubit ce ih, a vidjet cete sta ce da se desi sirokom,idu igosima,borcu,slobodi,pa minimalno tu ce dva poraza da upisu, a nasi veceras kako vidim pravo lose,ali mi uz sve ove pobjede kuci i slobodu i zrinjskog na strani smo sigurno prvi,cak mislim da smijemo u mejdanu ili mostaru zijanit jer ce se i siroki i igosi negdje okliznut u to sam uvjeren,a igokea je ovo veceras morala dobiti po cijenu zivota jer bi otpali sigurno,a ni siroki se nije proslavio u trebinju kako vidim jedva cak su na poluvremenu i gubili..

Leotar je protiv Bosne,Igokea i sada Širokog bio 30 minuta poravnat.Njihova igra pada u zadnjoj četvrtini zbog svježine jer nemaju dugu klupu i mislim da ćemo se sa ovakvom formom ekipe namučiti da dođemo do pobjede.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 apr 2009, 08:32

Još jedna katastrofalna utakmica Bosne. Jednostavno nisu mogli da uvežu dva napada i da u njima pogode. Skok igre nije ni bilo, šuteri su totalno zakazali. Čini mi se da su se Studenti opustili i ako ovako nastave teško će igrati i u NLB ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 19 apr 2009, 09:41

Ma ja se Igokee nimalo ne bojim, razvalice ih Bosna u Sarajevu sigurno, a njihov krajnji domet je ispadanje u polufinalu. Siroki je po meni mnogo bolji i opasniji konkurent. To je ekipa koja je dosta jaka psihološki i kad treba mogu svakoga dobiti na bilo kojem terenu.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 19 apr 2009, 10:12

stvarno svašta iznenađen sam totalno jer nisam ni malo sumnjao u bosninu pobijedu ček sam i na kladionici igrao na njih al ovakav poraz nisam mogao očekivati, sve se brate komplicira ovo ce biti najneizvjesnija sezona ikada ;)
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 19 apr 2009, 12:32

cestitke igokei a za nadati se da ce u drugom dijelu lige 8 tribine skenderije biti punije..momcima fakat treba podrska...
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2009, 15:14

pa dole smo gubili i kada smo bili jaci,na kraju krajeva i prosle sezone smo dole izgubili kada smo imali lensa koji je sam mogao igrati, a ovaj poraz ja mislim da nece puno uticati jer ce siroki i igokea izmedju sebe podijeliti po jedan trijumf..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 19 apr 2009, 19:30

Da li neko ima info u kakvom su stanju Ikonić i Zimić?Da li će igrati protiv Leotara?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 apr 2009, 20:34

deniso je napisao/la:Da li neko ima info u kakvom su stanju Ikonić i Zimić?Da li će igrati protiv Leotara?
ikonic nece sigurno, nece rizikovati, za zimica neznam
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 19 apr 2009, 21:03

Melo15 je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto ce Ovcina NON STOP na 6,25 ,kao da igra sutera a ne centra ....
Elvir je ustvari 3-ca 'zarobljena' u tijelu 5-ice .... :arrow:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 apr 2009, 22:12

Cini mi se da ce borba biti do kraja izjednacena i neizvjesna ,,mada nas prate povrede do finala ce biti komplikovano .
Neznam kako smo se borili sa Cibonom ,Partizanom ili Hemofarmom i gubili manjom razlikom nego OBA puta u BL.
Da sam na mjestu W mnogima bi se zahvalio na kraju prvenstva .
I onda birao sebi igrace ,a ovako je W dosao na gotov vruc krompir ,, da ga vadi iz VATRE..

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 19 apr 2009, 22:27

Postao/la KK_Bosna dana 01 apr 2009, 17:07

mirzza je napisao/la:@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,

samo sto ima grupa ljudi koja ce ga provocirati i kad napise da je oblacno vrijeme, a tu grupu sam naveo,

budi mi toplo pozdravljen

p.s nekad se moze i iskulirati a ne na svaku odgovarati (to je preneseno znacenje ovog posta)

pa kad ars mene moze u svakom postu spominjati i jedva ceka da "moj ljubimac" (ma o kojem se radi, ali recimo vukoicic) kiksa, zasto bih ja trebao sutiti kada se on povuce u misju rupu kad ga ljudi provale i dokazu mu da nije u pravu, sto se desava isuvise cesto?
Za razliku od Chuck Norrisa, njegova majka je nevina

KK_Bosna

Jel' ti još ljubimac :roll:

Definitivno su SVE DOKAZALI....

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 19 apr 2009, 23:36

Menio jeste!!!A Bosna bez Ikonica i bez Zimica,ali onakvog Zimica kao protiv Zrinjskog je ekipa koja ne moze odgovoriti onakvoj Igokei koja je odigrala dosta dobro.Jos jednom se vidjelo da nam je Ikonic pola tima.A ne vidim razlog da se sad poslije svake utakmice spominju ljubimci ovog ili onog lika sa foruma ipak svi navijamo za jedan klub.I trerba ih podrzati kako god.Ipak ni vv nema neki kvalitet na klupi da moze zamjeniti glavne igrace kad se povrijede ili kad ih ne ide.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 apr 2009, 00:06

ars01 je napisao/la:Postao/la KK_Bosna dana 01 apr 2009, 17:07

mirzza je napisao/la:@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,

samo sto ima grupa ljudi koja ce ga provocirati i kad napise da je oblacno vrijeme, a tu grupu sam naveo,

budi mi toplo pozdravljen

p.s nekad se moze i iskulirati a ne na svaku odgovarati (to je preneseno znacenje ovog posta)

pa kad ars mene moze u svakom postu spominjati i jedva ceka da "moj ljubimac" (ma o kojem se radi, ali recimo vukoicic) kiksa, zasto bih ja trebao sutiti kada se on povuce u misju rupu kad ga ljudi provale i dokazu mu da nije u pravu, sto se desava isuvise cesto?
Za razliku od Chuck Norrisa, njegova majka je nevina

KK_Bosna

Jel' ti još ljubimac :roll:

Definitivno su SVE DOKAZALI....
ti si jedini covjek koji zivi u sarajevu i navija za igokeu..

vidim da ti je drago sto smo ga popusili u aleksandrovcu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 8 gostiju.