Mislim da bi upravo tu destku mogao krpiti. Možda nije 100% tehničar al je trkač i mogao bi to nadoknaditi. Nije loš prijedlog al on je vjerovatno već negdje angažovan.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City

“ZA IGRAČE JE ZAVRŠEN ODMOR, NA PROZIVKU MORAJU DOĆI SPREMNI”
Ja mislim da mi njega ljetos nismo kupili samo zbog ovih limita sa strancima.Izvandredno koristan igrač .Nema izgubljene lopte, svi pasovi tačni.Igrao rekao bih "osmicu",to jest, nije krilo uz aut liniju nego ono uz liniju šesnesterca a može i unutra.Izuzetno jak igrač na nogama .Ne možeš ga srušiti osim grubim faulom.Nesebičan u dodavanju,voli biti asistent nego strelac.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 dec 2019, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Miloš Spasić igrač je Radnički iz Pirot.Video je iz 2016 Na transferu je lijevo krilo ali je dešnjak na nozi.Ljetos u Srebreniku ko je gledao igrao je desnom stranom našeg napada.
Ovo je Miloš Spasć na presici 30.08.2019.
ROĐEN JE Jul 29, 1997)Pirot - Yugoslavia
UGOVOR MU ISTIČE 30.06.2020
Agent:"Dribbling Agency"
Ovo je Miloš Spasć na presici 30.08.2019.
ROĐEN JE Jul 29, 1997)Pirot - Yugoslavia
UGOVOR MU ISTIČE 30.06.2020
Agent:"Dribbling Agency"
Mirza varešanović kako javljaju mediji najvjerovatnije prvi pomoćnik Bajevića u repki. Čestitam, i možda smo se olako razišli sa ovim stručnjakom.
VAREŠANOVIĆ JE DOVEO NAŠEG NAJBOLJEG IGRAČA SESARA.
NAŠ RASTANAK SA VAREŠANOVIĆEM JE VELIKA MRLJA NAŠEG KLUBA.
NE MOŽE JEDAN MALI KLUB ,POČETNIK U PL BIH DA SE TAKO PONAŠA PREMA LJUDIMA POPUT VAREŠANOVIĆA.
NE ZABORAVIMO: -STARČEVIĆ -20 KOLA 20 BODOVA.33 %
....................:-VAREŠANOVIĆ- 13 KOLA 16 BODOVA.40 %
PRIČA SE DA ĆE PRODATI ŽELJI UBIPARIPA AKO KRPIĆ ODE?????
OVAJ MURATOVIĆ IZGLEDA RADI ZA VIŠE KLUBOVA.
AKO JE TAČNO TO JE PODSIJECANJE GRANE NA KOJOJ SJEDIMO.
TUZLA U SEZONI 2019/20 DALA 25 GOLOVA
UBIPARIP SAM DAO 12 GOLOVA.DAKLE POLA.
PROŠLE SEZONE UBIPARIP DAO 12 GOLOVA A NIJE IGRAO OD POČETKA.
Ako imamo ikakvih ozbiljnijih planova Voju treba zadržati, jedino ako to nije njegova izričita želja ušta nisam siguran. Teško je naći vrsnog strijelca koji je ujedno i dobar čovjek kakav je Vojo. Međutim, treba vjerovati našem predsjedniku zna on šta radi. Čitam intervju na sportsport. ba ona ljiga od igrača Šećerovič se hvali kako je imao uspješnu godinu u Grčkoj, upravo je on najbolji primjer lošeg šovjeka koji je stalno dobijao kartone ili glumio povredu kako bi ga se klub riješio a u međuvremenu uvezao odlazak. Takvih igrača ima puno i kod nas ih je bilo kao i onih koji dođu na liječenje i kad se oporave odlaze u druge klubove.tuzlac je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:22PRIČA SE DA ĆE PRODATI ŽELJI UBIPARIPA AKO KRPIĆ ODE?????
Interesantno ,ovo za Ubiparipa sam čuo iz različitih izvora koji se međusobvno ne poznaju.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:45Ako imamo ikakvih ozbiljnijih planova Voju treba zadržati, jedino ako to nije njegova izričita želja ušta nisam siguran. Teško je naći vrsnog strijelca koji je ujedno i dobar čovjek kakav je Vojo. Međutim, treba vjerovati našem predsjedniku zna on šta radi. Čitam intervju na sportsport. ba ona ljiga od igrača Šećerovič se hvali kako je imao uspješnu godinu u Grčkoj, upravo je on najbolji primjer lošeg šovjeka koji je stalno dobijao kartone ili glumio povredu kako bi ga se klub riješio a u međuvremenu uvezao odlazak. Takvih igrača ima puno i kod nas ih je bilo kao i onih koji dođu na liječenje i kad se oporave odlaze u druge klubove.tuzlac je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:22PRIČA SE DA ĆE PRODATI ŽELJI UBIPARIPA AKO KRPIĆ ODE?????
Pa vidiš koliko Baljić forsira Ramića a čovjek je van forme.Očito on treba da zamijeni Ubipapa.
MURATOVIĆ RADI ZA ŽELJU.Varešanovića otjera,a nakon Milenka dovede Baljića.Pa onda Beganovića? Sada uvjerava Husića da je" bolje prodati sad Ubiparipa nego da ode na ljeto bez odštete."Možemo i mi transferirati Ubiparipa vani ,isto kao što možemo produžit ugovor do ljeta 2021 ali s klauzulom :da ako se pojavi mušterija Ubiparipu da ga prodamo prije.Na ljeto će Husić raskinuti i sa Muratovićem i Baljićem kad vidi konačni epilog ove sezone.Samo se Musemić pokazao kao karakteran čovjek,autoritet i znalac svog posla.Njemu ne treba sportski direktor.
Nedavno Ubiparip nije igrao jednu utakmicu jer mu nije isplaćema plata.Husić je tad bio u Americi.Uvjeren sam da iza ove "mušavere" stoji Muratović.
Nakon ovih mojih saznanja potpuno okrećem leđa Muratoviću i Baljiću.Neman povjerenje u njih.Muratoviću više ne vjerujem a Baljića ne smatram ozbijnim trenerom.
Ja odavno nikog personalno niti podrzavam niti pretjerano kritikujem. Iz svog čejifa pratim i navijam dok mi godi. Ali cisto sumlam da Samir ili bilo ko drugi moze veslat Azmira, male su oni bebe za njega. Sve on to drzi pod kontrolom vjeruj mi. Al uostalom brzo ce se saznati gdje smo sto se tice transfera. I uvijek moramo imati na umu da ovo sve finansira jedna osoba koja nije duzna nikom polagati racune.
-
- Kontakt:
Naveo si par stvari sa kojim se ne slazem i koje nisu tacne. Kao prvo, niko nije otjerao Varesanovica, covjek je na svoj zahtjev i svoju inicijativu napustio klub, drugo to dugovanje koje navodis nije tacno , razlog ne igranja nema veze sa tim..Dosta nekih stvari koje ti navodis su cista nagadjanja ! Imas malo pogresnu procjenu ili loseg informatora o stanju i nacinu funkcionisanja...U klubu nijednu odluku ( imalo vaznu) niko ne donosi osim Azmira, neznam zasto potenciras toliko loseg o Muratovicu.tuzlac je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:29Interesantno ,ovo za Ubiparipa sam čuo iz različitih izvora koji se međusobvno ne poznaju.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:45Ako imamo ikakvih ozbiljnijih planova Voju treba zadržati, jedino ako to nije njegova izričita želja ušta nisam siguran. Teško je naći vrsnog strijelca koji je ujedno i dobar čovjek kakav je Vojo. Međutim, treba vjerovati našem predsjedniku zna on šta radi. Čitam intervju na sportsport. ba ona ljiga od igrača Šećerovič se hvali kako je imao uspješnu godinu u Grčkoj, upravo je on najbolji primjer lošeg šovjeka koji je stalno dobijao kartone ili glumio povredu kako bi ga se klub riješio a u međuvremenu uvezao odlazak. Takvih igrača ima puno i kod nas ih je bilo kao i onih koji dođu na liječenje i kad se oporave odlaze u druge klubove.tuzlac je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:22PRIČA SE DA ĆE PRODATI ŽELJI UBIPARIPA AKO KRPIĆ ODE?????
Pa vidiš koliko Baljić forsira Ramića a čovjek je van forme.Očito on treba da zamijeni Ubipapa.
MURATOVIĆ RADI ZA ŽELJU.Varešanovića otjera,a nakon Milenka dovede Baljića.Pa onda Beganovića? Sada uvjerava Husića da je" bolje prodati sad Ubiparipa nego da ode na ljeto bez odštete."Možemo i mi transferirati Ubiparipa vani ,isto kao što možemo produžit ugovor do ljeta 2021 ali s klauzulom :da ako se pojavi mušterija Ubiparipu da ga prodamo prije.Na ljeto će Husić raskinuti i sa Muratovićem i Baljićem kad vidi konačni epilog ove sezone.Samo se Musemić pokazao kao karakteran čovjek,autoritet i znalac svog posla.Njemu ne treba sportski direktor.
Nedavno Ubiparip nije igrao jednu utakmicu jer mu nije isplaćema plata.Husić je tad bio u Americi.Uvjeren sam da iza ove "mušavere" stoji Muratović.
Nakon ovih mojih saznanja potpuno okrećem leđa Muratoviću i Baljiću.Neman povjerenje u njih.Muratoviću više ne vjerujem a Baljića ne smatram ozbijnim trenerom.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Kopča koja nas veže je fudbal.Klub je njegov i može s njim raditi šta hoće.Sve je to poznato.No, ukoliko čovjeku neko svojim postupcima (u kojima ne osluškuje šta misle navijači),ohladi taj klub , onda džaba mu ga.Dakle njegovo veličanstvo navijač. Mora se poštovati i od strane Husića.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:09Ja odavno nikog personalno niti podrzavam niti pretjerano kritikujem. Iz svog čejifa pratim i navijam dok mi godi. Ali cisto sumlam da Samir ili bilo ko drugi moze veslat Azmira, male su oni bebe za njega. Sve on to drzi pod kontrolom vjeruj mi. Al uostalom brzo ce se saznati gdje smo sto se tice transfera. I uvijek moramo imati na umu da ovo sve finansira jedna osoba koja nije duzna nikom polagati racune.
Mi njega poštujemo i ono što radi iako se ne slažemo uvijek.Ja neću nikad uaboravit utakmicu na Tušnju i poraz Tuzle od Radnika 0:3. Da sad ne govorim gdje bi mi bili na tabeli da je bilo obrnuto.Ne, nije to.Nije Tabela toliko važna nego odnos i poštovanje.Tako se njeguje klub jer to je sportski kolektiv a ne supermarket.Ne znaš ti Murata ,fudbaler je to ,njemu nikad ne vjeruj osim rezultatu koji ima .Osim toga ,on je Željovac.Zato je otišao Varešanović (Pitar)a doveden iz niotkle Baljić.Husić je sam rekao da je Muratović ko slučajno nazvao Baljića a on se eto, ko taman spremo u Tursku.I posao je sklopljen za tili čas.Ne može se tako igrati ni sa svetim grbom našeg kluba.Ako ćemo mi biti "onako " klub ,onda grb treba mijenjati.Muratović je doveo Zejtunija(hvaleći ga na sva zvona) i vidli smo ga ono malo jer je igrao Stokilaš.Ali ,taj isti Muratović ga je pustio niz vodu jer su se pojavile nove kombinacije.Gdje je sad priČa o momku izuzetne tehnike i osjećaja za igru i loptu?
Poslije 0:3 od Radnika pola je publike odustalo od dolaženja na Tušanj.
Ako se neko neće ni iza uha počešati zbog toga , onda neka zna požnjeće ono što je posijao ,kad -tad.
-
- Kontakt:

Neznam sta bih ti rekao na ovo gore navedeno! Sve jedan navijac ( ako se moze nazvati navijacem onaj ko posle poraza svog kluba, nebitno kuci ili na strani, ne dolazi vise) i netreba nam..To dali ce neko ko je ulozio milione, i jos uvijek ulaze, slusati i uvazavati nasa misljenja, neznam sta da ti kaze. Muratovica veoma dobro-odlicno znam, a sama tvoja teorija (fudbaler je to, otisao je ovaj, dosao je onaj..) mi daje jos vise osnova da kazem da pises netacne stvari! Licno sam bio prisutan kad je odlazio Mirza, i znam tacan razlog, i nemoj pisati nesto sto nije tacno! Milenka je trebalo nabiti nogom posle one utakmice sa Slobodom ( kada je slinio o ljubavi prema nnima) Zejtuni! Za pare koje je placan nije pokazao nista, nije pristao na smanjenje primanja i doslo je do raskida saradnje.Koje su nove kombinacije volio bih znati?? Evo jos jednom ukratko, mnogo si stvari napisao koje nisu tacne! Nikoga ja na branim, nemam razloga, ako se zalis na ovo do sad, i ovaj uspijeh, onda vrijeme je da pocnes navijati za Barselonu..tuzlac je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:35Kopča koja nas veže je fudbal.Klub je njegovi more s njim raditi šta hoće.Sve je to poznato.No, ukoliko ćovjeku neko svojim postupcima (u kojima ne osluškuje šta misle navijači),ohladi taj klub , onda džaba mu ga.Dkle njegovo veličanstvo navijač. ora se poštovati i od strane Husića.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:09Ja odavno nikog personalno niti podrzavam niti pretjerano kritikujem. Iz svog čejifa pratim i navijam dok mi godi. Ali cisto sumlam da Samir ili bilo ko drugi moze veslat Azmira, male su oni bebe za njega. Sve on to drzi pod kontrolom vjeruj mi. Al uostalom brzo ce se saznati gdje smo sto se tice transfera. I uvijek moramo imati na umu da ovo sve finansira jedna osoba koja nije duzna nikom polagati racune.
Mi njega poštujemo i ono što radi iako se ne slažemo uvijek.Ja neću nikad uaboravit utakmicu na Tušnju i poraz Tuzle od Radnika 0:3. Da sad ne govorim gdje bi mi bili na tabeli da je bilo obrnuto.Ne nije to.Nije Tabela toliko važna nego odnos i poštovanje.Tako se njeguje klub jer to je sportski kolektiv a ne supermarket.Ne znaš ti Murata ,fudbaler je to ,njemu nikad ne vjeruj osim rezultatu koji ima .Osim toga ,on je Željovac.Zato je otišao Varešanović (Pitar)a doveden iz niotkle Baljić.Husić je sam rekao da je Muratović ko slučajno nazvao Baljića a on se eto, ko taman spremo u Tursku.I posao je sklopljen za tili čas.Ne može se tako igrati ni sa svetim grbom našeg kluba.Ako ćemo mi biti "onako " klub ,onda grb treba mijenjati.Muratović je doveo Zejtunija(hvaleći ga na sva zvona) i vidli smo ga ono malo jer je igrao Stokilaš.Ali ,taj isti Muratović ga je pustio niz vodu jer su se pojavile nove kombinacije.Gdje je sad prića o momku iuzetne tehnike i osjećaja za igru i loptu.
Ako se neko neće ni iza uha počešati zbog toga , onda neka zna požnjeće ono što je posijao kad tad.
Naveo si par stvari sa kojim se ne slazem i koje nisu tacne. Kao prvo, niko nije otjerao Varesanovica, covjek je na svoj zahtjev i svoju inicijativu napustio klub, drugo to dugovanje koje navodis nije tacno , razlog ne igranja nema veze sa tim..Dosta nekih stvari koje ti navodis su cista nagadjanja ! Imas malo pogresnu procjenu ili loseg informatora o stanju i nacinu funkcionisanja...U klubu nijednu odluku ( imalo vaznu) niko ne donosi osim Azmira, neznam zasto potenciras toliko loseg o Muratovicu.
[/quote]
TI KAŽEŠ DA JA NAGAĐAM .
VIDIM OPET, DA TI SVE ZNAŠ ALI NE GOVORIŠ.Dakle, reci nam Ti, kako je bilo,sve jedno po jedno
TO TI ODREĐUJEŠ KO ĆE A KO NEĆE NAVIJATI ZA TUZLU I IZDAJEŠ VIZE ZA BARCELONU I OSTALE SA TV..elvirbaljic je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:47
Neznam sta bih ti rekao na ovo gore navedeno! Sve jedan navijac ( ako se moze nazvati navijacem onaj ko posle poraza svog kluba, nebitno kuci ili na strani, ne dolazi vise) i netreba nam..To dali ce neko ko je ulozio milione, i jos uvijek ulaze, slusati i uvazavati nasa misljenja, neznam sta da ti kaze. Muratovica veoma dobro-odlicno znam, a sama tvoja teorija (fudbaler je to, otisao je ovaj, dosao je onaj..) mi daje jos vise osnova da kazem da pises netacne stvari! Licno sam bio prisutan kad je odlazio Mirza, i znam tacan razlog, i nemoj pisati nesto sto nije tacno! Milenka je trebalo nabiti nogom posle one utakmice sa Slobodom ( kada je slinio o ljubavi prema nnima) Zejtuni! Za pare koje je placan nije pokazao nista, nije pristao na smanjenje primanja i doslo je do raskida saradnje.Koje su nove kombinacije volio bih znati?? Evo jos jednom ukratko, mnogo si stvari napisao koje nisu tacne! Nikoga ja na branim, nemam razloga, ako se zalis na ovo do sad, i ovaj uspijeh, onda vrijeme je da pocnes navijati za Barselonu..tuzlac je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:35Kopča koja nas veže je fudbal.Klub je njegovi more s njim raditi šta hoće.Sve je to poznato.No, ukoliko ćovjeku neko svojim postupcima (u kojima ne osluškuje šta misle navijači),ohladi taj klub , onda džaba mu ga.Dkle njegovo veličanstvo navijač. ora se poštovati i od strane Husića.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:09Ja odavno nikog personalno niti podrzavam niti pretjerano kritikujem. Iz svog čejifa pratim i navijam dok mi godi. Ali cisto sumlam da Samir ili bilo ko drugi moze veslat Azmira, male su oni bebe za njega. Sve on to drzi pod kontrolom vjeruj mi. Al uostalom brzo ce se saznati gdje smo sto se tice transfera. I uvijek moramo imati na umu da ovo sve finansira jedna osoba koja nije duzna nikom polagati racune.
Mi njega poštujemo i ono što radi iako se ne slažemo uvijek.Ja neću nikad uaboravit utakmicu na Tušnju i poraz Tuzle od Radnika 0:3. Da sad ne govorim gdje bi mi bili na tabeli da je bilo obrnuto.Ne nije to.Nije Tabela toliko važna nego odnos i poštovanje.Tako se njeguje klub jer to je sportski kolektiv a ne supermarket.Ne znaš ti Murata ,fudbaler je to ,njemu nikad ne vjeruj osim rezultatu koji ima .Osim toga ,on je Željovac.Zato je otišao Varešanović (Pitar)a doveden iz niotkle Baljić.Husić je sam rekao da je Muratović ko slučajno nazvao Baljića a on se eto, ko taman spremo u Tursku.I posao je sklopljen za tili čas.Ne može se tako igrati ni sa svetim grbom našeg kluba.Ako ćemo mi biti "onako " klub ,onda grb treba mijenjati.Muratović je doveo Zejtunija(hvaleći ga na sva zvona) i vidli smo ga ono malo jer je igrao Stokilaš.Ali ,taj isti Muratović ga je pustio niz vodu jer su se pojavile nove kombinacije.Gdje je sad prića o momku iuzetne tehnike i osjećaja za igru i loptu.
Ako se neko neće ni iza uha počešati zbog toga , onda neka zna požnjeće ono što je posijao kad tad.
EH DOBRO, DA ZNAMO S KIM IMAMO POSLA.
ZNAČI IMA DA BUDEMO KO GORKI I DA SVI ISTO MISLIMO I GOVORIMO.POJEDEMO G.... A NAPRAVIMO FACU DA SMO POJELI HURMAŠICU.
PREDSJEDNIKA I VLASNIKA NIPOŠTO KRITIKOVATI.TO JE BOGOHULNO.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 dec 2019, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da sam ti dovoljno rekao, bar sto se tice ovih stvari koje si naveo..Nema potrebe iznositi stvari koje nisu tacne, i kriviti nekoga za stvari na koje nije uticao. Ako se uopste moze kriviti neko za nesto u ovoj situaciji. Do dana danasnjeg, ne postoji osoba koja je dovela ili otjerala/prodala igraca , trenera , a da Azmir Husic to nije aminovao. Nista se u klubu ne desava niti smije odobriti a da on nije upoznat i da on nije doneo tu odluku. Samir Muratovic moze predloziti, nemoze odluciti, to ti odgovorno tvrdim.
HUSIĆ IMA OGROMNO POVJERENJE U MURATA I ZATO JE TO TAKO.JA SAM TAKOĐER NJEGOV POŠTOVALAC I NAVIJAČ ,ALI MI SE TO SVE KLIMA U ZADNJE VRIJEME KO TRUHO PANJ.POGOTOVO, OVO VEZANO ZA ZIMSKU PRODAJU UBIPARIPA ŽELJI.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 dec 2019, 19:01Mislim da sam ti dovoljno rekao, bar sto se tice ovih stvari koje si naveo..Nema potrebe iznositi stvari koje nisu tacne, i kriviti nekoga za stvari na koje nije uticao. Ako se uopste moze kriviti neko za nesto u ovoj situaciji. Do dana danasnjeg, ne postoji osoba koja je dovela ili otjerala/prodala igraca , trenera , a da Azmir Husic to nije aminovao. Nista se u klubu ne desava niti smije odobriti a da on nije upoznat i da on nije doneo tu odluku. Samir Muratovic moze predloziti, nemoze odluciti, to ti odgovorno tvrdim.
-
- Kontakt:
Ovo je moj zadnji komentar upucen tebi, nemam volje i vremena pisati sa nekim ko iznosi neistinite tvrdnje, i ko izvrce stvari. Napisao sam ti ako se zalis ili ti je sve ovo lose vrijeme je da pocnes navijat za jace klubove, al znaj da i oni gube i kuci i na strani, predlozio sam ti Barsu. Prvi cu kritikovati i Azmira i sve u klubu kad bude lose, al smatram da trenutno nije. Napisao si par netacnih stvari i to je jedini razlog mog pisanja i nadovezivanja na tvoj post. Samo ti kritikuj, al nek kritike budu tacne.tuzlac je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:56TO TI ODREĐUJEŠ KO ĆE A KO NEĆE NAVIJATI ZA TUZLU I IZDAJEŠ VIZE ZA BARCELONU I OSTALE SA TV..elvirbaljic je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:47
Neznam sta bih ti rekao na ovo gore navedeno! Sve jedan navijac ( ako se moze nazvati navijacem onaj ko posle poraza svog kluba, nebitno kuci ili na strani, ne dolazi vise) i netreba nam..To dali ce neko ko je ulozio milione, i jos uvijek ulaze, slusati i uvazavati nasa misljenja, neznam sta da ti kaze. Muratovica veoma dobro-odlicno znam, a sama tvoja teorija (fudbaler je to, otisao je ovaj, dosao je onaj..) mi daje jos vise osnova da kazem da pises netacne stvari! Licno sam bio prisutan kad je odlazio Mirza, i znam tacan razlog, i nemoj pisati nesto sto nije tacno! Milenka je trebalo nabiti nogom posle one utakmice sa Slobodom ( kada je slinio o ljubavi prema nnima) Zejtuni! Za pare koje je placan nije pokazao nista, nije pristao na smanjenje primanja i doslo je do raskida saradnje.Koje su nove kombinacije volio bih znati?? Evo jos jednom ukratko, mnogo si stvari napisao koje nisu tacne! Nikoga ja na branim, nemam razloga, ako se zalis na ovo do sad, i ovaj uspijeh, onda vrijeme je da pocnes navijati za Barselonu..tuzlac je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:35
Kopča koja nas veže je fudbal.Klub je njegovi more s njim raditi šta hoće.Sve je to poznato.No, ukoliko ćovjeku neko svojim postupcima (u kojima ne osluškuje šta misle navijači),ohladi taj klub , onda džaba mu ga.Dkle njegovo veličanstvo navijač. ora se poštovati i od strane Husića.
EH DOBRO, DA ZNAMO S KIM IMAMO POSLA.
ZNAČI IMA DA BUDEMO KO GORKI I DA SVI ISTO MISLIMO I GOVORIMO.POJEDEMO G.... A NAPRAVIMO FACU DA SMO POJELI HURMAŠICU.
PREDSJEDNIKA I VLASNIKA NIPOŠTO KRITIKOVATI.TO JE BOGOHULNO.
Evo reci,jesi li ti čuo za prodaju Ubiparipa?
Jedva smo se izborili za ovaj forum. Ima nas mali broj koji ponekad nešto napišemo i naravno čovjek nekad pod emocijama i težnji ka boljem izađe iz nekih okvira. Ali generalno mi sao ovim jesenas što je prikazano moramo biti prezadovoljni. Kako će biti u buduće osim dragog Alaha ponajviše ovisi od predsjednika. Treba izbjegavat ružne riječi i prepucavanja koja nas nigdje ne vode. Sve je ovo sport i zabava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.