Ovu danas moramo pobijediti, druge nema.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Gledao sam sada Borussiu. Ljudi niti jedne prilike na utakmici nisu stvorili, oderao ih Freiburg. A onda u samo tri minute 2 gola
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
To dovoljno govori o kvaliteti tima.I kad imaju loš dan dođu do pobjede.Mi damo 3 gola i ne pobjedimo.Klare je napisao/la:Gledao sam sada Borussiu. Ljudi niti jedne prilike na utakmici nisu stvorili, oderao ih Freiburg. A onda u samo tri minute 2 gola![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- moustapha
- Kontakt:
Sta si ti bogati gledo. Ljudi stvorili milion sansi, da bi uspjeli na kraju preokrenuti rezultat. Jos tome dodaj da je gol Freiburga neregularan, onda dolazim do pitanja da li si ti zaista gledao utakmicu.Klare je napisao/la:Gledao sam sada Borussiu. Ljudi niti jedne prilike na utakmici nisu stvorili, oderao ih Freiburg. A onda u samo tri minute 2 gola![]()
Volio bih i ja da su izgubili, ali stvari su drugacije izgledale i nema im se sta prigovarati na vise nego zasluzenoj pobjedi. Bez obzira na ovaj rezultat Borussie, danasnja utakmica protiv Leverkusena je jako vazna i moze vrlo lako da odredi daljni tok prvenstva.
#divovi
Borussia je pobijedila,ali šta je tu je.Za neki 45 minuta kreće meč naših miljenika i uvijek mislim pozitivno kao i danas.Nadam se pobjedi !
Je li gol Borussije regularan (mislim na ovaj pobjedonosni)??moustapha je napisao/la:Sta si ti bogati gledo. Ljudi stvorili milion sansi, da bi uspjeli na kraju preokrenuti rezultat. Jos tome dodaj da je gol Freiburga neregularanKlare je napisao/la:Gledao sam sada Borussiu. Ljudi niti jedne prilike na utakmici nisu stvorili, oderao ih Freiburg. A onda u samo tri minute 2 gola![]()
Jašta je nego zaslužena! Onaj promašaj Kube ući će u anale fudbala.moustapha je napisao/la: Volio bih i ja da su izgubili, ali stvari su drugacije izgledale i nema im se sta prigovarati na vise nego zasluzenoj pobjedi.
Vom Jäger zum Gejagten
Da regularan je,jer je Mujdža šutirao u vlastitu mrežuJe li gol Borussije regularan (mislim na ovaj pobjedonosni)??
- moustapha
- Kontakt:
Joj, to je jako tesko za procjeniti. Situacija nije nimalo jasna i moram reci da je to jedna od onih kada je treba ostaviti strucnjacima za procjenu. Goetze (cini mi se da je on) je bio u offside-u, ali je diskutabilno koliko je uticao na igru.geronimo je napisao/la: Je li gol Borussije regularan (mislim na ovaj pobjedonosni)??
#divovi
Kada sam gledao utakmicu komentator na ES2 je rekao kako Gotze nije sudjelovao u akciji,pošto nije dirao nikako loptu,a gol je postigao Freiburgov igrač Mujdža.moustapha je napisao/la:Joj, to je jako tesko za procjeniti. Situacija nije nimalo jasna i moram reci da je to jedna od onih kada je treba ostaviti strucnjacima za procjenu. Goetze (cini mi se da je on) je bio u offside-u, ali je diskutabilno koliko je uticao na igru.geronimo je napisao/la: Je li gol Borussije regularan (mislim na ovaj pobjedonosni)??
Mislim da sam u pravu
- moustapha
- Kontakt:
Ne mora dirati loptu kako bi sudjelovao u akciji. Dovoljno je da ometa golmana i odbranu da se samim time smatra aktivnim igracem.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije bas ni pogodna tema za raspravu o Dortmundu. Oni su dosli do pobjede, a kakao i na koji nacin je najmanje bitno.
Idemo mi po pobjedu u Leverkusen.
Idemo mi po pobjedu u Leverkusen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma pusti one neznalice na ES2Gómez-33 je napisao/la: Kada sam gledao utakmicu komentator na ES2 je rekao kako Gotze nije sudjelovao u akciji,pošto nije dirao nikako loptu,a gol je postigao Freiburgov igrač Mujdža.
Mislim da sam u pravu
Ali, hajde de, okrenimo se mi našoj utakmici.
Vom Jäger zum Gejagten
Moustapha ma eto ti znaš, a đe da znaš kad ništa ne znaš.
Šalu na stranu, moja greška šta ću.
Gledao sam prvo poluvrijeme, pa propustio 25 minuta drugog, pa gledao 10 i propustio ponovo 10. Eto izgleda da su u tih prvih 25 min drugog poluvremena i dosta šansi stvorili, a ja donio zaključak na osnovu prvog i 10 min drugog.
Ali treba reći da i Freiburg nije imao ništa manje šansi.
Sva 3 gola su apsolutno regularna.
[I da kažem svim neznalicama, onaj naš gol protiv Fiorentine je apsolutno čist k'o suza
Šalu na stranu, moja greška šta ću.
Sva 3 gola su apsolutno regularna.
[I da kažem svim neznalicama, onaj naš gol protiv Fiorentine je apsolutno čist k'o suza
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 20 nov 2010, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Večeras ću čekati emisiju na ****(DSF)gdje stručnjaci pričaju o čudnim situacijama na utakmicama BL i vidjet ću šta misle onimoustapha je napisao/la:Ne mora dirati loptu kako bi sudjelovao u akciji. Dovoljno je da ometa golmana i odbranu da se samim time smatra aktivnim igracem.
A danas pobijediti Bayer 04 !
mislim da pobjeda dormunda jeste bila zasluzena, u pocetku je freiburg drzao konce u svojim rukama a onda popustio....koliko sam vidio jer sve sam utakmice kombinovano gledao freiburg je posebno popustio u nekih 20-25 minuta drugog poluvremena i tada primio golove...prvi gol freiburga moze proci, tesko je tu 100 posto ocijenit...dortmundovi golovi mislim regularni i jos onda stopostotna sansa kube i prema tome ipak zasluzeno, iako je na kraju freiburg pogodio precku, tako da se i drugacije zavrsilo, da je freiburg dosao do bodova ne bi bilo nezasluzeno....a bayern veceras mora dobit
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ma ne treba se obazirati na Dortmund. Past ce oni, u to sam uvjeren.
Hajmo mi danas lagano dobiti Guzen i upisati nova tri boda. Ocekujem da Ribery svojim ulaskom u drugom poluvremenu odluci utakmicu. Buyten ce odigrati utakmicu zivota i biti kriv samo za jedan gol.
Mario ce ponovo briljirati, a novi hattrick mu ne gine.
@Gómez-33 Definitivno najjaci nick na forumu. Jbt hoce ko pomislit' da sam ja sebi napravio drugi account.
Hajmo mi danas lagano dobiti Guzen i upisati nova tri boda. Ocekujem da Ribery svojim ulaskom u drugom poluvremenu odluci utakmicu. Buyten ce odigrati utakmicu zivota i biti kriv samo za jedan gol.
Mario ce ponovo briljirati, a novi hattrick mu ne gine.
@Gómez-33 Definitivno najjaci nick na forumu. Jbt hoce ko pomislit' da sam ja sebi napravio drugi account.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
@Klare, ako ne skloniš tog glavonju sa avatara tvoje postove ne čitam.
Vidi mu komentara
nisi nam rekao razloge tvog napuštanje fudbalske predstave, koja je uzgred budi rečeno, jedna od najboljih u dosadašnjem dijelu sezone (po ovim znalcima sa ES2).
A sad stvarno, okrenimo se Bayinoj utakmici.
Vidi mu komentara
A sad stvarno, okrenimo se Bayinoj utakmici.
Vom Jäger zum Gejagten
To i ja kažem,BVB neće moći tokom cijele sezone da igra punom parom,uslijediti će loši rezultati i mi ćemo to nadam se dobro iskoristiti,te smanjiti bodovnu razliku....JetSet_Hantraga je napisao/la:Ma ne treba se obazirati na Dortmund. Past ce oni, u to sam uvjeren.
Hajmo mi danas lagano dobiti Guzen i upisati nova tri boda. Ocekujem da Ribery svojim ulaskom u drugom poluvremenu odluci utakmicu. Buyten ce odigrati utakmicu zivota i biti kriv samo za jedan gol.![]()
Mario ce ponovo briljirati, a novi hattrick mu ne gine.![]()
Kao što sam neki dan čitao,naslov posta je sljedeći:Ribery kao džoker protiv Leverkusena ,nadam se da će se to i desiti.Jedan centaršut od strane Francka će biti dovoljan da se aBd upišu nova 3 boda...
Ma Mario je posebna karika u ovoj ekipi,momak je u odličnoj formi,rastura,i dokaziva oni 30 miliona uloženi u njega!
@JetSet_Hantraga Hehe,hvala druže mnogo sam se dvoumio u vezi nicka,da li da stavim svoje pravo ime ili ime najdražeg igrača u Bayernu i nekako mi je izgledao super nick i uzeo sam ga.
- moustapha
- Kontakt:
Dace Gomez danas gol u to sam siguran. Nadam se da ce Muller danas igrati od pocetka, a valjalo bi i kad bi Ribery mogao, barem 60 minuta dok ne povedemo 3:0.
Ova utakmica je pravi ispit nase trenutne snage, forma je u usponu kod vecine igraca i vrijeme je da pobjede jednu bolju ekipu u gostima.
P.S. Van Gaal ako citas ovo, stavi Brena od pocetka. Bitte!
Ova utakmica je pravi ispit nase trenutne snage, forma je u usponu kod vecine igraca i vrijeme je da pobjede jednu bolju ekipu u gostima.
#divovi
Nadam se da si u pravu,svi trebamo misliti pozitivno.Večeras će Bayern pokazati pravu igru(uvjeren sam u to)......moustapha je napisao/la:Dace Gomez danas gol u to sam siguran. Nadam se da ce Muller danas igrati od pocetka, a valjalo bi i kad bi Ribery mogao, barem 60 minuta dok ne povedemo 3:0.![]()
Ja i ti se u tome slažemo,i ja bih volio vidjeti od prve minute Brena.Nekako mi je drag igrač,a ima i sve predispozicije za kvalitetnog branića !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa i stavice ga.moustapha je napisao/la: P.S. Van Gaal ako citas ovo, stavi Brena od pocetka. Bitte!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.