Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 19 nov 2010, 23:51

Kada je bilo SP u JAR-u, nadao sam se da će se ili Gerrard ili Lampard naći na klupi(također, očekivao sam da poziv dobiju Young i Walcott, umjesto ograničenih Lennona i SWP-a), no ništa od toga se nije desilo. Engleska nikada neće osvojiti prvenstvo dokle god ima medijski najpopraćeniju ligu, smijem se u to kladiti. Pobogu, Capello je sigurno jedan od 3 najbolja svjetska trenera, a ne može napraviti hemiju u ekipi. No, de nek neko stisne onu stvar i stavi na klupu Stevena ili Franka. Hm, pa u slučaju neuspjeha bi bio linčovan, a u slučaju dobrog rezultata, u sutrašnjim novinama bi izašao naslov:"Da je igrao Lampard(ili Gerrard), rezultat bi bio 10:0". Mediji su od njih napravili razmažene zvijezde koje nisu u stanju ispuniti osnovne zadatke koje trener postavi pred njih.

No, da ne idemo u off, zaboravio sam napisati da sutra Nolan igra protiv svojih. Naime, poznato je da je u 10 godina koliko je proveo na Reebok stadionu, odigrao preko 300 utakmica u svim takmičenjima, te je bio kapiten ekipe u 3 sezone. Sutra će biti kapiten Svraka te pokušati voditi ekipu do dobrog rezultata na stadionu gdje je uvijek bio toplo dočekan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 20 nov 2010, 08:18

Monolog je napisao/la:Kada je bilo SP u JAR-u, nadao sam se da će se ili Gerrard ili Lampard naći na klupi(također, očekivao sam da poziv dobiju Young i Walcott, umjesto ograničenih Lennona i SWP-a), no ništa od toga se nije desilo. Engleska nikada neće osvojiti prvenstvo dokle god ima medijski najpopraćeniju ligu, smijem se u to kladiti. Pobogu, Capello je sigurno jedan od 3 najbolja svjetska trenera, a ne može napraviti hemiju u ekipi. No, de nek neko stisne onu stvar i stavi na klupu Stevena ili Franka. Hm, pa u slučaju neuspjeha bi bio linčovan, a u slučaju dobrog rezultata, u sutrašnjim novinama bi izašao naslov:"Da je igrao Lampard(ili Gerrard), rezultat bi bio 10:0". Mediji su od njih napravili razmažene zvijezde koje nisu u stanju ispuniti osnovne zadatke koje trener postavi pred njih.

No, da ne idemo u off, zaboravio sam napisati da sutra Nolan igra protiv svojih. Naime, poznato je da je u 10 godina koliko je proveo na Reebok stadionu, odigrao preko 300 utakmica u svim takmičenjima, te je bio kapiten ekipe u 3 sezone. Sutra će biti kapiten Svraka te pokušati voditi ekipu do dobrog rezultata na stadionu gdje je uvijek bio toplo dočekan.
Vidio bi ti da s tu Ibrahimovic i Pique kako bi se ta hemija (pede.ska) prenijela po citavom timu... :mrgreen:
Prognoza 0-1 za Svrake mislim da ce ga Nolan svojima zabit'... :?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 20 nov 2010, 10:26

Sretno danas, iako će bit teško protiv Boltona.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 10:30

Ma on je nas već dobio i to na St. James Parku. Mi danas gostujemo na Reebok stadionu i to Boltonu. Igru Blackburna ne moram ni komentarisati, sve si rek'o. Tako si igrali i protiv nas - trka, trka i samo trka. Nismo bili nadigrani(doduše, nismo ni mi odigrali neku fantastičnu utakmicu), ali smo izgubili.

Što se tiče današnjeg meča, mislim da možemo izvući povoljan rezultat. Ok, Bolton u meč ulazi sa bolje pozicije, te sa nešto boljom formom, ali poznato je kako "Svrake" igraju kada napuste St. James Park. Sastav se još ne zna, ali mislim da će biti neka kombinacija mog i @Per Ckiljanovog što smo naveli na prethodnoj stranici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 20 nov 2010, 10:30

evo bas na bet365 gledam newcastle..deru ljudi..

newcastle jets :D
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 20 nov 2010, 10:35

Monolog je napisao/la:Ma on je nas već dobio i to na St. James Parku. Mi danas gostujemo na Reebok stadionu i to Boltonu. Igru Blackburna ne moram ni komentarisati, sve si rek'o. Tako si igrali i protiv nas - trka, trka i samo trka. Nismo bili nadigrani(doduše, nismo ni mi odigrali neku fantastičnu utakmicu), ali smo izgubili.

Što se tiče današnjeg meča, mislim da možemo izvući povoljan rezultat. Ok, Bolton u meč ulazi sa bolje pozicije, te sa nešto boljom formom, ali poznato je kako "Svrake" igraju kada napuste St. James Park. Sastav se još ne zna, ali mislim da će biti neka kombinacija mog i @Per Ckiljanovog što smo naveli na prethodnoj stranici.
Ja sam bio uredio post jer sam bio ubijeđen da igrate protiv Blackburna :lol: , pa da ne ispadne totalno niđe veze s vezom editirao sam samo na ono glupavo "sretno vam". Što se tiče Boltona, oni i pokušavaju spustit loptu na zemlju i igrat fudbal, ali i oni spadaju u onaj red izuzetno grubih ekipa, pogotovo je mesar njihov kapiten Kevin Davies ako nije, odličan igrač, ali i pregrub. Plus što oni većinom igraju tvrde utakmice i budu jako malo golova na istim, danas bi jedan pogodak mogao da odluči pobjednika, nadam se pogodak u Newcastleovu korist.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 14:55

Eh danas je u javnost izašla vijest da je Newcastle zainteresovan za usluge Stanradovog napadača Mohammeda (Meme) Tchite-a(nekima poznat i po tome što je igrao za Racing Santander). Cijena ovog napadača je procijenjena na nekih 3.5 miliona funti. Naravno, ništa nije službeno, jer je prije par dana i sam Hughton izjavio da ne planira dovoditi nova pojačanja, a svakako u napadu imamo nekoliko igrača, tako da bi ovo bilo bukvalno rasipanje novca i gomilanje igrača. No, isti igrač se dovodi u kontekst Blackburna i Middlesbrougha, pa ko zna, možda i dođe na Otok, ali ne kao budući igrač Svraka, već jednog od ovih dvaju timova. Inače, na mnogim Newcastleovim forumima se spominje dovođenje Santa Cruza. Naravno, nije on želja Hughtona i Ashleya, ali navijači ga žele vidjeti u crno-bijelom dresu. S obzirom da je višak u Manchester City-ju, možda bismo ga mogli i gledati već od januara u dresu Newcastlea. Sve u svemu, dosta vremena je ostalo do prelaznog roka, a sada je utakmica sa Boltonom na Reebok stadionu. Bolton će u ovaj meč ući bez Sean Davisa, O'Briena, Gardnera i Samuela. Prijenos ovog meča će biti na Sport Klubu, tako da svi oni koji budu željeli gledati Newcastle, neće morati trošiti limit.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 16:23

Dominacija Boltona,Svrake nemogu pola prec :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 20 nov 2010, 16:41

Bolton sada 2-0 vodi ...da danas Tottenham onako ne preokrenu rekao bi da je gotovo ali nakon one danas tekme :mrgreen: sve je moguce ...

GO "SVRAKE"!!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 16:54

Ajmooooo svrake, zadnji par mi osto, cekam oba daju gol, uvalite jedan barem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 16:56

Romariooo je napisao/la:Ajmooooo svrake, zadnji par mi osto, cekam oba daju gol, uvalite jedan barem
uvalit ce sipak,ni jedan sut na gol u prvom poluvremenu :roll:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 17:01

Eh jbg, valjda onaj glavonja korpulentni u napadu ga uvali

a dobar je listic, pogodio arsenal oba daju, hearts 1, torino 1, salke 1, hanover 3+ i osto ovaj bolton newcastle oba daju

pomoziiii mozeee

eh da je sad shearer, ne bi se ja sikirao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 20 nov 2010, 17:11

3-1 eto ga... :mrgreen: :roll:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 17:11

Ima Caroll Romario :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 17:33

Glup penal za 1:0, gol iz offside za 2:0, a onda raspad sistema. Dobro je pa smo se uspjeli koliko-toliko vratiti u utakmicu. Jbg.

Nego, @Faraone, čovjek bi rek'o da samo ti gledaš utakmicu i da Bolton d****(neću pisati tu debilsku riječ). Čovječe, pa šta je to Bolton uradio? Imao sto 1 na 1 prilika, je li?

Koja glupost Coloccinija, i gol Elmandera za 4-1. Kako smiješna reakcija, ne mogu da vjerujem. :o Jbt, pa ovako loše nismo odigrali u odbrani, ne pamtim. Pa bolje smo stojali protiv oba Manchestera, negoli protiv Boltona.

Ništa, okrenuti se sljedećem meču i to je to. Činjenica je da smo u meč ušli bez 2 standardna igrača(Tiote i Barton), tako da...Ali, moram priznati da sam očekivao bolju predstavu, što je najžalosnije, bićemo rezultatski nakantani, a to igrom sigurno nismo zaslužili. Čuj 4-1? :(

Bravo Coloccini, izgleda da je nepozivanje u reprezentaciju Argentine ostavilo traga na tebi, pa radiš svakakve gluposti. Zaslužen crveni karton, nema šta.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 nov 2010, 17:35

Ja sam mislio da Newcastle danas može iznenaditi i opet odlično odigrati u gostima ali Bolton ove godine zaista igra fenomenalno ! Sve čestitke na odličnoj predstavi Boltona a Newcastleu želim da se što prije vrati u niz bez prosutih bodova.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 17:36

Neznam ja jesul imali prilika,samo znam da su vam cetvero uvalili :roll:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 17:40

Stari romarioo je vec digao lovu, i razradjuje za veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 17:43

Romariooo je napisao/la:Stari romarioo je vec digao lovu, i razradjuje za veceras
Mog'o bi ti nekad nama skoknut i na temu o kladionici i ostavit koji par. ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 17:52

Potop,petarda je pukla :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Brokula, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.