FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 dec 2019, 20:50

Inijesta je napisao/la:
24 dec 2019, 19:04
MortemHz je napisao/la:
24 dec 2019, 17:46
Historicar je napisao/la:
24 dec 2019, 17:45
Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Polako.
Lendric je zavrsen jos prije 20 dana , to se znalo
Za Filipovica vrlo tesko, nemaju oni za zraka trenutno jos uvijek plivaju dobrih para igracima, ovo sto prodaju igrace je samo za tekuce troskove, pripreme , poneku platu prvotimcima i slicno, a ostali uposlenici nek umru od gladi
Po nekim od nas grcaju u dugovima a bore se za titulu i kup, grade stadion...a mi ne znamo sta cemo s parama a 2 puta nas poderu i zaostaju samo bod za nama, ispali iz kupa, sto neko rece kad budemo imali svoj stadion tramvaji ce letiti itd. Trebamo ih poceti ozbiljnije shvacati dok nije kasno.
Hocemo trenera i pojacanja! I titulu na kraju!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 dec 2019, 20:50

skoroalen je napisao/la:
24 dec 2019, 18:03
Sretan Badnjak i čestit sutrašnji Božić svim forumašima katoličke vjeroispovijesti.
Haj ako smiješ napiši to na fb stranici :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 dec 2019, 20:51

@tatamata to sto su nas poderali, velike zasluge idu magu i igracima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 dec 2019, 20:53

@Tatamata1946 Pa doveli su bordo djeda mraza, sta hoces vise
NEMA NAZAD

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 dec 2019, 20:58

belosevic28 je napisao/la:
24 dec 2019, 20:51
@tatamata to sto su nas poderali, velike zasluge idu magu i igracima...
Samo upravi ne idu zasluge?
ISTINA ZA VEDRANA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 dec 2019, 21:15

Sigurno je uprava rekla Husu da izadje bez klasicnog DMF, a mi ovdje po forumu pisali taktike i koji igraci moraju igrati, da je Hus samo prepisao to sigurno bi barem remi izvukao. Ali ne on pusti Stilicu svu slobodu ovog svijeta, a on kvalitetan i iskusan djecu nam napravi.

Uprava je na testu sad prvo kod izbora trenera, posle u transferu igraca i na kraju kod titule. Ako slabo odrade jos jedan transfer rok sa Guzinama i slicnim treba ih nabiti sve komplet.

A do tad sacekajmo, da vidimo kako ce se stvari odvijati, jer do sad nisu napravili neke krupne greske.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 dec 2019, 21:25

ElCartel11 je napisao/la:
24 dec 2019, 21:15
Sigurno je uprava rekla Husu da izadje bez klasicnog DMF, a mi ovdje po forumu pisali taktike i koji igraci moraju igrati, da je Hus samo prepisao to sigurno bi barem remi izvukao. Ali ne on pusti Stilicu svu slobodu ovog svijeta, a on kvalitetan i iskusan djecu nam napravi.

Uprava je na testu sad prvo kod izbora trenera, posle u transferu igraca i na kraju kod titule. Ako slabo odrade jos jedan transfer rok sa Guzinama i slicnim treba ih nabiti sve komplet.

A do tad sacekajmo, da vidimo kako ce se stvari odvijati, jer do sad nisu napravili neke krupne greske.
Zašto nisu doveli dmf-a kad se Stanojević povrijedio?Svima je bilo jasno da će nam faliti igrač na toj poziciji. Ja ne opravdavam Musemića boli me briga za njega ali u ovakvoj konkurenciji mi moramo na kraju biti šampioni!
ISTINA ZA VEDRANA!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 dec 2019, 21:28

Lecler je napisao/la:
24 dec 2019, 21:25

Zašto nisu doveli dmf-a kad se Stanojević povrijedio?Svima je bilo jasno da će nam faliti igrač na toj poziciji. Ja ne opravdavam Musemića boli me briga za njega ali u ovakvoj konkurenciji mi moramo na kraju biti šampioni!
Zato sto se imalo u planu forsiranje malog Djokanovica, to sto Husref krene na derbi bez njeg i Stanojevica to je samo iz njemu poznatog razloga
Nasi ako su pametno Djokanovic treba imati zacementirano mjesto u prvih 11 na proljece
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2019, 21:30

Sutra 25.12.2019. godine, a mi još nemamo trenera!! Svi na protest. Opet ću nam ja rutu napraviti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 dec 2019, 21:32

joker90 je napisao/la:
24 dec 2019, 21:30
Sutra 25.12.2019. godine, a mi još nemamo trenera!! Svi na protest. Opet ću nam ja rutu napraviti.
Simpatično.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 dec 2019, 21:34

Jest pogriješio realno a Đokanović je zaista prejak igrač jedva čekam nastavak sezone mislim da će na proljeće biti još jači.
ISTINA ZA VEDRANA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 dec 2019, 21:36

Obnovite clanarinu i ne kenjajte plaho
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 dec 2019, 21:36

Tatamata1946 je napisao/la:
24 dec 2019, 20:50

Po nekim od nas grcaju u dugovima a bore se za titulu i kup, grade stadion...a mi ne znamo sta cemo s parama a 2 puta nas poderu i zaostaju samo bod za nama, ispali iz kupa, sto neko rece kad budemo imali svoj stadion tramvaji ce letiti itd. Trebamo ih poceti ozbiljnije shvacati dok nije kasno.
Krepo ti Osim ;)
zašto shvatat ozbiljno diletante? koja ekipa proda prvog strijelca lige na polusezoni?
kad budu ozbiljni tako će se i tretirat... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 dec 2019, 21:41

Denchi je napisao/la:
24 dec 2019, 21:36
Tatamata1946 je napisao/la:
24 dec 2019, 20:50

Krepo ti Osim ;)
zašto shvatat ozbiljno diletante? koja ekipa proda prvog strijelca lige na polusezoni?
kad budu ozbiljni tako će se i tretirat... :thumbdown:
Meni je čudnije to što izgleda vraćaju lika koji se posrao i po klubu i po navijačima jbt, dješ to radit nakon svega što im je Lendrić priredio.

Zna se koje su naše mane i gdje škripi. Ne treba ići dalje od desne strane gdje nemamo ni beka ni krila.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 dec 2019, 21:47

bodi123 je napisao/la:
24 dec 2019, 21:41

Meni je čudnije to što izgleda vraćaju lika koji se posrao i po klubu i po navijačima jbt, dješ to radit nakon svega što im je Lendrić priredio.

Zna se koje su naše mane i gdje škripi. Ne treba ići dalje od desne strane gdje nemamo ni beka ni krila.
zašto?
pa vratili Stanića već :urnebes: :rol:
promuko frajer od bit će željo k.... šampion...kad su slavili titulu sa zrinjom

meni je čudnije što ga vraćaju kad je van svake forme, kad su Jović, Bekić i ostali puno bolji u završnici...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 dec 2019, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 dec 2019, 21:48

Vinko :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 dec 2019, 22:14

Lecler je napisao/la:
24 dec 2019, 21:25

E to je segment za koji bi trebali okriviti upravu, jel je neko pisao ovdje da je bilo dogovoreno sa Medojevicem koji bi bio kapitalac za ovu ligu, no neko je stopirao taj transfer. Zasto, kako i zbog cega ne znam, samo znam da bi sa njim vjerovatno imali vise bodova na svom kontu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 dec 2019, 22:27

Samo se nadam, da Hadžija u prvom narednom obračanju medijima, nece reci kako je u januaru tesko naci dobrog igraca. Mislim da bi mi momentalno pozlilo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 dec 2019, 22:30

Apsulutno se neslazem da je hadzija usro i jedan prwlazni rok dosad. Sto neznaci da sad nece.

Jedini minus je ako je Jeleskovic otjerao on ili husref, al cinimi se da nije jer je ocito da je trazio da moze trenirat jos 5-6 ekipa uz nas.. sto je sad i dokazo, FK SARAJEVO olimpic vaso i reprezentacija..

Da smo imali samo 30% manje povrijdeni igraca pojacanja koja smo doveli bi bili bar za 40% bolji nego sto su bili (i pored te cinjenice opet smo prvi) sto bi znacilo najvjervatnije +8 minimu na drugo plasiranog...

Koliko je tesko produzit zadrzat jednu te istu ekipu dovoljno se moze vidjet na svim klubovima u BIH.

Koliko smo ozbiljan, pokazat ce dolazak trenera...

Posto ozbiljan trener psiolog motivator uz 49% jeleskovica i 51% sarica kartiste i svog glavnog pomocnika uz takode svog trenera golmana (Adilovic je smece ko i cosic dzakmic i oruc) i fine pripreme motivacija igraca mogli bi lahko do titule sa nekim minimalnim pojacanjima..

Posto hebibovic je jedini igrac koji je prekrizen 100% i tu treba pojacanje

Rahmanovic i lazic imaju ugovor sa finom pricom ponudit lazicu produzetak na jos 6 mjeseci i opciju da moze ici posle evrope za 1.5 godisnju platu njegovu.

Ostali stanojevic ako nebude prvih 15 dana Pokazivo znakove napretka Dovest tu igraca,

Svi ostali osim pidre (zanjega isto vazi ko i za stanoju Ako ga je izjebala povreda toliko da se nebude mogo oporavit) su zdravi i trebalibi imat neku normalnu formu sa kojom bi mi trebali samo kitu izvadit i da se klubovi nabijaju jedan po jedan ko prostitutke.

Znaci 2-3 igraca ako se lazic i rahmanovic ne istjeraju odu

Ako handza ode ima onaj sto je na probi

Guzinu i kruza mustafica i 100 k km bi dao za fanima neko moje promisljanje

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 dec 2019, 22:37

Sutra predstavljanje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, mosarajvosa83, NeSamSafetee, zagorski i 19 gostiju.