svaka cast Asmiru,kako je lijepo vidjeti da su skoro svi nasi reprezentativci starteri u svojim klubovima,Besic u HSV-u,Mujdza u Frajburgu,Ibisevic i Salihovic u Hofenhajmu..Begovic u Stouku,ma ljepota...Cartman je napisao/la:Asmir od pocetka i danas. Dobro da je ozdravio, ne treba dat Sorensenu priliku da se vrati.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Medicina je napredovala do neslucenih visina.szlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
Pa zar nije do juce bio pri smrti![]()
![]()
![]()
Jadan smo mi narod. Ja mu ne bi oprostio da mi je babo
Prije par dana kako on rece samo sto nije umro.
A vec sad na golu.
Svaka im cast na ''dobro obavljenom posllu''
Spasili su nam golmana,''sigurne smrti''.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 nov 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zaj.ebo je Misimovica i Salihamidzica sa brzinom oporavkaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
"OD SMRTI DO ZVIJEZDA" (per aspera ad astra)

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Sreca pa se ti i nepitas nistaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()
RIP SALE VILENJAK
Sreca, po njega. Zato smo ovakva drzava sto se glupani pitaju za vaznije stvari. Demokratija nas ubila. To je kad dvije budale imaju vise prava od jednog pametnog.RKO je napisao/la:Sreca pa se ti i nepitas nistaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()
"Nepitas"-odvojeno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
u ponedjeljak bio bolestan (alergicni napad?), u subotu na golu. nista neobicno. 4-5 dana je proslo, dovoljno da se oporavi.
I u srijedu je bio pri smrti, jer ni tad nije mogao dici telefonsku slusalicu. Znaci za 2-3 dana je ko ptica, svaka mu cast. Jak momakcalcio je napisao/la:u ponedjeljak bio bolestan (alergicni napad?), u subotu na golu. nista neobicno. 4-5 dana je proslo, dovoljno da se oporavi.

Da smo mi Brazil onda bi i imalo smisla odreci se najboljih igraca,ali mi smo ipak mala evropska zemlja..Begovic je jedan od najpespektivnijih golmana u Evropi,prema tome,Begovic nam je potreban a i reprezentacija je njemu potrebna..cestitke Begu sto je izborio svoje mjesto medju stativama...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
steta sto vas je razocarao i oporavio se, valjda ce iduci put fasovati neku tezu bolest da bi svi bili zadovoljni.szlaja je napisao/la:I u srijedu je bio pri smrti, jer ni tad nije mogao dici telefonsku slusalicu. Znaci za 2-3 dana je ko ptica, svaka mu cast. Jak momakcalcio je napisao/la:u ponedjeljak bio bolestan (alergicni napad?), u subotu na golu. nista neobicno. 4-5 dana je proslo, dovoljno da se oporavi.

Nama treba svaki igrac,pa ljudi nismo mi Spanija da mozemo napraviti 3 jake reprezentacije,jedva napravimo i ovu jednu,svaki igrac nam je potreban,a pogotovo ovakva klasa kao sto je BEGOVIC! 

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- Principatus
- Kontakt:
Nek je on zdrav, i nek stoji na golu, nek isto tako stoji na nasem golu u kvalifikacionim utakmicama, ostalo mi je svejedno, niti imam volje da o tome razmisljam. A vi raspravljajte jos 100 godina o njegovom karakteru i spekulisite jel bio ili nije bio bolestan. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
velika je stvar za BIH sto ima tako dobrog golmana u tako jakoj ligi,samo naprijed Asmire ..
uz ovaj "clean sheet" ima sigurnu jedinicu !
ser del barça es el millor que hi ha !
pise BBC da je Beg opet odlican na golu stoke-a danas 

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
znaci dobar asmir ?? 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro je nije umro, a hvala Bogu nije ni gola primio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Dobro je nije umro, a hvala Bogu nije ni gola primio.

e koju je ocjenu dobio asmir ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kad primis vakcinu protiv gripe ili ti Flu Shot, tu postoje sanse da dobijes reakciju ko da te je auto udarilo, znaci ona naj gora gripa. I to prodje u roku od dva tri dana.szlaja je napisao/la:"OD SMRTI DO ZVIJEZDA" (per aspera ad astra)![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 24 gosta.