RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- samoOlimpick
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Napravio je Ibro mnoooog grešaka, ali Kulović nije jedna od njih ! Bezglavoj koki Cviji kopačke čistit ne može
-
- Kontakt:
Ja sam se najvise obradovao do sada kada je Kulovic otisao iz kluba od svih prometovanja igraca. Nemam licno nista protiv njega ali on je igrac koji ne zna trcati sa kretnjama, samo pravolinijski fura. Da igramo na dva gola on bi dosao do Bijelog Polja. Ima brzinu to stvarno stoji, ali nista vise i cak nekada ni nju ne zna iskoristiti. Ja sam protiv njegovog dolaska jer on nije pojačanje već prinova, a i ovi novinari lupajusamoOlimpick je napisao/la: ↑25 dec 2019, 07:25Napravio je Ibro mnoooog grešaka, ali Kulović nije jedna od njih ! Bezglavoj koki Cviji kopačke čistit ne može

Ti si naša ljubav jedina!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
V.V samo se strpite do 2020

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dogovorena su 3 igraca sa 4 se pregovara do nove godine ide zvanicno 1 sve ce se znati ubrzo
treba nam jedan takav u paru sa Manivim a ispred njih Zeljkovic i Hasanovic bice armirani beton ,NATO im ne moze nista ,naravno uz Bobu na golu onakav kakav je bio u zadnjim utakmicama

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- prisonbreak
- Kontakt:
Opet iz Celika

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
inbox
-
- Kontakt:
Nije dogovoren jos, pregovarali su, dogovoren je drugi stoper ali trazi se jos jedan jer mislim da Manev nece biti ovdje sljedece godine. 2 igraca su vec potpisala, stoper i vezni
Forzza Velez
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja kazem da nema od njega nista.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:27Nije dogovoren jos, pregovarali su, dogovoren je drugi stoper ali trazi se jos jedan jer mislim da Manev nece biti ovdje sljedece godine. 2 igraca su vec potpisala, stoper i vezni
Jamaka mozda i dobijete

-
- Kontakt:
Jamak nije ni u planu da se dovedeprisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:33Ja kazem da nema od njega nista.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:27Nije dogovoren jos, pregovarali su, dogovoren je drugi stoper ali trazi se jos jedan jer mislim da Manev nece biti ovdje sljedece godine. 2 igraca su vec potpisala, stoper i vezni
Jamaka mozda i dobijete![]()

Forzza Velez
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa nijr kako vas jr odbio
A prije mjesec dana bio je 'dogovoren'.
Samo posteno.

Samo posteno.
-
- Kontakt:
Igraci koji su igrali za Zrinjski u proslosti nece se dovoditi u Velez. Imas svoju temu pa pisi tamoprisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:46Pa nijr kako vas jr odbio![]()
Samo posteno.

Forzza Velez
Lentasi nemaju mjesta u Velezu.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:46Pa nijr kako vas jr odbio![]()
Samo posteno.
Trenutno samo ljudi u klubu znaju ko dolazi.
Jamak je suplja.
Toliko.
-
- Kontakt:
Pa i Sose ti je potvrdio da nije bilo kontakta s Jamakom, kao i sam Jamak
Drugo, trenutno ce svaki igrac vrlo rado preci iz Celika u Velez, bolji uslovi, sigurna plata, i klub u usponu a ne u padu.
Sto ne znaci da je Vrhovac dogovoren ili slicno jer raja lupa i niko veze nema ko dolazi, sem Fedje i par ljudi u klubu, jee takav je dogovor da se ne izlazi u javnost s imenima
jedino sto je "procurilo" je vijesr da je radovac gotovo pa zavrsen igrac
Drugo, trenutno ce svaki igrac vrlo rado preci iz Celika u Velez, bolji uslovi, sigurna plata, i klub u usponu a ne u padu.
Sto ne znaci da je Vrhovac dogovoren ili slicno jer raja lupa i niko veze nema ko dolazi, sem Fedje i par ljudi u klubu, jee takav je dogovor da se ne izlazi u javnost s imenima
jedino sto je "procurilo" je vijesr da je radovac gotovo pa zavrsen igrac
kakav jamak gluho i daleko biloAlemC85 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:17Lentasi nemaju mjesta u Velezu.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:46Pa nijr kako vas jr odbio![]()
Samo posteno.
Trenutno samo ljudi u klubu znaju ko dolazi.
Jamak je suplja.
Toliko.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne da mi se izvlaciti postove, a i poruke. Bilo 100% dog Jamak, price. Nema dileme da je bolje u Velezu, i to dvije svjetlosne godine, al svaki prelazni rok po 3 igraca Celika pokusavate dovesti.
Ev ja kazem da Vrhovca necete, jer mu je Turcin menadjer i on ide iz Celika 90% van Bh, zivi bili pa vidjeli.
Ev ja kazem da Vrhovca necete, jer mu je Turcin menadjer i on ide iz Celika 90% van Bh, zivi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Bile price ali na forumu, prvi kontakt medija s Jamakom i s klubom odmah u startu pokazao da je patka i da nije bilo ni price izmedju dvije straneprisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 15:31Ne da mi se izvlaciti postove, a i poruke. Bilo 100% dog Jamak, price. Nema dileme da je bolje u Velezu, i to dvije svjetlosne godine, al svaki prelazni rok po 3 igraca Celika pokusavate dovesti.
Za Vrhovca stvarno ne znam, nisam nigdje ni to cuo sve dok nisam ovdje usao, tako da je moguce da vam riba malo vadi mast

Utripovao si nešto opasno. Od starta naši pričaju da nema šanse da želimo Jamaka.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2020, 15:31Ne da mi se izvlaciti postove, a i poruke. Bilo 100% dog Jamak, price. Nema dileme da je bolje u Velezu, i to dvije svjetlosne godine, al svaki prelazni rok po 3 igraca Celika pokusavate dovesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.