FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je smijesno u mom postu!?
Olimpija nudi 300.000 € za Rahmanovica.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Coachvisokohz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:33???AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:25Momci, spremite se na udar sutra. It's gonna be a nice day, Dan D.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajd na hajrAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 18:19Coachvisokohz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:33???AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 17:25Momci, spremite se na udar sutra. It's gonna be a nice day, Dan D.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo strpljenja, i ja jedva čekam. Ali, neka, lijepo je ovo čekati i biti na iglama. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu li dobri sa glavom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Ocekuju se dobra pojacanja na zimu
!Nam ce malo budzet povecati da se pojacamo po zeljama Čuste 
Ibrahimovic Zlatan 
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Ako Rahman nece da potpise novi,neka traze 400k(ako odbiju onda 350k €) ovi ce prihvatiti vjerovatno..ne bi to bilo lose..bolje ga prodat za 400k nego da bude do kraja ugovora i ode nam besplatno..To vazi i za ostale igrace kojima istice na ljeto...ako nece da novi potpise a ima zainteresovanih kupaca prodaj i rekonstruisi tim..
Ne znam postavljati sliku na forum, ali upravo gledam jednu na kojoj Gavric igra turnir u malom fudbalu u Brckom. Pa ako ovo nije amaterizam, onda nas neko pravi budalama. Odmah otkaz i to na njegovu stetu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hhahahhahahahaahhahahahhahahahhah koja je ovo mentolčina 
Samo relax nema vise dovoDZenja indijanci
- AlfredNobel
- Kontakt:
ja Sam Runda Nedim
O ebote led, kakvi likovi za sebe misle da su neko i nešto. Ovaj kiflar je gori od onog Husarića mamlaza, što konta da je Mino Raiola. Ja papaka, samo se brukaju, a još su gori oni što ih podržavaju po fejzbuku i lože da su bitna figura.
O ebote led, kakvi likovi za sebe misle da su neko i nešto. Ovaj kiflar je gori od onog Husarića mamlaza, što konta da je Mino Raiola. Ja papaka, samo se brukaju, a još su gori oni što ih podržavaju po fejzbuku i lože da su bitna figura.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tako je, u zatvor ga strpat! Ma na goli otok! Sram ga bilo igra fudbal na pauzi! Ja sam cak cuo da par prvotimaca ide u teretanu svojevoljno i da imaju privatne treninge, sve ih otjerat treba!
Ovo je Gavricu samo jedan od minusa u nizu, prvo sto vodi sportski zivot, drugo sto zivi s kerom i hoda s njim, trece sto je zut, cetvrto sto je istetoviran, cak se prica da nije musliman, ma davno ga je trebalo otjerat!
1946~
Jos slavi Novu godinu... Tacno to treba po kratkom postupku...ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 19:32Tako je, u zatvor ga strpat! Ma na goli otok! Sram ga bilo igra fudbal na pauzi! Ja sam cak cuo da par prvotimaca ide u teretanu svojevoljno i da imaju privatne treninge, sve ih otjerat treba!
Ovo je Gavricu samo jedan od minusa u nizu, prvo sto vodi sportski zivot, drugo sto zivi s kerom i hoda s njim, trece sto je zut, cetvrto sto je istetoviran, cak se prica da nije musliman, ma davno ga je trebalo otjerat!