Informacija iz prve ruke hahahahahhah znaci ti bio tu gdje su se djelile pare i imas cjenovnik , to je valjda prva ruka . Nikad ova zemlja napredka mece imat , Covjek dobio portugal sa ovim nasim livadasima sta vam he baholyman je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:21Informacija iz prve ruke, lijepo bio sa dijetom koji je pozvan u reprezentaciju ali za minutazu mu unaprijed pare trazili, skoro da ima cjenovnik za minute. To nije samo slucaj sa vinkom nego u svim omladinskim selekcijama BiH, a sve pare ne idu njemu nego se skupi druzina iz saveza i pomocnici, pa dijele do 10k. To traje vec dugo i toga ima i u A selekciji samo na ljepsi nacin, javna tajna.Sabinho je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:14Cim je Husref dobio otkaz znao sam da ce se ovo dogoditi, a moglo se to lako i predvidjeti.Pantelija je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:11
Brate, nemas para, ok, al ne dovodis trenera o kome citava Bosna zna da uzima lovu za poziv u repki, koji nema rukopis na terenu, koji igra defanzivni fudbal itd.
Ako lazes da si otkaz dao husrfu jer zelis NAPREDAK onda me boli racku Imas li pare il nemas. Stvori, glumis da znas, pa dovede faking marinovica... Husrefe vrati se sve ti je oprosteno
Protiv Vinka nemam nista, bujrum. Te price oko uzimanja love i slicno po hiljaditi put kazem nemojte uzimati kao relevantne. Svaki igrac i otac svakog igraca cim ne igra u prvih 11 idu sa tom pricom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma mozete pricati sta hocete, Vinko ima rezultat u PLBiH ima rezultat u mladoj repki. Meni dovoljno za podrske i da sđatram ovo ispravnim potezom uprave. Sve ostalo ce vrijeme pokazati.
Pa ako je Vinko trener, on nije ni malo jeftin

Fazon je sto ja smatram da nije za fks
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma kakve zapazene uloge bgt, garant bi se vracao u nasu ligu da je ostvario tamo neke rezultate, ako bar nista nasao bi posao u slabijim ekipama Belgijske lige, al izgleda ni to mu ne polazi za rukom. Nije ni godinu dana uspio u cugu ostat na klupi.Pantelija je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:28Custovic ima 41 godinu, staziranje u Belgiji i radu dva prvoligasa u Belgiji sa zapazenom rolom.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:24Nije se rodio ko je nama ugodio. Po meni je custovic flop, za razliku od njeg Vinko ima rezultate i karijeru iza sebe.
Nase ulehe trenerski za 3 zivota nece doci do Belgije sem turisticki
Dosao bi ovde ko Kodro i bio otjeran nakon 3 mjeseca.
1946~
Ostaje nam jos Zip kao slijepac pored ociju. Marinovic je dobar trener, za klasu bolji od Custovica i Nalica, nesto bolji i od Jovica. Svejedno, UPRAVA NAPOLJE!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Vinko ako nista nece imat straha od mlladih igraca i rec Pidro je kriv
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 25 dec 2019, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobio Portugal? Jah, eto trenerčina je sad.
Skoro nije mogao Maltu pobjedit onda, i to nesto govori?
Ako ćemo tako gledat, Vlado Jagodić je onda dosta bolje rezultate imao, čak je bio na pragu senzacije.
Ako ćemo tako gledat, Vlado Jagodić je onda dosta bolje rezultate imao, čak je bio na pragu senzacije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vinko je skolovaniji trener 10 puta, bolji takticar, od Husrefa, plus 100 puta manji papak. Meni dovoljno. Custa bi bio pun pogodak.
Ne trcite pred rudu, cekajte zvanicnu potvrdu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
100% al zinula nam guzica, mi bi Ancelottia ako je kako moguce

Plus rad u mladoj repki mu je dodatni plus, jer koliko znamo uprava zahtijeva rad s mladim igracima, u sta ne sumnjam da ce Vinko ispuniti, jer poznaje realno najbolje BH igrace do 21 godine
1946~
Vidis odmah skim imas posla kada opravdavaju odluku uprave da marinovic bude trener. Vidi se da su upoznati sa sistemom u drzavi, e moje SarajevoBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:33Dobio Portugal? Jah, eto trenerčina je sad.

NEMA NAZAD
Nije vala neki napredak Vinko u odnosu na Husrefa.
Defanzivan način fudbala i 4-5-1 opet
Defanzivan način fudbala i 4-5-1 opet
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 25 dec 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
+ poznaje sve naše mlade igrače iz repke a nije ih malo. Vinko je jedan veliki Gospodin naspram Husrefa !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Poznaje i Hadžija mlade igrače, to mu je posao, ali kakve veze kada oni koji vrijede imaju ugovore koje mi ne želimo plaćati, a pitanje je i da li možemo.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:35100% al zinula nam guzica, mi bi Ancelottia ako je kako moguce![]()
Plus rad u mladoj repki mu je dodatni plus, jer koliko znamo uprava zahtijeva rad s mladim igracima, u sta ne sumnjam da ce Vinko ispuniti, jer poznaje realno najbolje BH igrace do 21 godine
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
“ Vinko Marinović je rođen u Beču, a u igračkoj karijeri nastupao je za Kozaru, banjalučki Borac, beogradsku Crvenu Zvezdu, Germinal Beercshot (Belgija) te Laktaše.
Četrdesetšestogodišnji Vinko posjeduje UEFA pro licencu i u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Kozaru, Borac i Zrinjski.
Marinović je u martu 2014. godine preuzeo banjalučki Borac, sa kojim je imao prilično dobre rezultate.
Ostat će upamćeni dueli protiv Sarajeva u četvrtfinalu Kupa BiH u martu 2015. godine, kada je Borac iznenađujuće eliminisao FK Sarajevo (u toj sezoni postali prvaci BiH), koje je sa klupe predvodio Meho Kodro.
Borac je u tom dvoboju bio autsajder, ali je Marinović taktički fantastično postavio ekipu i izborio nastup u polufinalu.
Čelni ljudi mostarskog Zrinjskog su upravo nakon duela Borca i Sarajeva, odlučili da na klupu tima iz Mostara dovedu Marinovića.
Vinko je Zrinjski preuzeo 26. marta 2015. godine te osvojio titulu prvaka BiH u sezoni 2015. / 2016.
Zrinjski je predvodio u 70 utakmica i ostvario 42 pobjede, 18 remija i 10 poraza, a u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu šampiona, njegova momčad je prilično namučila Legiju iz Varšave (1:1, 0:2, Legia nastupila u grupnoj fazi Lige šampiona te je remizirala sa madridskim Realom odigravši 3:3).
Marinović je i u tekućoj sezoni osvojio jesenju titulu sa Zrinjskim i izborio nastup u četvrtfinalu Kupa BiH, ali je u decembru 2016. godine sporazumno raskinuo ugovor i postao slobodan trener.”

Četrdesetšestogodišnji Vinko posjeduje UEFA pro licencu i u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Kozaru, Borac i Zrinjski.
Marinović je u martu 2014. godine preuzeo banjalučki Borac, sa kojim je imao prilično dobre rezultate.
Ostat će upamćeni dueli protiv Sarajeva u četvrtfinalu Kupa BiH u martu 2015. godine, kada je Borac iznenađujuće eliminisao FK Sarajevo (u toj sezoni postali prvaci BiH), koje je sa klupe predvodio Meho Kodro.
Borac je u tom dvoboju bio autsajder, ali je Marinović taktički fantastično postavio ekipu i izborio nastup u polufinalu.
Čelni ljudi mostarskog Zrinjskog su upravo nakon duela Borca i Sarajeva, odlučili da na klupu tima iz Mostara dovedu Marinovića.
Vinko je Zrinjski preuzeo 26. marta 2015. godine te osvojio titulu prvaka BiH u sezoni 2015. / 2016.
Zrinjski je predvodio u 70 utakmica i ostvario 42 pobjede, 18 remija i 10 poraza, a u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu šampiona, njegova momčad je prilično namučila Legiju iz Varšave (1:1, 0:2, Legia nastupila u grupnoj fazi Lige šampiona te je remizirala sa madridskim Realom odigravši 3:3).
Marinović je i u tekućoj sezoni osvojio jesenju titulu sa Zrinjskim i izborio nastup u četvrtfinalu Kupa BiH, ali je u decembru 2016. godine sporazumno raskinuo ugovor i postao slobodan trener.”

1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:

A jes' neprofesionalan ovaj Jović, baš je amater i on i klub mu.
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ko god bio treba ga pustit da radi svoj posao pa onda na kraju ocjeniti da li je ovaj izbor bio ok ili pogresan.
Nekima ako se zelja za trenerom ne ispuni ide ista prica kao i sa Husrefom samo cekaju negativu da bacaju...
Nekima ako se zelja za trenerom ne ispuni ide ista prica kao i sa Husrefom samo cekaju negativu da bacaju...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Fotosop, gdje bi Real to dopustioAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
A jes' neprofesionalan ovaj Jović, baš je amater i on i klub mu.
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.

1946~
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljlavova, MaroonBjelave, Pitar6785, riki46 i 59 gostiju.