A to brat objavio da te smiri, zna koliko se sikiras
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne bi se Veseli igrao sa nasim zdravljem. Uvjeren sam.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
@Osim13 ko ti je ba uvalio ove stubove?
Nista ovo ne valja.
Nista ovo ne valja.
Irfo nam je zaglavio pravo na odmoru, ovi hrdjavi stubovi su odraz njegovog odsustva 
Sto nisi tusnuo i ono pola kante sto stoji za “ne daj Boze” situacije?
Mora se na necemu ustedit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel moguce da se ovako malo pise o krovu na istoku
kad sam vidio ovu sliku srce kao trebevic 
@Osim13 baci koju sliku na insta da dusmani i neprijatelji kluba pocrkaju od ljubomore
Bit će krov isti kao sjever, sa onim lukom naprijed. Prvo se grade dva stuba, pa na njih završna konstrukcija koja dođe ispod krova za ta dva stuba,i tako dalje. Svaki element je već iza istoka spreman.
Crno zlato.

Crno zlato.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 25 dec 2019, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Uh, kako bi bilo dobro da moze semafor ici na Istok 
- kontrasviju
- Kontakt:
Baš me zanima da li će se u kompletu raditi vanjsko uređenje i istoka i sjevera, ili pojedinačno. Nerealno je koliko će stadion dobiti na ljepoti s tim.
1921
Svakako. Još bi bilo dobro kada bi se fasadom zatvorilo totalno onaj dio gdje su wc i oni kiosci na sjeveru. Srušiti sve one kućice kioske postaviti vjeseći plafon u visini tih kućica. Staviti neki štand za prodaju. Bilo je pitanje negdje šta bi podiglo broj navijača na stadionu i upravo mislim da bi ove stvari to učinile. Nebi bilo propuha. Proljeće i jesen u tom periodu narod sa tribine mogao bi ući tamo i uzeti neko toplo piće ili sok sjesti prokomentarisati poluvrijeme Itd. Mislim da to našim stadionima fali. Kako nema dobre podloge za igru tako stadioni nemaju ni unutrašnjost sređenu kako bi se navijači mogle osvježiti i popričati na poluvremenu.kontrasviju je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:44Baš me zanima da li će se u kompletu raditi vanjsko uređenje i istoka i sjevera, ili pojedinačno. Nerealno je koliko će stadion dobiti na ljepoti s tim.
Braca ,ja mogu shvatiti da lobotomci i mediji ne pisu
07-03 - kupiti kartu za zapad i gledatii ljepoticu
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, Cwirek, Jarodwest, Lokomotifa, zastitaIdentiteta i 58 gostiju.