FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Predobar trener. Iskreno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Vinko mi je, nakon Čustovića, bio drugi izbor.
Nama ostaje da mu poželimo sreću u radu
Nama ostaje da mu poželimo sreću u radu

Napokon se moze reci da je strateski cilj kluba poklapa sa izborom trenera...
Veceras kupiti kokice i citati na FB stranici kluba komentare 

-
- Kontakt:
Sretno Vinko. Uz Custovica najbolji izbor za klupu naseg kluba (od realnih naravno). Nadam se da je svjestan da ce naici na podmetanja od dijela "navijaca" jer da je Murinjo, za njih nije pravi izbor...
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako nista, navikli smo sa prethodnim"strucnjakom"holyman je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:09Ne znas da li su smjesniji ovi sto su iz povjerljivih izvora najavljivali druge trenere, ili ovi sto dijele paketice, ili ovi sto podrzavaju iste
Gledam vec naredni derbi kako nas komsinice guze, a strucnjaci sa zapada poslije tekme: "Ma sta vinko zna sta je derbi".
Hahahahhaah mila majko
I nema potrebe za prijevremenim pesimizmom.
Treba da damo podršku covjeku u svakom slučaju.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Kone su mogle guz.it dok je Musemić bio trener. Četiri poraza, dvije pobjede i dva remija u zadnjem mandatu. Gol razlika: 9:15.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadam se da nisu pogrijesili sa trenerom. Nisam nista posebno ni ocekivao, ne ocekujem ni neka mega pojacanja. Uglavnom trener ima moju podrsku, kao i do sada sto su svi imali. Neka nam je sa srecom u nastavku, bit ce nam potrebna 

Ne bi ti Riste drug!bordobijeli je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:38Ne lozim , gotovo pa izvjesno je da ce ovako biti.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:27Ne loži raju bezvezebordobijeli je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:19Risto Vidakovic novi šef
Eso Selimovic pomocnik
Šaric Kondicioni konsultant mu Jeleskovic.
Nece biti lahko al ABd titula je opet na kosevu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što prije tako nisi pisao, bilo te strah da izgubiš glasačko tijelo za forumaša godine

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Atalanta? 8 komada? Najjace je bilo kad je glupan prije tekme sa Atalantom reko bukvalno igramo sa istim igracima i istom postavom hahahahahahahah
A imo aktivan rezultat.... Mag

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 26 dec 2019, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nije pisao? Vrati postove malo. Derbije mu nikad neću halalit.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:20Što prije tako nisi pisao, bilo te strah da izgubiš glasačko tijelo za forumaša godine![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ovi sto i dalje spominju Husrefa i neke usporedbe rade samo još vise prave negativu i raskol.
Husref je nasa legenda hvala mu na svemu, imamo novog sefa nove izazove. Klub iznad svih
NAPRIJED SARAJEVO
Husref je nasa legenda hvala mu na svemu, imamo novog sefa nove izazove. Klub iznad svih
NAPRIJED SARAJEVO
Marinovic sa sobom dovodi dva mlada repr.,jedan je defanzivac. Drugi ofanzivi vezni
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Mislim da je trenutno najbolji izbor, od svih kandidata koji su se pominjali...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sretno Vinko, do titule!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Najjace mi je sto sam ovdje citao pojedine "ne zelim Vinka, igra defanzivan fudbal". Vinko je dobar takticar, igrao onako u zavisnosti sa cim raspolaze i protiv koga igra. Sutra ces opet igrati proti Atalante ili nekog slicnog, naravno da ces igrati defanzivan fudbal. Sa Vinkom na klupi, garantujem da nam niko nece zabiti 8 komada. Husref i moderno shvatanje fudbala, Husref i takticke zamisli, ne idu u istu recenicu. Njegovo poimanje vodjenja ekipe bilo je deri se na igrace i psuj im. Vinko nije taj tip trenera.
-
- Kontakt:
Zadovoljan, idemo sada rijesit igracki roster.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, ErosViverosViv, hajroooooo, Hamagara, J1897, Posejdon, propoklopac, robertkosar, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 161 gost.