Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Ja ne znam na osnovu cega ovaj Saka i Nelson igraju. Obojica su odroni teski. Pa nijedna kvalitetna odluka za 45min.
Saka ovde pokriva beka tako da se dosta trosi.
Nelson ne zna gdje se nalazi ukopa nas. Daj Pepea odmah od starta drugog
Nelson ne zna gdje se nalazi ukopa nas. Daj Pepea odmah od starta drugog
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Zao mi ove djece, prevelik je pritisak na njima, ali nisu taj nivo, barem ne jos. Sa lijeve strane svaki centarsut ko da je Salihovic, sa desne slabo sta i ima osim ako Ozil uleti.
Auba se treba zrtvovati na krilo, a Pepe na drugo sad neka ide.
Auba se treba zrtvovati na krilo, a Pepe na drugo sad neka ide.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Tu se slažem ni on ni Wilock/Nelson nisu ništa pokazali ove sezone...AshburtonG je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:49Govorim generalno. Ne znam cime on zasluzuje da bude u prvoj ekipi. Prosjecan engleski mladi igrac. Jos je uzeo Martinelliju makar 7-8 meceva ove sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U ovakvoj ekipi ni 6 Guardiola ne bi nesto popravili. Najgora odbrana i sredina lige.
Kakvi smo braćo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Napravili smo niz grešaka kod gola počevši od Lene koji je ukopao Davida, ovaj Saku, Saka Aubu i ljudi za razliku od nas upute normalan centaršut...Kad nema rješenja nabij ne **** joj ja mater.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Odlicni, ne trebas gledati, vjeruj nam na rijec.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam jos frapiran cinjenicom, da Xhaka nije napravio jos nijedan umobolan potez. Torreira drzi sredinu odlicno, i konacno ima ulogu u kojoj se najbolje snalazi. Da sjecka igru i odmah daje loptu kreativcu, te zauzima poziciju opet, a u gradnji napada lijepo siri i distribuira te lopte iz prvog dodira. Nema lutanja, ni njega ni Xhake. Odmah nema ni rupetina, nakon izgubljene lopte, te odmah imas jos jedan bedem koji ceka protivnika. To je velika pozitiva.
Samo jos da im utuvi u glavu, da se igranje od golmana, ne mora igrat pod svaku cijenu. Ja mislim da oni u glavama imaju ugravirano od onog retarda, da se to mora svaki put implementirat. Pa ni Barcelona ne igra svaki put, nit je kad igrala. Ako vidis da su ti svi pokriveni ili pod pritiskom. Reci im da izadju vani, ispucaj loptu i automatski onda nemas ni 10 igraca na 16m niti pritiska.
Ovo se moze okrenut, ako nastave u drugom poluvremenu ritmom kao prvih 30ak minuta. Samo Nelson mora odmah vani, a Pepe unutra. Utakmica je stvorena za njega.
Samo jos da im utuvi u glavu, da se igranje od golmana, ne mora igrat pod svaku cijenu. Ja mislim da oni u glavama imaju ugravirano od onog retarda, da se to mora svaki put implementirat. Pa ni Barcelona ne igra svaki put, nit je kad igrala. Ako vidis da su ti svi pokriveni ili pod pritiskom. Reci im da izadju vani, ispucaj loptu i automatski onda nemas ni 10 igraca na 16m niti pritiska.
Ovo se moze okrenut, ako nastave u drugom poluvremenu ritmom kao prvih 30ak minuta. Samo Nelson mora odmah vani, a Pepe unutra. Utakmica je stvorena za njega.
Sve je to dobro, al evo ovaj napad brmrmrnta su najoibcnija dodavanja koja protiv nasih debila prelako prolaze
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa kako frajeri ispadaju jel ovo realno...
Ne znaju i eto
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bravo bravo bravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.