Dogovori se sam sa sobom za koga ti navijas i koga podrzavas, jer iole normalan navijac ce podrzat u ovom slučaju novog trenera, ma ko on bio i kako se zvao,jer SARAJEVO je iznad svih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dogovori se sam sa sobom za koga ti navijas i koga podrzavas, jer iole normalan navijac ce podrzat u ovom slučaju novog trenera, ma ko on bio i kako se zvao,jer SARAJEVO je iznad svih
Ja se samo nadam da ti kao navijac Sarajeva zelis timu uspjeh, ma ko god da trener bio.
A gdje si procitao da ga necu podrzati?
Neka bude isto ono što je bilo kad Husref nije titulu uzeo kad je tek preuzeo klub. Najpoštenije.
Treba Vinku dati podrsku i vrijeme ! al nije ista situacija ko kad je Husref dolazio tad nije smjenjen trener koji je uzeo duplu i nije na ovaj nacin smjenjen. Vinko od mene ima podrsku al mislim da ako ne uzmemo titulu da ce mu biti mnogo tesko raditi dalje.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:13Neka bude isto ono što je bilo kad Husref nije titulu uzeo kad je tek preuzeo klub. Najpoštenije.
Pa gdje cemo tako zavrsiti ukoliko nam bude cilj stalno mijenjanje trenera?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:13Neka bude isto ono što je bilo kad Husref nije titulu uzeo kad je tek preuzeo klub. Najpoštenije.
Ko su potencijalna pojacanja (mladi reprezentativci)? Da pisemo malo o "normalnim" temama...
Vjerovatno je i zbog toga bez angažmana.
Tipicni Bosnjo koji se ufurao kao ona nasa djecica sto su mislila, da ce igrati za Benficu, Sporting, Zenit, West Ham i ne znam ni ja koga vec, a evo ih sad u nasoj ligi vratili se nazad.