Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ocekivao sam X sto sam i odigrao, al jbg....Sto se tice dominacije previse bodova gubi kuci sto bi je moglo kostati titule na kraju...Tott se ne sali i kad gubi trazi preokret, nisu oni slucajno pobjedili evropskog prvaka 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
A jbg opet će oni rusi bit prvaci u pm
Židovi shebaše sve šanse za titulu očekujem i sljedeću tekmu kiks poslije ovoga se teško vratit ccc
Keep the faith
Židovi shebaše sve šanse za titulu očekujem i sljedeću tekmu kiks poslije ovoga se teško vratit ccc
Keep the faith
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/
Jos jedan razlog da se rijesite Fabregasa. Nek se **** vrati u gay klub gdje i pripada
Jos jedan razlog da se rijesite Fabregasa. Nek se **** vrati u gay klub gdje i pripada
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Arsenalisation
- Kontakt:
Drug ne brukaj se ..procitaj malo detaljnije vidim engleski ti nije jaca strana...+ svi pogledajte sta je tamo haver napisao NA TEMI BARCERaul7 je napisao/la:http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Nikada nije igrao za Real tako da se ne moze vratiti.Raul7 je napisao/la:http://soccerleaguenews.com/gossip/cesc ... omez-2745/
Ne razumijem svrhu postavljanja ovoga na temu.
Sta bi ovom Arsenalu.
Ima vremena, vjerujem da mozete osvojiti titulu.. Bice vrlo zanimljivo do kraja.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- -Paja
- Kontakt:
Neki problem postoji u nasem divnom klubu samo ne razumijem koji, dominatno igramo, dominiramo na terenu i onda izgubimo od ovakvih smijesnih ekipa. Nesto tu ne stima na psiholoskom planu.
Dio Arsenala
- Facasplaca
- Kontakt:
kasnis sa dijagnozom paja. . .arsenal 6 godina dobro igra al na kraju uvjek ispada donji 
Lily, pored Chelsea i Uniteda
budimo realni. Nesjecam se kad se United ovako obrukao na Traffordu, kao Chelsea protiv Sunderlanda, Arsenal protiv Newcastlea, WBA, protiv Tottenham nisu, ipak je to derbi, Spursi spremniji i cao. Tesko ovako do titule, ali vrh (top 5) s ovom igrom je zagarantovan.
Big club, great history, Nottm Forest.
gdje ste dominacijo

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ja i dalje vjerujem da su Chelsea i Arsenal glavni kandidati za titulu.onoffon je napisao/la:Lily, pored Chelsea i Unitedabudimo realni. Nesjecam se kad se United ovako obrukao na Traffordu, kao Chelsea protiv Sunderlanda, Arsenal protiv Newcastlea, WBA, protiv Tottenham nisu, ipak je to derbi, Spursi spremniji i cao. Tesko ovako do titule, ali vrh (top 5) s ovom igrom je zagarantovan.
Dobro svi kiksaju, jos bolje jer ce sezona biti uzbudljivija. Manchester definitivno ima vise srece nego pameti, tako da bi i nekim cudom mogao i doci do titule.
Da, po svemu sudeci Tottenham je trenutno bolja ekipa, al' ima jos dosta utakmica koje se trebaju odigrati. Ova sezona je luda i sve je moguce.
Chelsea ce se vratiti, za Arsenal jos nisam sigurna.. Al' ipak mislim da ce trofej zavrsiti na polici jednog od klubova iz Londona. Da li sam u pravu, vidjet' cemo u maju.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Kad se Vermaelen vraća?
Odbrana vam je užasna bez njega i to je glavni problem.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trebo se vratit,pa obnovio povredu na treningu,nezna se jos ja mislim kad ce se vratitHare_BvB je napisao/la:Kad se Vermaelen vraća?![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
forma kod kuce je strasna, isto kao i ona u gostima.... ovo me podsjetilo na wigan, prosle godine, ovi nasi isto da ih spuca neka trema ako slucajno trebaju preci na prvo mjesto... nista idemo dalje, jos nista nije izgubljeno sreca pa su i cska i muda kiksali, a imaju jos everton odraditi u gostima, kao i wolverhampton koji je dobar(zacudjujuce), i evo zasto je EPL najbolja liga na svijetu ...
Sad gledam kako Wenger dominira
, nad flašicom vode

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
hahah jes je ispucoFrutek je napisao/la:Sad gledam kako Wenger dominira, nad flašicom vode
![]()
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Čudna utakmica danas, golovi Suprsa dođoše niotkud, bezvezan penal, jbg, tako se to poklopi. Onako na prvi pogled, Koscielny i Squillaci su bili očajni, Chamakh koliko je dobrog uradio, isto toliko je bilo i lošeg, Nasri i Fabregas sjajni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikad da svatite , u Engelskoj ima samo jedan klub to je Manchester , nebitno ko igra i kako igra , Macnho ima ime i tradiciju a pre svega Postovanog Sir Alexa Fergusona...Kakva crna dominacija , jedina dominacija je Mancho , gdje je taj Arsenal ??
Gotivim ja te ekipe koje pokusavaju nesto sto je nemoguce a to je bit Barca , ali nemoze ni svako bit Mancho?!
Samo mi nije jasno zasto uvjek ali uvjek otpisete klub koji Hara od kad postoji Premiership?!?! jel oni to zaostaju 15 bodova ???Ljudi su prava ekipa : Ko god dodje , u kakvom god stastavu oni izadju , na Teatru im niko meda ne može !
Desi se naravno svakom 1 - u vrh glave 2 kiksa kuci ...sto je i logivno nisu roboti ...
Gotivim ja te ekipe koje pokusavaju nesto sto je nemoguce a to je bit Barca , ali nemoze ni svako bit Mancho?!
Samo mi nije jasno zasto uvjek ali uvjek otpisete klub koji Hara od kad postoji Premiership?!?! jel oni to zaostaju 15 bodova ???Ljudi su prava ekipa : Ko god dodje , u kakvom god stastavu oni izadju , na Teatru im niko meda ne može !
Desi se naravno svakom 1 - u vrh glave 2 kiksa kuci ...sto je i logivno nisu roboti ...
Mogu mislit kako se sad Pijetlići **** po Londonu, ismijavaju prave Gunnere u gradu, uživaju, podjebavaju ih, a ova ekipa nije imala ni malo respekta prema svojim navijačima već dugo godina, ni malo, ali tako ti je kad je jedino englesko u klubu navijači.
I za šta navijači Arsenala plaćaju najskuplje ulaznice ? Da gledaju kako ih njihov tim i trener ponižavaju jer su psihički nikakvi, nikakvi. Vrlo sam tužan danas prijatelji moji, pa kako ne bi i bio, imamo najbolji tim u Premier ligi i najdužu klupu ubjedljivo ali mi kao da nećemo da osvojimo, a hajmo bit realni i priznati da MAn Utd i Chelsea nisu bili nikad lošiji.
U pravu si Bosco, united i celzi odavno nisu bili ovako losi, tj. odavno nisu ovoliko prosipali bodove. Arsenal je imao veliku priliku da iskoristi njihove slabosti i da sad bjezi barem jedno 5 bodova na vrhu tabeli. Izgubili stre bezveze jucer 3 boda, a onda jos i ona tri boda protiv New Castla i jos nekoliko bodova sigurno je bezveze izgubljeno, a opet zaostajete samo 2 boda.
Ali ni izbliza jos Arsenal nije ispao iz trke za titulu, sad bi morali uhvatiti jednu malo vecu seriju pobjeda ako se mislite nadati tituli, united i celzi su oslabljeni zbog povreda i sigurno ce jos bodova izgubiti, sad je pitanje koliko cete vi to znati iskoristiti
arsenal je i u ovoj sezoni pokazao svoju tipicnu nezrelost, ali ne mora znaciti da ekipa nece sazreti tokom prvenstva i uzeti titulu
Ali ni izbliza jos Arsenal nije ispao iz trke za titulu, sad bi morali uhvatiti jednu malo vecu seriju pobjeda ako se mislite nadati tituli, united i celzi su oslabljeni zbog povreda i sigurno ce jos bodova izgubiti, sad je pitanje koliko cete vi to znati iskoristiti
arsenal je i u ovoj sezoni pokazao svoju tipicnu nezrelost, ali ne mora znaciti da ekipa nece sazreti tokom prvenstva i uzeti titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.