Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ako odustanu od Bruno i zadrze Pogbu onda smo deff izgubili kompas. Grijeh je onakvog igraca ne uzeti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ja sam licno vidio ovakvih fudbalera na hiljade kao Bruno.
U manjem klubu odlican,dodje u veci klub naravno veci i pritisak i izgubi se,ili dobije veliki ugovor i nestane sa fudbalske scene.
Mi nakon Carrick,Scholes,Anderson,Fletcher,i ostalih fergijevih igraca nemamo sredinu terena..
Bit ce zanimljivo na zimu,sta god Ed govorio..
U manjem klubu odlican,dodje u veci klub naravno veci i pritisak i izgubi se,ili dobije veliki ugovor i nestane sa fudbalske scene.
Mi nakon Carrick,Scholes,Anderson,Fletcher,i ostalih fergijevih igraca nemamo sredinu terena..
Bit ce zanimljivo na zimu,sta god Ed govorio..
Uvijek postoji ta mogucnost. Igrac se ne uklopi, ne odgovara mu stil, klima, saigraci... sta bilo. Ali sa Brunom se isplati "kockati" po meni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
+1
Jos da dodam, zasto prodavati Pogbu da bi se doveo Bruno? Sto ne obojica kod nas. Valjda ti je cilj unaprijediti ekipu, a ne rasprodavati kvalitet, koji Pogba ima.
Dovedi Bruna prodaj Pogbu opet nemas kompletan vezni red
Onda dovedes nekog drugpg umjesto Pogbe. Koji ce nam djavo on vise? Na prste mozes nabrojati dobre partije od kako je u klubu. Mislim da bi daleko vise profitirali ako bi doveli Brunu a umjesto Pogbe dodali nekog tipa Tielemansa. Instagram boy jednostavno nema potreban kvalitet za United.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bruno, Ndidi i McTominayRooney88 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 07:31Onda dovedes nekog drugpg umjesto Pogbe. Koji ce nam djavo on vise? Na prste mozes nabrojati dobre partije od kako je u klubu. Mislim da bi daleko vise profitirali ako bi doveli Brunu a umjesto Pogbe dodali nekog tipa Tielemansa. Instagram boy jednostavno nema potreban kvalitet za United.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bruno, Maddison, McTominay 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma vidi, Pogba je najbolje partije pruzao kada su oko njega vrh igraci, pa kontam kada bi ubacili Brunu mjesto leša Freda, uz McT-a koji svaku utakmicu napreduje... što da ne. On je ubijao u Juveu gdje mu je Pirlo čuvao ledja, pa vrijedi probati. Već smo se složili da ništa od njega kao vodje, ali ako može raditi “ono svoje” bez puno odgovornosti, itekako može “dati ruke”. A ako već idemo da ga udamo, onda mi je ova @smr-ova kombinacija bombonicaRooney88 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 07:31Onda dovedes nekog drugpg umjesto Pogbe. Koji ce nam djavo on vise? Na prste mozes nabrojati dobre partije od kako je u klubu. Mislim da bi daleko vise profitirali ako bi doveli Brunu a umjesto Pogbe dodali nekog tipa Tielemansa. Instagram boy jednostavno nema potreban kvalitet za United.
Nije lose prodat pogbu a dovest brunu,maddisona...
Na ovo bi pristao,svako normalan...
Al jednog neka dovedu uz pogbu i mct imamo dobru sredinu terena...
Na ovo bi pristao,svako normalan...
Al jednog neka dovedu uz pogbu i mct imamo dobru sredinu terena...
Ne znam stvarno,Bruno treba igrati vise prema golu. Pogba nema taj kvalitet da moze drzati koncenrtaciju na max i raditi zadatke u sredini sa Scottom. Od Brune ni lo cemu ne vidim da je bolji naprijed.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Haaland?
Havertz je igrac vrijedan paznje. Dosada sto sam vidio, sigurno jedan od najboljih mladih igraca. Jedina kocnica je cijena, standardno.
Ako je vjerovati pisanju medija, mi i Liverpool smo najvise zainteresovani. Steta bi bilo ovakvog igraca prepustit skauzerima
Ako je vjerovati pisanju medija, mi i Liverpool smo najvise zainteresovani. Steta bi bilo ovakvog igraca prepustit skauzerima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kai je odlican ali realno vidi se da nije isti nakon povrede. S obzirom na cijenu razmislio bih dva puta. Ne kazem da bi bio losa opcija naravno.
Haaland se spominje sve vise i vise, ako je stvarno ovo ta cijena onda treba probati. Cisto sumnjam da ovakav potencijal igdje ima za ovu cifru. Iako bih ja radije Wernera.
Ali ko god dodje opet imas taj problem kreacije iz veznig reda. Zato Eriksen ili Bruno moraju biti prve mete.
Haaland se spominje sve vise i vise, ako je stvarno ovo ta cijena onda treba probati. Cisto sumnjam da ovakav potencijal igdje ima za ovu cifru. Iako bih ja radije Wernera.
Ali ko god dodje opet imas taj problem kreacije iz veznig reda. Zato Eriksen ili Bruno moraju biti prve mete.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ma bez minimalno jednog veznog u januaru i eventualno jos jednog na ljeto, ako ne mogu oba sad, mi nemamo sta pricati dalje.
Ni Haaland, ni Werner, ni peti, deseti ti nece puno znaciti ako ces i dalje preskakat vezni red ili ovisiti samo od kontri
Ja ako sam imao i 1% vjere u Pogbu, vise nemam, a sa Scottyem mozemo igrati, ali u nekom ozbiljnom Unitedu on moze biti samo backup opcija. Mada to nije prioritet, pogotovo jer iz sezone u sezonu sve vise napreduje.
Ni Haaland, ni Werner, ni peti, deseti ti nece puno znaciti ako ces i dalje preskakat vezni red ili ovisiti samo od kontri
Ja ako sam imao i 1% vjere u Pogbu, vise nemam, a sa Scottyem mozemo igrati, ali u nekom ozbiljnom Unitedu on moze biti samo backup opcija. Mada to nije prioritet, pogotovo jer iz sezone u sezonu sve vise napreduje.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja bi Eriksenu dao koliko zeli samo ga dovest,koliko nam fali ovakav igrac Boze sacuvaj.
Zeljeznicar! 1921 !
- DragonReborn
- Kontakt:
Od kad znam za sebe uvek igramo s Njukaslom za praznike, osim kad ovi nisu u Čempionšipu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
boze moj
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
Zekicbusioc
- Kontakt:
Na popularni ‘Boxing day’ iz Engleske je stigla informacija kako Olma želi Manchester United. Klub s Old Trafforda navodno je spreman ispuniti Dinamove zahtjeve, koji prema nekim napisima za Španjolca traži oko 40 milijuna eura.
Treba pomusati trampu Matic Eriksen. Joze obozava Nemamju pa sto da ne.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.