Obracam se onim navijacima koji nisu svrstani u grupe koji negiraju i koji velicaju lik i djelo pojedinca , a rezultati skromni . Dzaba DK , kad nema dominacije i vidnog napretka naseg kluba u PL BiH . Krivi su svi koji dobivaju lijepe pare i lagodan zivot na racun kluba , naravno u fudbalu je uvijek prvi na tapeti trener , u cijelom svijetu . Od 50+ god. kako sam navijac ili simpatizer FKS (ipak vise navijac), samo 10- god. sam mogao biti drcni navijac FKS i zayebavati komsije.
Od Uprave , Hadzica , Marinovica ,Jeleskovica , a pogotovo od igraca ocekujem dominaciju i da Titula na AFH stigne 2-3 kola prije kraja prvenstva (min.2 kola) . Ocekujem borbnu , leprsavu i efikasnu igru . Istu takvu igru da pokazu i u Evropi . Uslove i finansije imamo , po tome bi trebali biti 15 bodova iznad prvog pratioca .
Marinovic jeste neko koga sam prizeljkivao (jos mi nismo spremni za zvucnija imena trenera iz okruzenja) i od njega ocekujem puno na svim planovima , a posebno na afirmaciji mladih fudbalera iz Akademije(kao da je zamrla-nazalost) i cijele BiH . Marinovic jeste moj izbor , ali bio je i Milanovic (nadam se da ce proigrati). Hocu reci da se pocesto "zayebem" u svojim nadanjima i prognozama.
Cestitam svim navijacima vjerske praznike i i SRECE u svim zivotnim segmentim (zdravlje ,ljubav, nafaka itt.) u 2020 godini . Obraduj nas Marinovicu(personifikacija svih koji dobro zive , a i onih koji su dobro zivjeli i hajrovali od FKS ). SRETNU NOVU 2020 god. zelim svim ljudima kojima je BiH bar blizu srca .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.