FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 27 dec 2019, 15:52

bordobijeli je napisao/la:
27 dec 2019, 15:46
Da li ce ovi nasi strucnjaci s foruma Vinku uzeti za zlo sto je igrao u CZ
Pa nije bas da je imao dogovor sa Sarajevom, da su ga nasi cekali, pa da je otisao tamo... :bih:
Igrao je i Lazic pa smo ga prihvatili. I svakoga cemo ako prethodno nije imao nacisticke/fasisticke ispade :bih:
P.S. Znam na sta si mislio zato si i dobio ovakav odgovor :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 15:59

Atmosfera je sjajna i sve grmi,
nakon prvog kiksa "oni "psovat ce mu prvi ...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 dec 2019, 16:04

Dan dvadesetpeti. I opet ne popuštaju. Po fb-u na svaku objavu odmah nešto vezano za Husrefa. Takvo nešto nema ni u Sjevernoj Koreji.

Na članak Vinko će imati dobar budžet za pojačanja, odmah kontra pitanje da li je to Husref imao.

Hajd da je neki trener, pa bi bilo razumljivo, a ne neko ko ke do sada 5 puta bio otpušten i kome je Sarajevo vrhunac trenerske karijere.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:07

Marinović će u Sarajevu za pomoćnika imati i saradnika iz reprezentacije. Neslužbeno saznajemo da će dio stručnog štaba bh. prvaka biti Danimir Milkanović, koji trenutno vodi ekipu Tekstilca iz Dervente.

Uz Marinovića i Milkanovića će dio stručnog štaba biti kondicioni trener Eldin Jelešković, koji je sa njima sarađivao u mladoj reprezentaciji BiH.

Tako će FK Sarajevo u svom stručnom štabu imati reprezentaciju u malom.

ovaj je radio prije po norveškoj i ajslandu :D
dobro bi nam došao nakav Magnusson,Gudjonssen :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 dec 2019, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 16:09

Mokes je napisao/la:
27 dec 2019, 16:04
Dan dvadesetpeti. I opet ne popuštaju. Po fb-u na svaku objavu odmah nešto vezano za Husrefa. Takvo nešto nema ni u Sjevernoj Koreji.

Na članak Vinko će imati dobar budžet za pojačanja, odmah kontra pitanje da li je to Husref imao.

Hajd da je neki trener, pa bi bilo razumljivo, a ne neko ko ke do sada 5 puta bio otpušten i kome je Sarajevo vrhunac trenerske karijere.
To sve rade ovi psovaci sa istoka i zapada ,ti ljudi koji pisu po oficijalnoj ni jedan posto ih nije na sjeveru ,ali opet taj kome je vrhunac Sarajevo je jedini donosio trofeje ,bivsi je i to je to ,pa i ovome je vrhunac Sarajevo i sportski i finansijski .I on ce imati podrsku sa igracima a **** ce se vratiti u svoja sela odakle su dosli nece im 10 Namova pomoci i skrivanja iza nekoga .

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 dec 2019, 16:11

27 dec 2019, 15:12
Ma problem je sve ukupna situacija. Nema navijaca na stadionima, opcenito je negativa u gradu u drzavi, nema strpljenja s trenerima, nema pravog plana, igrac cim nesto malo pokaze ide vani, teska smo sredina vrlo lahko popljujemo svakog milion primjera, jako malo se zaradjuje u odnosu na region a kamo li europu. Tako da nije lagano ovdje napraviti neki uspjeha ili taj famozni iskorak.
Smrdi ti prica :salut:

Ako je iko ikad imao strpljenja s trenerom, mi smo imali sad s Husrefom. Treba li vas podsjecat koliko je puta uprava stala iza njeg???

Nista gora situacija nije kod nas nego sto je u regiji, al ni bolja. Navijaci na stadionima nisu uopste potrebni za iskorak.
Nas klub napokon ima plan i drzi ga se.
Prosle sezone kostur ostao na okupu, nismo prodali posto po to.
Al ne vidite vi to, jer vam je samo Husref u glavi.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 27 dec 2019, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:11

po meni je repka nivo koji rijetko koji domaći trener dokuči...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 27 dec 2019, 16:13

Jesu li objavili na zvanicnoj za trenera hebo portale 😋

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:14

Dadox je napisao/la:
27 dec 2019, 16:13
Jesu li objavili na zvanicnoj za trenera hebo portale 😋
nisu, vjerovatno čekaju da ga savez razriješi da mogu ga registrovat....valjda bude i predstavljanje neko

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 16:16

Denchi je napisao/la:
27 dec 2019, 16:11
po meni je repka nivo koji rijetko koji domaći trener dokuči...
Mlada reprezentacija koja nikakave uspjehe nema niti ce ikada imati ,a imat ce bar dupli vecu platu ovde .
Ustvari sta ja tebi pricam ti sve znas ovih zadnjih mjesec dana si sve tacno rekao :crazy: i opet se javljas imas obraza .(koliko kosta obraz?)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 dec 2019, 16:17

Obracam se onim navijacima koji nisu svrstani u grupe koji negiraju i koji velicaju lik i djelo pojedinca , a rezultati skromni . Dzaba DK , kad nema dominacije i vidnog napretka naseg kluba u PL BiH . Krivi su svi koji dobivaju lijepe pare i lagodan zivot na racun kluba , naravno u fudbalu je uvijek prvi na tapeti trener , u cijelom svijetu . Od 50+ god. kako sam navijac ili simpatizer FKS (ipak vise navijac), samo 10- god. sam mogao biti drcni navijac FKS i zayebavati komsije.
Od Uprave , Hadzica , Marinovica ,Jeleskovica , a pogotovo od igraca ocekujem dominaciju i da Titula na AFH stigne 2-3 kola prije kraja prvenstva (min.2 kola) . Ocekujem borbnu , leprsavu i efikasnu igru . Istu takvu igru da pokazu i u Evropi . Uslove i finansije imamo , po tome bi trebali biti 15 bodova iznad prvog pratioca .
Marinovic jeste neko koga sam prizeljkivao (jos mi nismo spremni za zvucnija imena trenera iz okruzenja) i od njega ocekujem puno na svim planovima , a posebno na afirmaciji mladih fudbalera iz Akademije(kao da je zamrla-nazalost) i cijele BiH . Marinovic jeste moj izbor , ali bio je i Milanovic (nadam se da ce proigrati). Hocu reci da se pocesto "zayebem" u svojim nadanjima i prognozama.
Cestitam svim navijacima vjerske praznike i i SRECE u svim zivotnim segmentim (zdravlje ,ljubav, nafaka itt.) u 2020 godini . Obraduj nas Marinovicu(personifikacija svih koji dobro zive , a i onih koji su dobro zivjeli i hajrovali od FKS ). SRETNU NOVU 2020 god. zelim svim ljudima kojima je BiH bar blizu srca . :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2019, 16:21

ThrillerHz je napisao/la:
Ma problem je sve ukupna situacija. Nema navijaca na stadionima, opcenito je negativa u gradu u drzavi, nema strpljenja s trenerima, nema pravog plana, igrac cim nesto malo pokaze ide vani, teska smo sredina vrlo lahko popljujemo svakog milion primjera, jako malo se zaradjuje u odnosu na region a kamo li europu. Tako da nije lagano ovdje napraviti neki uspjeha ili taj famozni iskorak.

Ako je iko ikad imao strpljenja s trenerom, mi smo imali sad s Husrefom. Treba li vas podsjecat koliko je puta uprava stala iza njeg???
Ne znam kako si zakljucio da je vezana za Husrefa prica. Ako bolje procitas vidjeces da pišem o sve ukupnom ambijetu . Vise sam mislio da ne treba previse vrsiti pritisak na Vinka, treba mu dati vremena da poslozi stvari. Husref je bio 2 godine ni to nije neki period, kod nas zato sto se znalo za sezonu po 3 trenera promjeniti. Ja bi Vinku dao 4 godine pa tek onda ako treba smjenjivao ga

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 dec 2019, 16:24

Ko ste ba vi da vama objavljuju ko je novi trener?
Oni obavezu imaju samo prema Namu i njegova je zadnja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2019, 16:28

BordoSarajevo je napisao/la:
27 dec 2019, 16:24
Ko ste ba vi da vama objavljuju ko je novi trener?
Oni obavezu imaju samo prema Namu i njegova je zadnja.
Ovo moze biti sarkazam al u sustini ovo je bolna istina.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:30

VratiloSeZlo je napisao/la:
27 dec 2019, 16:16

Mlada reprezentacija koja nikakave uspjehe nema niti ce ikada imati ,a imat ce bar dupli vecu platu ovde .
Ustvari sta ja tebi pricam ti sve znas ovih zadnjih mjesec dana si sve tacno rekao :crazy: i opet se javljas imas obraza .(koliko kosta obraz?)
znači to bi trebalo bit bezze lagano za ostvariti HM ???
javi kad ga izaberu....
:stop: :wave:

nisam ja glavni kume, a i ljudi se mogu predomisliti, nije zabranjeno.... :kafa:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 dec 2019, 16:30

27 dec 2019, 16:21
ThrillerHz je napisao/la:

Ne znam kako si zakljucio da je vezana za Husrefa prica. Ako bolje procitas vidjeces da pišem o sve ukupnom ambijetu . Vise sam mislio da ne treba previse vrsiti pritisak na Vinka, treba mu dati vremena da poslozi stvari. Husref je bio 2 godine ni to nije neki period, kod nas zato sto se znalo za sezonu po 3 trenera promjeniti. Ja bi Vinku dao 4 godine pa tek onda ako treba smjenjivao ga
Zato sto sam primjetio da ga indirektno ubacujes. Isto kao i prethodni post gdje pitas hoce li smetat sto je i Vinko igrao za CZ.
Tako isto ocekujem da ce se pratit svaki Vinkov potez i poredit s Husrefovim, i sve sto uradi i dobro i lose, gledace se kroz prizmu Husrefa.
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:33

belosevic28 je napisao/la:
27 dec 2019, 15:52
Pa nije bas da je imao dogovor sa Sarajevom, da su ga nasi cekali, pa da je otisao tamo... :bih:
Igrao je i Lazic pa smo ga prihvatili. I svakoga cemo ako prethodno nije imao nacisticke/fasisticke ispade :bih:
P.S. Znam na sta si mislio zato si i dobio ovakav odgovor :mrgreen:
Tatomirović isto :thumbup:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 dec 2019, 16:34

Bit će strpljenja za trenera, u to sam ubjeđen. Neće niko tjerati trenera prije uprave, glavu dajem. Sve trenerove eventualne kikseve i greške će uprava "platiti". Ne brinite se za to, sva odgovornost je prebačena na upravu.

Što se mene tiče, neka bude titula i svi nek ostaju tu gdje jesu, nek i plate sebi povećaju, nije problem, samo da se titula uzme.

Mišljenja sam da se titula ne može uzeti bez adekvatnih pojačanja i svježe krvi, zbog pritisaka zbog najavljivanja daljeg napretka sa pozicije broj 1. Ambiciozno.
Nadam se da će raditi da sami sebe sačuvaju a to će značiti bolja pojačanja i bez eksperimentisanja, bez stopiranja dogovorenih igrača...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2019, 16:36

Uz Marinovića i Milkanovića će dio stručnog štaba biti kondicioni trener Eldin Jelešković, koji je sa njima sarađivao u mladoj reprezentaciji BiH.
:bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 16:40

samo da razgriničimo jednu stvar, mladi igrač nije pojačanje nego investicija, pojačanja su igrači za prvih 11....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, budzak, Fudo, Google Adsense [Bot], insimadop, napoleon72, Sazg, Vanja8 i 60 gostiju.