FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 27 dec 2019, 17:43

Ovaj VratiloSeZlo je dobar primjer zašto treba zatvoriti sjevernu tribinu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 dec 2019, 17:50

BordoSarajevo je napisao/la:
27 dec 2019, 17:36
Da li se planira bitnijim igračima tj. igračima sa većom minutažom produžavati ugovor jer ih dosta ima koji na ljeto postaju slobodni? Zna li neko, dosta vas barata nekim informacijama pa bi volio čuti nešto o ovom?

Da li će ispuniti obaećanje da se neće ponoviti Duljević?
Da je Adukor prvi i zadnji slučaj "tribina - zapad"?
A ko kaze da se ne radi na tome?
Jel treba izaci sa informacijom: Sjeli smo za sto sa Lazicem, pa cemo vas obavijestiti sta i kako dalje?
Jel trebaju unaprijed znati da neko nece produziti pa ce izaci sa informacijom: Evo Lazic se nesto necka, na tribine cemo ga poslati?
Ne kontam kome i gdje bi trebali dati takve odgovore? Osim naravno ako ne kontas da ti trebaju na viber odgovoriti?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2019, 17:55

VratiloSeZlo je napisao/la:
27 dec 2019, 17:31

Vidi se fino ko su ti ljudi ,to sto maloumnici to prebacuju sjeveru to je druga prica ,oni nece otici ljepljennjem slika po fb ,niti ce biti odbranjeni botovskim tekstovima po forumu,otice kao i predhodni kad im bude guzica ugrozena na ulici ,zalost ce 40 dana trajati za dencija zipa i nobela na proljece ,nek vide da ih cuvaju bar na zapadu da su sigurni. ....
Ako ne odbrane titulu, onda apsolutno noga. Ali ako krene sad fino sa Vinkom i on se pokaže kao pogodak, da li će se opet tjerati ovaj neki inat?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 18:02

Vidi se fino ko su ti ljudi ,to sto maloumnici to prebacuju sjeveru to je druga prica ,oni nece otici ljepljennjem slika po fb ,niti ce biti odbranjeni botovskim tekstovima po forumu,otice kao i predhodni kad im bude guzica ugrozena na ulici ,zalost ce 40 dana trajati za dencija zipa i nobela na proljece ,nek vide da ih cuvaju bar na zapadu da su sigurni. ....
svako ima guzicu,porodicu,takvi putevi su često dvosmjerne ulice a ljudi to hoće zaboravit, samo ovo je krivično djelo, a Zenica je lijepa u svako doba godine :kafa: :wave:

neće Denchiju nikakva žalost biti ne beri brigu ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 27 dec 2019, 18:02

Lazic ce u norvesku.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 27 dec 2019, 18:03

Kamuflazn je napisao/la:
27 dec 2019, 18:02
Lazic ce u norvesku.
Hocemo li sta hajrovat?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 dec 2019, 18:08

slika

Ko je pravio ove liste, kad nema jednog Saida Huseinovića :urnebes:

Inače Cimirot ubjedljvo najbolji. Nakon njega Benko, pa Ahmetović.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 dec 2019, 18:09

fera je napisao/la:
27 dec 2019, 17:26
AlfredNobel je napisao/la:
27 dec 2019, 16:46
Ono što je sigurno je da će odnos trener-igrači biti kako treba, jer je Vinko gospodin i čovjek koji ima pravi pristup s igračima. Mislim da se Stanojeviću mama trzala svaku tekmu..
Vjeruj mi ne moze se sa svakim isto, trener mora znati kako kojem igracu pristupiti.
Ja gledam onog sarrija u chelsea kad je bio meni je ono tuga sta su mu radili, nadam se da vinko ima autoritet (koji nece graditi na psovanju majki naravno) al bez toga ce brzo i njega prodati ovi igraci.
Ja sumnjam nesto da je tatar onda slucajno napisao PUSTILI ih na mostu il kako vec.
Ne pratim bas reprezentativni fudbal pa ne znam kako ga je islo i kakav je sistem imao al u borcu i zrinjskom je odradio dobar posao.
I u pravu je bio nam kad je rekao da ce stranac doci ipak nam je vinko u austriji rođen to je becka skola.
Pa brate, to je tako. Logično je da ukoliko izgradiš fin odnos s svima, tačnije da budeš autoritet i da bude poštovanja, ali i da im budeš blizak na drugi način, u smislu razgovora, zezancije itd. Najbolji primjeri su ti Klopp i Guardiola, eto navijaš za Liverpool pa znaš. Znači, kad se radi, radi se, kad se zeza, zeza se. Spoj autoriteta i poštovanja s zezancijom i opuštenosti i to je pun pogodak.
Nije to samo tako u fudbalu, već u svim poslovima. Ti radiš u nekoj firmi, hoćeš li biti produktivniji i imati više htjenja i želje kad imaš nadređenog koji te poštuje i koji ima fin pristup ili s nekim ko te omalovažava, vrijeđa, gazi, umjesto da ti na ljudski način ukaže na nešto? Znaš i sam odgovor.. Da ti dođe i kaže "ejj fera sve ti ebem pa ne ide tako gledaj jes glup hajvan ebo sebe".. Pretrpićeš ti to možda jednom, dvaput, kasnije ti bude pun qurac pa pukneš i ti.

I tako trener kad izgradi dobar odnos, igrači će to prepoznati i vratiti na terenu, vjeruj mi, ja ti to garantujem.

Vinko je gospodin i uvijek mi se sviđao zbog toga. Uvijek odmjeren, biko u izjavam ili drugim situacijama, odmjeren, profesionalan, stručan, zato pozdravljam njegovo dovođenje. Jako mali postotci su da će se on s nekim zakačiti, a glavu dajem da se neće ponašati kočijaški i nekom familiju psovati kad pogriješi, zato što to nikad nije radio. Imaš i izjavu Mujakića za njegov pristup i profesionalnost, gdje ga je baš nahvalio.
Ono što znam jeste da je dobar taktičar i kliker za te stvari, posebno defanzivnu igru, što mi se sviđa. Zrinjski je pod njegovim vodstvom bio dosta dobar, čvrsti na terenu, što mi je još jedan plus.

Polažem nade u njega, mislim da će to biti odlična priča. Sad je tu i Jela, uz nekoliko finih pojačanja Hadžije i dobro odrađene pripreme, mislim da se nemamo čega bojati. A para hvala bogu ima finih koje su date na raspolaganje Hadžiji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 dec 2019, 18:12

belosevic28 je napisao/la:
27 dec 2019, 17:50
Da li se planira bitnijim igračima tj. igračima sa većom minutažom produžavati ugovor jer ih dosta ima koji na ljeto postaju slobodni? Zna li neko, dosta vas barata nekim informacijama pa bi volio čuti nešto o ovom?

Jel treba izaci sa informacijom: Sjeli smo za sto sa Lazicem, pa cemo vas obavijestiti sta i kako dalje?
Jel trebaju unaprijed znati da neko nece produziti pa ce izaci sa informacijom: Evo Lazic se nesto necka, na tribine cemo ga poslati?
Ne kontam kome i gdje bi trebali dati takve odgovore? Osim naravno ako ne kontas da ti trebaju na viber odgovoriti?
Ne zamjeri momku, ima malu krizu identiteta, ne zna gdje udara. Do jučer je bio normalan, pa je sad opet vratio opasni alter ego siouxa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 dec 2019, 18:16

Hajde da svi manje s.remo i da zajedno olaksamo posao treneru i igracima. Pa sta nam bog da . :salut:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 dec 2019, 18:21

belosevic28 je napisao/la:
27 dec 2019, 17:50

Jesam li rekao da se ne radi na tome?
Pitam da li se planira jer za razliku od decembra prošle godine kada smo u tom mjesecu produžili 3/4 igrača, sada imamo dosta više igrača za produžiti a nijedan još nije a vrijeme ide. Pitam jer smo dobili obećanje za to.
Prošli decemar je daleko bio aktivniji i ozbiljniji, težimo napretku i najavljujemo neke milione i ambicioznog vlasnika a već kasnimo kada usporedimo isti period prošle godine.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 18:34

Memara je napisao/la:
27 dec 2019, 17:43
Pa zatvorite nemoj da ostane na natpisima samo ili bar pokusajte.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 18:38

joker90 je napisao/la:
27 dec 2019, 17:55

Ako ne odbrane titulu, onda apsolutno noga. Ali ako krene sad fino sa Vinkom i on se pokaže kao pogodak, da li će se opet tjerati ovaj neki inat?
Podrska igracima i treneru nece izostati ni u jednom selu u kojem budemo igrali ,necemo se mi busati u prsa nekim forumakim natpisima bez djela i cekati kad ce strim poceti i pljuvati po onima koji se zrtvuju za to sve ,kome se ne svidja sjever i nacin rada jednostavno napravite opoziciju i probajte ga preuzeti a ne mucki skriveni prozivati ,a seljaci iz uprave ce biti otjerani bez obzira na ishod na zelenom terenu jer nisu kapacitet ovako velikog kluba.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 18:43

27 dec 2019, 18:38

Podrska igracima i treneru nece izostati ni u jednom selu u kojem budemo igrali ,necemo se mi busati u prsa nekim forumakim natpisima bez djela i cekati kad ce strim poceti i pljuvati po onima koji se zrtvuju za to sve ,kome se ne svidja sjever i nacin rada jednostavno napravite opoziciju i probajte ga preuzeti a ne mucki skriveni prozivati ,a seljaci iz uprave ce biti otjerani bez obzira na ishod na zelenom terenu jer nisu kapacitet ovako velikog kluba.
napravite i vi upravu pa probajte preuzeti klub ako vam se ne sviđa, a ne mucki skriveni prozivati ;) :D
jesu li vaše vođe kapacitet Sjevera?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 dec 2019, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2019, 18:43

joker90 je napisao/la:
27 dec 2019, 17:55

Sjever, navijački svijet i pravljenje opozicije me zanima koliko i Dodika cjelovita BiH. Koga vidiš kao bolju soluciju na sadašnju strukturu uprave? Bar 2 konkretna imena?
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 dec 2019, 18:48

A u cemu kasnimo? Jel ti bitno hocemo li produziti 23.12. ili 14.1.? Ili ti nije bitno da se produzi ili ne, nego samo da se stavis na stranu ljudi koji kritikuju?
Vratili najbolkeg kondicionog u drzavi, kojeg je prosli trener otjerao, zar to nije RAD? Ili se to me racuna jer je pozitivna stvar a ti si od onih koji se.ru?
Ne kontan jel imamo neki rok, ili sta vec pa kasnimo? Haj'mo pustiti da neko nesto (ne)uradi pa da onda pohvalimo ili kritikujemo...
10 dana si pisao gdje je trener, evo ljudi dogovorili, sad si presao na igrace? Nisi ti nezadovoljan, nego hices da si inn jer 86 % raje se.re pa da si i ti na toj strani...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 dec 2019, 18:52

Denchi je napisao/la:
27 dec 2019, 18:43

napravite i vi upravu pa probajte preuzeti klub ako vam se ne sviđa, a ne mucki skriveni prozivati ;) :D
jesu li vaše vođe kapacitet Sjevera?
Ti poredis uprave kluba koji zive od kluba sa ljudima koji ginu za klub ,dovoljno mi je to od tebe nemoj mi vise odgovarati ,mi mucki skriveni prozivamo svi imenom i prezimenom bez ikakvih problema ,jesu kapacitet sjevera jer kada su svi pobjegli od raznoraznih krimosa koji su htjeli oteti tribinu i biti Elvirovi placenici su se suprostavili i odbranili cast Hordi Zla bez da iko nastrada,nisu bjezali na druge tribine ,a da nema tih rak rana i dan danas bi Dino i Elvir kolo vodili da ih ne bi ti i takvi ko ti otjerali mozda .Srami se sta pises

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2019, 18:59

Memara je napisao/la:
27 dec 2019, 17:43
Legende smo popljuvali, zatvorit sjever, još promjeniti ime kluba i boju dresa i bit cete zadovoljni.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 dec 2019, 19:00

27 dec 2019, 18:52

Ti poredis uprave kluba koji zive od kluba sa ljudima koji ginu za klub ,dovoljno mi je to od tebe nemoj mi vise odgovarati ,mi mucki skriveni prozivamo svi imenom i prezimenom bez ikakvih problema ,jesu kapacitet sjevera jer kada su svi pobjegli od raznoraznih krimosa koji su htjeli oteti tribinu i biti Elvirovi placenici su se suprostavili i odbranili cast Hordi Zla bez da iko nastrada,nisu bjezali na druge tribine ,a da nema tih rak rana i dan danas bi Dino i Elvir kolo vodili da ih ne bi ti i takvi ko ti otjerali mozda .Srami se sta pises
ok kako ti je ime? :urnebes: :rol:
zar nije itad počelo sa "uprava napolje"??? a prije toga Fening? kolko ima tih krimosa na tribini da svaki put kad krenete na upravu otkrijete nove?

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 27 dec 2019, 19:02

koliko si glup i(li) naporan od 0 do postavljam na svaki fb status sliku uprava napolje
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”