Po tebi, na koji način se namiču dodatna sredstva osim ovih investitorskih para?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tacno ce mi ovakvi postovi ogaditi Husrefa za sva vremena.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 18:38Podrska igracima i treneru nece izostati ni u jednom selu u kojem budemo igrali ,necemo se mi busati u prsa nekim forumakim natpisima bez djela i cekati kad ce strim poceti i pljuvati po onima koji se zrtvuju za to sve ,kome se ne svidja sjever i nacin rada jednostavno napravite opoziciju i probajte ga preuzeti a ne mucki skriveni prozivati ,a seljaci iz uprave ce biti otjerani bez obzira na ishod na zelenom terenu jer nisu kapacitet ovako velikog kluba.joker90 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:55Ako ne odbrane titulu, onda apsolutno noga. Ali ako krene sad fino sa Vinkom i on se pokaže kao pogodak, da li će se opet tjerati ovaj neki inat?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:31
Vidi se fino ko su ti ljudi ,to sto maloumnici to prebacuju sjeveru to je druga prica ,oni nece otici ljepljennjem slika po fb ,niti ce biti odbranjeni botovskim tekstovima po forumu,otice kao i predhodni kad im bude guzica ugrozena na ulici ,zalost ce 40 dana trajati za dencija zipa i nobela na proljece ,nek vide da ih cuvaju bar na zapadu da su sigurni. ....
U redu,bice podrska, a jos je veca vjerivatnoca da ce se Vinko prozivati u slucaju 2 kiksa.Garantujem zivotom,a onda prica: e jesmo rekli??
A za sta se to ti brate moj zrtvujes?Sto odes do Bijeljine,Mostara,Tuzle??
Pa pobogu ovdje ima ljudi koji su obisli bivsu Jugoslaviju,pa to nikada ne potenciraju i predstavljaju kao zrtvu.To je ljubav,to je bolest,kakva zrtva???
Kazes opziciju?Kakvu bolan opoziciju,pa kompletan sadasnji sjever ne broji ni 20% te "opozicije" kako ti nazivas ostale navijace Sarajeva.
Umjesto da se priblizimo jedni drugima,budemo zajedno,pocelo razjedinjavanje na "zrtve" i "opoziciju".
Niko pa ni Husref nije vrijedan toga,a prvi sam se ja ovdje znao "klati" sa rajom zbog njega.Ali Sarajevo je iznad svega, i Husrefa i Uprave i sviju nas....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne znam jarane nisam ekonomista po zanimanju nađi nekog iz te struke nek ti objasni.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 20:29Po tebi, na koji način se namiču dodatna sredstva osim ovih investitorskih para?
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako onda znaš reći da nije investitora da ovi ništa ne bi znali namaći?Lecler je napisao/la: ↑27 dec 2019, 20:40Ne znam jarane nisam ekonomista po zanimanju nađi nekog iz te struke nek ti objasni.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 20:29Po tebi, na koji način se namiču dodatna sredstva osim ovih investitorskih para?
-
- Kontakt:
Kad "namaknu" sponzore ismijavaju se. Pa se za 3 dana prozivaju sto ne "namaknu" pare 

Bio sam ubijedjen da nikad niko u ligi nece idealizirati jednu personu kao manjejaki awawa al su ih pojedinci ovdje nadyebali !!!
Bio sam ubijedjen da nikad niko u ligi nece idealizirati jednu personu kao manjejaki awawa al su ih pojedinci ovdje nadyebali !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
A odgovor zasto raja gotivi Husrefa je sljedeci
Pogledajte koliko trofeja ima fudbalski klub Sarajevo i pogledajte u koliko je ucestvovao Husref.
I kako onda da ja ne gotivim tog covjeka, odnosno da ga mrzim,pljujem i ismijavam kao pojedinci ovdje.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Pogledajte koliko trofeja ima fudbalski klub Sarajevo i pogledajte u koliko je ucestvovao Husref.
I kako onda da ja ne gotivim tog covjeka, odnosno da ga mrzim,pljujem i ismijavam kao pojedinci ovdje.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
ovo je najtrofejnija uprava ikad zašto je ismijavate,mrzite,pljujete???Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
može bez dvostrukih aršina

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 dec 2019, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!

Ne moze postenije i jednostavnije..
@Denchi
Slazem se za te arsine... Ja vjerujem da on nebi nikad njima uradio ono sto su oni njemu.. On je covjek, razlika je..
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 27 dec 2019, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
PODRSKA NAJBOLJOJ UPRAVI SVIH VREMENA!
-
- Kontakt:
Ja sam na sjeveru svaku utakmicu vise od 20 godina i idem ponekad na gostovanja(sada ponekad a prije na skoro svako), uvijek navijam 90 minuta iz sveg glasa i moze se reci da sam podrzavao Husrefa maksimalno i sto rece ovaj Ado76 znao se cak i klati s rajom zbog njega. Hocu da kazem jedan obican navijac sa sjevera.
Ali Husref ove sezone poceo gubiti konce, osim ga ponizio dva puta, pa i onaj bosnjakovic, patnja skoro svaku utakmicu...jednostavo nece mi faliti ni on ni ova polusezona i ja promijenio plocu, briga me za Husrefa ali hocu titulu na kraju. A ako ne bude titule prvi sam pred upravom da ih tjeram.
I sta ja sad treba da radim kad nas vodja povede pjesme protiv uprave a ne slazem se s tim da se to radi na polusezoni kad nam treba mir i opsta mobilizacija u borbi protiv skretnica.
A ima nas jos slicnih meni i desice se situacija da cemo otici sa tribine ili se skloniti negdje u kraj sjevera. I sta nas sjever dobija u borbi protiv uprave?! Dobice samo manji kop u jednoj izuzetno vaznoj sezoni. Umjesto da se mobilizujemo i da nas je vise i da smo organizivaniji mi se zamaramo upravom, trenerom i igracima
Ali Husref ove sezone poceo gubiti konce, osim ga ponizio dva puta, pa i onaj bosnjakovic, patnja skoro svaku utakmicu...jednostavo nece mi faliti ni on ni ova polusezona i ja promijenio plocu, briga me za Husrefa ali hocu titulu na kraju. A ako ne bude titule prvi sam pred upravom da ih tjeram.
I sta ja sad treba da radim kad nas vodja povede pjesme protiv uprave a ne slazem se s tim da se to radi na polusezoni kad nam treba mir i opsta mobilizacija u borbi protiv skretnica.
A ima nas jos slicnih meni i desice se situacija da cemo otici sa tribine ili se skloniti negdje u kraj sjevera. I sta nas sjever dobija u borbi protiv uprave?! Dobice samo manji kop u jednoj izuzetno vaznoj sezoni. Umjesto da se mobilizujemo i da nas je vise i da smo organizivaniji mi se zamaramo upravom, trenerom i igracima
Sarajevo nije Husref.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Janja je Husref.
Sarajevo je Sarajevo.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:31Ja sam na sjeveru svaku utakmicu vise od 20 godina i idem ponekad na gostovanja(sada ponekad a prije na skoro svako), uvijek navijam 90 minuta iz sveg glasa i moze se reci da sam podrzavao Husrefa maksimalno i sto rece ovaj Ado76 znao se cak i klati s rajom zbog njega. Hocu da kazem jedan obican navijac sa sjevera.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ko idealizira?belosevic28 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 20:56Kad "namaknu" sponzore ismijavaju se. Pa se za 3 dana prozivaju sto ne "namaknu" pare
ISTINA ZA VEDRANA!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:16ovo je najtrofejnija uprava ikad zašto je ismijavate,mrzite,pljujete???Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Da jesu najtrofejnija uprava zahvaljujuci DK,to jest zahvaljujuci gospodinu Namu,igracima i Husrefu.
Zasuga uprave u tom uspjehu je mininalna ili nikakva.
Pojedinima se tastatura usijala ovdje od pisanja, kako mozete biti ovoliko umobolni
Ovaj brani sjever, ovaj upravu, ovaj trenera, ovaj ne da na seate kaze bolji mu dizeli od benzinaca, ovaj nanu Latifu brani sto kasni s uplatom za masazer za noge sto je na rate kupila kaze penzija joj kasni nije do nje.. izgubili ste kompas ko ovi sto kace uprava napolje na stranicu kluba misleći da će time nešto promijeniti..
Ovaj brani sjever, ovaj upravu, ovaj trenera, ovaj ne da na seate kaze bolji mu dizeli od benzinaca, ovaj nanu Latifu brani sto kasni s uplatom za masazer za noge sto je na rate kupila kaze penzija joj kasni nije do nje.. izgubili ste kompas ko ovi sto kace uprava napolje na stranicu kluba misleći da će time nešto promijeniti..
7 1 2 1 0
- Sjeverjecudo
- Kontakt:

Ja ne znam gdje si ti procitao da je Husref Sarajevo.GangEvil je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:36Sarajevo nije Husref.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Janja je Husref.
Sarajevo je Sarajevo.
Naravno da nije i hvala bogu da je tako.
Sarajevo je iznad svega
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na fasadiSjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 22:01
Ja ne znam gdje si ti procitao da je Husref Sarajevo.GangEvil je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:36Sarajevo nije Husref.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 21:15Ja koliko vidim niko ne spominje Husrefa osim ovih sto pljuju istog,tako da ta prica da mi koji smo protiv uprave Husrefa stavljamo ispred FKS ne pije vode,Vinko ce imati podrsku,al uprava nece.
Vinko sretno.
Uprava napolje !!!!!
Janja je Husref.
Sarajevo je Sarajevo.
Sarajevo je iznad svega
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 22:06Na fasadiSjeverjecudo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 22:01
Ja ne znam gdje si ti procitao da je Husref Sarajevo.
Sarajevo je iznad svega

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bosanac1991, N3R3D, nedimmmm1337, propoklopac, SamoDaKazeem, Zagor i 65 gostiju.