FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Početni elf kakav sam i očekivao. Biće hebeno, biće deranje guzova. 
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
- bayern4ever
- Kontakt:
Leverkusen vec 3 udarca mi niti jedan ccc.. Ajde valjda ce biti bolje , da se izdrzi prvo poluvrijeme pa onda da ih oderemo u drugome 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- moustapha
- Kontakt:
Kakva akcija
, Svajni i Muller uradirili sve, Gomez nogicu postavio i kraj price
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj Gomeza. Čime li ga hrane u posljednje vrijeme? Ne gledam utakmicu, ali sam vidio pogodak. Odličan asist Schweini-ja i hladnokrvna završnica Gomeza.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
sjajna akcija,Gomez poludio definitivno 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Direktni krivci za gol:Buyten i Pranjić. kako samo Buytonja dade čistu loptu protivničkom igraču, a poslije toga i Pranjić nije mogao gore odreagovati. Šteta!
Hajde sada očekujemo Riberya i Bommela da se ovo stanje na terenu dodatno popravi, pa pobjeda ne bi trebala izostati.
Hajde sada očekujemo Riberya i Bommela da se ovo stanje na terenu dodatno popravi, pa pobjeda ne bi trebala izostati.
- roy_makaay
- Kontakt:
Nije Pranjić kloc koliko je po 54645443390 put belgijski nesposobni kečer glup,bukvalno je dao loptu igračima L'kusena i 5 sekundi kasnije penal.Saurman je napisao/la:Pranjiću KLOCU
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prekrsaj jeste bio, ali mislim da nije u kaznenom prostoru?
Igra i nije toliko losa i mozemo biti zadovoljni. Cist gol nam je ponisten a evo i sad smo zakinuti sto se tice ovog penala.
Ribery ce sigurno dobiti sansu i iskreno ocekujem da ce napraviti nekoliko dobrih prodora od kojih ce barem jedan biti profitabilan.
Igra i nije toliko losa i mozemo biti zadovoljni. Cist gol nam je ponisten a evo i sad smo zakinuti sto se tice ovog penala.
Ribery ce sigurno dobiti sansu i iskreno ocekujem da ce napraviti nekoliko dobrih prodora od kojih ce barem jedan biti profitabilan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Niti je ovo bio penal. Pranja ga zaustavio na liniji.moustapha je napisao/la:Je.bemu misa, odmah nam cist gol ponistise.
Ništa, idemo dalje. Basti drži sve konce u svojim rukama/nogama. Bez dileme, šef na terenu.
Ko je podbacio? Pa zna se, Ottl, kao i Tymo koji je imao pregršt pogrešnih pasova. Krosonja se ne vidi na terenu. Da li je to zbog toga što igra pod pritiskom i što očekuje da će biti zamijenjen.
Ulaskom Bilala, on će biti žrtva (vjerovatno), mada bih ja drukčije mijenjao. Naprimjer, izbacio Ottla, vratio Švajnija na njegovu poziciju i pružio šansu Kroosu da igra polušpica.
Haj' da vidimo hoće li me Galonja poslušati.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Definitivno je Pranjic bio na liniji. To sam pregledao nekoliko puta.
Ne mogu vjerovat da su nas sudije zakinule sa takve dvije kapitalne greske.
Ne mogu vjerovat da su nas sudije zakinule sa takve dvije kapitalne greske.
#divovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kakva akcija Leverkuzena
. Stvarno šteta što ovo nije završilo u golu; jednostavno su ljudi uvezali desetak kratkih pasova i onda 1 na 1 Derdiyook sa Buttom, ali mu ovaj brani šut. A pola minute poslije još jedna prilika za Leverkuzen, ali Butt skida udarac Vidala. Jbt, taman kad se činilo da će Bayern ovo okrenuti u svoju korist(mislim na igru), opet Leverkuzen uzima stvar u svoje ruke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sto rekao Edo Majka "joj joj boze moj" kako se dobro osjecam,zelim vam jos mnogo ovakvih rezultata i nemoci na terenu,negine vam borba za EL u nastavku sezone

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- moustapha
- Kontakt:
Jako lose drugo poluvrijeme. Nista se znacajno nije desilo.
Idealan rezultat za Dortmund. Sada je to definitivno jasno da cemo se boriti za drugu poziciju. Kup i Liga prvaka su nase druge sanse.
Idealan rezultat za Dortmund. Sada je to definitivno jasno da cemo se boriti za drugu poziciju. Kup i Liga prvaka su nase druge sanse.
#divovi
POKRADENI SMO I TO ŽESTOKO!!!
Igračima se nema šta zamjeriti, skoro svi su odigrali na vrhunskom nivou, ali yebene sudije
Još mi nije jasno kako to da ove sudije u Bundesligi oba poluvremena zajedno produžuju za 1 minutu, i to se ponavlja od nekoliko godina unazad koliko se ja mogu sjetiti.
Šta je sa Bommelom, prošlu na klupi, a ovu ga nigdje. Mogu reći da nam dosta nedostaje, čaki i dosta više nego se to očekivalo.
Izvanredni danas:Butt, Muller i Schweinsteiger
Zadovoljavajući:Lahm, Buyten, Breno, Gomez, Ribery
Podbacili:Pranjić, Tymoshchuk, Ottl, Kroos
Igračima se nema šta zamjeriti, skoro svi su odigrali na vrhunskom nivou, ali yebene sudije
Šta je sa Bommelom, prošlu na klupi, a ovu ga nigdje. Mogu reći da nam dosta nedostaje, čaki i dosta više nego se to očekivalo.
Izvanredni danas:Butt, Muller i Schweinsteiger
Zadovoljavajući:Lahm, Buyten, Breno, Gomez, Ribery
Podbacili:Pranjić, Tymoshchuk, Ottl, Kroos
Sve je to nemoćno izgledalo u nastavku, Jup odlično postavio svoju ekipu, koja je izgarala za svaku loptu. Leverkusen je odlična ekipa, sa širokom klupom i ovakav rezultat ne bi bio neuspjeh da Dortmund nema prednost od, sada (nedostižnih?) 14 bodova.
Vom Jäger zum Gejagten
Ponovno smo ostali bez sva 3 boda,odmah nam na početku utakmice poništiše čist gol...
Nekako i nisam zadovoljan nekolicinom igrača:Pranjić,zatim Tymoschuk koji je sigurno bio i najlošiji,u 1P dvije katastrofalne greške u roku od dvije minute.Da smo danas pobijedili,bili bi bliže Borussiji,ali šta je tu je
Kada se Robben vrati i Ribery u potpunu formu,tada ćemo i krenuti igrati pravo.
Jedva čekam ponovni tandem Robbery!
Mario Gomez:Kao što sam i rekao danas će Gomez ponovno parati mrežu protivnika i to se desilo,odlična asistencija od strane Schweinsteigera
Anatoliy Tymoschuk:Po meni najlošiji igrač na terenu,imao je mnogo grešaka !
Nekako i nisam zadovoljan nekolicinom igrača:Pranjić,zatim Tymoschuk koji je sigurno bio i najlošiji,u 1P dvije katastrofalne greške u roku od dvije minute.Da smo danas pobijedili,bili bi bliže Borussiji,ali šta je tu je
Kada se Robben vrati i Ribery u potpunu formu,tada ćemo i krenuti igrati pravo.
Jedva čekam ponovni tandem Robbery!
Mario Gomez:Kao što sam i rekao danas će Gomez ponovno parati mrežu protivnika i to se desilo,odlična asistencija od strane Schweinsteigera
Anatoliy Tymoschuk:Po meni najlošiji igrač na terenu,imao je mnogo grešaka !
Je li se zezate ili stvarno mislite ozbiljno kada kazete da nije bio penal i da je prekrsaj bio na liniji ? Ja koliko znam fudbalska pravila i linija pripada kaznenom prostoru.
Evo linka koji to pravila potvrdjuje
http://de.wikipedia.org/wiki/Strafraum
Die Begrenzung des Strafraums (Linie) gehört zum Strafraum.
Linija, odnosno granice kaznenog prostora, takodjer pripadaju istom.
Inace veoma glup prekrsaj Hrvatskog genijalca koji Vas je kosta dva veoma bitna boda.
Evo linka koji to pravila potvrdjuje
http://de.wikipedia.org/wiki/Strafraum
Die Begrenzung des Strafraums (Linie) gehört zum Strafraum.
Linija, odnosno granice kaznenog prostora, takodjer pripadaju istom.
Inace veoma glup prekrsaj Hrvatskog genijalca koji Vas je kosta dva veoma bitna boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.