FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 07:52

ThrillerHz je napisao/la:
27 dec 2019, 23:52
Denchi je napisao/la:
27 dec 2019, 22:27
fera je napisao/la:
27 dec 2019, 22:25

Vidi ga isto ko da su ga talibani kidnapovali :mrgreen:
taoc. :rol: :urnebes:
traže da pročita uslove otkupnine :tokralju: :bow: :rol:
Kaze trazili nasima otkup, mi ga pustili bez odstete :urnebes: :urnebes:
"Halo Sarajevo, imamo Dušana Hodžića. Hoćemo 3....Halo!Halo!? jbm li ih spustiše.. "
:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2019, 07:53

Fakat je mogao baciti neki osmijeh, bilo šta.. :lolno:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 08:44

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2019, 10:55

Nemoj molim te najavljivat pojačanja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 dec 2019, 10:56

Moramo ovo napisat i ako je tema Husref oprala.
Prvo cu rec klub iznad svih. Takodje ima osnova za smjenu Husrefa to su normalne stvari da se treneri mjenjaju. Sve to mogu razumjeti al vrijedjanje i pljuvanje ne mogu svariti. Husref je legenda ovog kluba i to je cinjenica ko god sta pisao i mislio. Od 97 akitvno pratim i zivim FKS i ne mogu zsboraviti osvojeno prvenstvo 2007 i onu radost kad Obuca zabi u lukavici, pa 2-2 Besiktas, pa osvojen kup protiv širokog, GENK prolaz korak do LP, pa dupla kruna itd itd, osvojio je i kao igrac titulu. Naravno bilo je i tuge Kukesi, Atalanta, porazi od Orašja i slicni utakmica . covjek toliko prošao i mi s njim i ne zasluzuje uvrede, ziv i zdrav neka si nam Husrefe, a Vinku puno srece i da bude trofejni od Husrefa duplo kad je FKS u pitanju.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 dec 2019, 11:07

SARAJEVO LJUBAVI MOJA

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2019, 11:21

Samo repliciram na jedini moguci nacin koji ce on shvatiti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 11:28

BordoSarajevo je napisao/la:
28 dec 2019, 10:55
Nemoj molim te glumit moda.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2019, 11:36

Denchi je napisao/la:
28 dec 2019, 11:28
Važi, poslušaj i ti mene.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 dec 2019, 11:58

belosevic28 je napisao/la:
28 dec 2019, 10:49
Fakat treba presjeci s prepucavanjem Husrefoljupci-Upravoljupci. Ja sam se prvi "lijepio", svadjao, dobivao prijetnje...ali je vise gnusno citati, samo dajemo povoda drugima da se nasladjuju.

@denchi, ima ovdje zanimljivih igraca svakako. Plus ke @kanarinac spominjao Beganovica i Mustedanagica. Bit ce zanimljiv prelazni rok, mada sumnjam da cemo dovesti vise od 3 igraca.
Ako se naši spreme kondicijski sa jeleškovićem kao prosle godine nama zimus nece ni trebati puno pojacanja, desno neko da zamjeni hebiba pod moranje a ostalo vjerovatno zavisi od toga kako ce vinko procijeniti trenutni tim.
Jedino ako ce biti i odlazaka ocekujem nesto prometniji prelazni period. Mozda grijesim al po meni je bolje sad ne dovoditi previse s obzirom da je i trener novi valja sve to uigrati.
Volio bi da dođe mustedanagic ako nece biti posudba na pola godine u pitanju.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2019, 12:27

fera je napisao/la:
28 dec 2019, 11:58
belosevic28 je napisao/la:
28 dec 2019, 10:49
Fakat treba presjeci s prepucavanjem Husrefoljupci-Upravoljupci. Ja sam se prvi "lijepio", svadjao, dobivao prijetnje...ali je vise gnusno citati, samo dajemo povoda drugima da se nasladjuju.

@denchi, ima ovdje zanimljivih igraca svakako. Plus ke @kanarinac spominjao Beganovica i Mustedanagica. Bit ce zanimljiv prelazni rok, mada sumnjam da cemo dovesti vise od 3 igraca.
Ako se naši spreme kondicijski sa jeleškovićem kao prosle godine nama zimus nece ni trebati puno pojacanja, desno neko da zamjeni hebiba pod moranje a ostalo vjerovatno zavisi od toga kako ce vinko procijeniti trenutni tim.
Jedino ako ce biti i odlazaka ocekujem nesto prometniji prelazni period. Mozda grijesim al po meni je bolje sad ne dovoditi previse s obzirom da je i trener novi valja sve to uigrati.
Volio bi da dođe mustedanagic ako nece biti posudba na pola godine u pitanju.
Fizička sprema mora biti na nivou da nam se opet ne bi dešavalo da uđemo u utakmicu sa 6 povrijeđenih igrača + 2 kartonirana i slično. Ja bi doveo maximalno 3 igrača uz računicu da će nas neki napustiti u ovom prijelaznom roku.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 28 dec 2019, 12:27

28 dec 2019, 11:36
Denchi je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 12:28

selam alejk :kafa:
Iako iz Titove 38b, zbog administrativnih problema, još uvijek nisu zvanično potvrdili informaciju da će Vinko Marinović biti novi trener Sarajeva, vrapci na grani znaju da će upravo dojučerašnji selektor mlade reprezentacije BiH u nastavku sezone voditi bordo klub.

Nogometni savez BiH jučer je saopštio da je Marinović razriješen pozicije prvog stručnjaka U-21 selekcije, nakon što je prethodno poslao pismo u kojem traži raskid saradnje.

Smijenjeni će biti i članovi stručnog štaba mlade bh. reprezentacije, a ova informacija je također bitna u kontekstu kadrovskih promjena u FK Sarajevo.

Naime, pored Marinovića će na klupi aktuelnog državnog prvaka sjediti i njegov saradnik iz nacionalnog tima, Danimir Milkanović.

On je u mladoj reprezentaciji BiH imao ulogu jednog od pomoćnika selektora kao trener golmana, a trenutno je za kormilom člana Prve lige RS, Tekstilca iz Dervente.

Pored Marinovića i Milkanovića, odranije je poznato da će stručni štab Sarajeva činiti i stručnjak za kondiciju Eldin Jelešković, koji je također uspješno sarađivao sa bivšim strategom Zrinjskog.

Vinko Marinović je već sastavio i listu potencijalnih pojačanja. Kako saznajemo, na spisku se nalazi i jedan mladi reprezentativac BiH koji trenutno nastupa u inozemstvu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2019, 12:35

Dobro bi bilo ako je Mustedanagić u pitanju.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 12:38

MortemHz je napisao/la:
28 dec 2019, 12:35
Dobro bi bilo ako je Mustedanagić u pitanju.
ne bi to uprava dozvolila :tralala:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 dec 2019, 13:02

mentor :D
Bivši fudbaler Sarajeva i Olimpika Sedin Torlak objavio je radnosu vijest na svom Instagram profilu.

Nekadašnji kapiten bordo kluba prošao je trenerski program i položio za UEFA A licencu.

Uz fotografiju diplome, zahvalio se svima koji su mu pomogli da to ostvari, a malo se i našalio:

“Duško ja sam spreman za pomoćnika, ne traži nikog dalje… a Boga mi Vinko i ti se zapitaj. Hvala predavačima i profesorima u edukacionom centru za trenere na nesebičnom prenošenju znanja, kolegama, nadam se da nećemo na ovome se zaustaviti, posebno hvala mentoru Dženanu Uščupliću i njegovim saradnicima, ekipi U-19 FK Sarajevo. Hvala Dina moja… Najveća zahvala ide naravno Njemu”.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 dec 2019, 13:06

Denchi je napisao/la:
28 dec 2019, 13:02
mentor :D
Bivši fudbaler Sarajeva i Olimpika Sedin Torlak objavio je radnosu vijest na svom Instagram profilu.

Nekadašnji kapiten bordo kluba prošao je trenerski program i položio za UEFA A licencu.

Uz fotografiju diplome, zahvalio se svima koji su mu pomogli da to ostvari, a malo se i našalio:

“Duško ja sam spreman za pomoćnika, ne traži nikog dalje… a Boga mi Vinko i ti se zapitaj. Hvala predavačima i profesorima u edukacionom centru za trenere na nesebičnom prenošenju znanja, kolegama, nadam se da nećemo na ovome se zaustaviti, posebno hvala mentoru Dženanu Uščupliću i njegovim saradnicima, ekipi U-19 FK Sarajevo. Hvala Dina moja… Najveća zahvala ide naravno Njemu”.
Dzeno kao svijeca, drugima svijetli, a sam pri tome izgara :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2019, 13:22

28 dec 2019, 11:36
Denchi je napisao/la:
:urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2019, 13:34

Denchi je napisao/la:
28 dec 2019, 12:28
selam alejk :kafa:
Iako iz Titove 38b, zbog administrativnih problema, još uvijek nisu zvanično potvrdili informaciju da će Vinko Marinović biti novi trener Sarajeva, vrapci na grani znaju da će upravo dojučerašnji selektor mlade reprezentacije BiH u nastavku sezone voditi bordo klub.

Nogometni savez BiH jučer je saopštio da je Marinović razriješen pozicije prvog stručnjaka U-21 selekcije, nakon što je prethodno poslao pismo u kojem traži raskid saradnje.

Smijenjeni će biti i članovi stručnog štaba mlade bh. reprezentacije, a ova informacija je također bitna u kontekstu kadrovskih promjena u FK Sarajevo.

Naime, pored Marinovića će na klupi aktuelnog državnog prvaka sjediti i njegov saradnik iz nacionalnog tima, Danimir Milkanović.

On je u mladoj reprezentaciji BiH imao ulogu jednog od pomoćnika selektora kao trener golmana, a trenutno je za kormilom člana Prve lige RS, Tekstilca iz Dervente.

Pored Marinovića i Milkanovića, odranije je poznato da će stručni štab Sarajeva činiti i stručnjak za kondiciju Eldin Jelešković, koji je također uspješno sarađivao sa bivšim strategom Zrinjskog.

Vinko Marinović je već sastavio i listu potencijalnih pojačanja. Kako saznajemo, na spisku se nalazi i jedan mladi reprezentativac BiH koji trenutno nastupa u inozemstvu.
Cavar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 dec 2019, 13:51

Dzeno ko neki sensei. Svima pomaze, u tajnosti a u kavnosti bez ikakve licence i ambicije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], keli, rimljanin90, ubipara i 75 gostiju.